Savcı talimat vermemiş ki zaten mahkeme sonunda belli olacak ceza olayı . Ben hukuksal haklarımı okudum biliyorum şu aşamada. Zaten hepse girmesini yada başka şeyler istemiyorum. Mahkeme zoru ile tedavi görsün.
Sinirlendiğinde ne yaptığını bilememe, hatta çoğu zaman hatırlamama gibi bir durum...
Şu anda ailem çeşitli bahanelerle sen suçlusun baban haklı gibi bir baskı uygulamakta, ama ben biliyorum ki ben ne yaparsam yapayım bunu yaşamamalıydım, babam bunu yapmamalıydı. Madem biz tedavi görmesini sağlayamıyoruz mahkeme sağlasın.
Bugün barış benimle diye annem tarafından eve getirilmiş, canım nasıl yandı, annemden dahi soğudum. Gece yattığımda uyuyamadım korkudan annem de evde değil dedemlerde idi. Hiç biri beni düşünmüyor ve vicdanları sızlamıyor sanki. Bunda en büyük payın dedemin yeni eşinde olduğunu düşünüyorum. Ama ben hala can acısı çekiyorum. İç kanama tehlikem var çünkü babamın tekmelerinden biri doğrudan sırt kemiğime ve kaburgalarıma geldi şu anda ben zor doğruluyorum. Doktor herhangi bir baş dönmesi, mide bulantısında hemen hastaneye gitmem gerektiğini, polislerde babamın eve geldiğini bildirmemi istedi. Ama ben bugün polisleri aramadım. Çünkü sadece konuşacağım dedi. Sonra tekrar gitti.
Eve almayıp görüşmezsiniz demişsiniz fakat bu benim elimde değil. Annemin yanındayım ve annem hala kocişim diye gezer ortalarda. Babam yüzünden başına gelmeyen kalmadığı halde üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?