Saç Uzatma Yöntemleri B12 Vitamn ile sa uzatma

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
saçlarım hızlı uzasın dıyorsanız b12 vıtamını nı kullanabılırsınız bırde cam terebentın den 10 damla kadar sampuanınıza dokebılırsınız....bu ıkısı cok hızlı ve etkılı uzatıyor...

çam terebentin ve menekşe yağı katılıyornmuş şampuanın içine ilk fırsatta bende deneyecegim umarın faydalı olur.

evet saglık ocagında yazıyorlar...olmadı eczaneden de alabılırsınız ama cok yuksek degıl fıyatı....3/7 mılyon arası dıye hatırlıyorum...

ben depresyonum nedenıyle doktora gıttıgımde B12 vitamın eksikliğinin ve kansızlığında bunu daha fazla arttırdığını soyledi doktorum ve kan tahlili istedi B12 vitamın alt seviyeninde o kadar altında çıktıki hemen günde 2 tane Benexol tablet e başlattı araştırdımki cok önemli bir vitaminmiş yavaş yavaş hasta edermiş en kotusude deman hastası gıbı 5 senede hızla hafıza zayıflıgı ve unutkanlık yaparmış ve bır daha geri donüşü olmuyormuş bu aşamada olunca yalnız B12 vitamini iştah acıyor kilo sorunu olanların dikkatli kullanması gereken bir vitamın ben su sıralar kilo verdiğim için kullanıyorum ama bende pekde iştahımı acmadı....

bildiğim kadarıyla ssknın karşıladığı tek vitamin b12 kızlar yani ucuz oluyo alırken.yanlış hatırlamıyosam tabi.

kesinlikle arkadaşım bende içiyorum ve insanı sakimnleştiren bi ilaç ssk tarafından ödeniyor iştah açmasına gelince bendede açmadı o az yanetkilerinden ve saç için çam terebentini tek geçerim çok güzel bi formül bide şampuanın içine karıştırdığımız ampüller var arkadaşlar isterseniz söylerim

kesinlikle arkadaşım bende içiyorum ve insanı sakimnleştiren bi ilaç ssk tarafından ödeniyor iştah açmasına gelince bendede açmadı o az yanetkilerinden ve saç için çam terebentini tek geçerim çok güzel bi formül bide şampuanın içine karıştırdığımız ampüller var arkadaşlar isterseniz söylerim

söleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şampuanın içine katılan ampuller bemiks , evigen ve bepanthene

bunları kırıp dırek sampuana mı karıstırıosun?
ııde bunlar ıntramuscular olarak uygulandıgında etkı gösteren ılaclar sampuana sac derısıne nasıl etkı gösterıor??

B VİTAMINİ tüm sinir sistemini duzenliyor kramp,agrı,uyuşma tedavisinde tamamlayıcı ilaç olarak kullanılıyor saç ve cildin dostu ;lakin fazlasını vücuttan atamayınca sivilce yapıyo bilginiz olsu kafanıza göre tüketmeyin

ay banda dr verdı b12 sımdı kızlar kılo alan yoku aranızda ben bugun alıcam ama korkuyorum yan etkılerı oldumu benox b_12 sarnısam yanlıs hatırlıyorum sanrırım cunkı cok unutkanım bı yardımcı olu verırımısınız

saçlarım hızlı uzasın dıyorsanız b12 vıtamını nı kullanabılırsınız bırde cam terebentın den 10 damla kadar sampuanınıza dokebılırsınız....bu ıkısı cok hızlı ve etkılı uzatıyor...

valla jnm bendede b12 eksiliği wr doktor banada hapını verdi 1 aydır kullanıorum ayrıca sampuanınım içine de bir kapak çamm terebendi döküyorm ve saçlarım baya hızlı uzuo.. acba bundan mı kaynaklanıo
a.s

evet canım benımde su an saclarım baya uzamıs durumda..hatta bıraz uzamasa ıyı olur hemen dıp boya problemı cıkıyor sonra:)

b12 kilo yapıomu arkadaşlar ne zamandır kullandıınızı ve kilo durumunuzu yazarasanız sevinirimmmmmmm

arkdslar bu b12 vıtamını hangı ılaclarda bulunuo??? özel msj atarsanız sevınırım

canım benim kullandıım vitaminin adı Apikobal, devlet karşılıyor. içinde başka B grubu vitaminler de var. ama tabletleri sakladığım çekmece bile kokuyo, o kadar yoğun bi kokusu var:tomato:. bi de Bemix var. adı üstünde zaten B-mix.
p.s. özele atmiim da herkes görsün dedim, reklam değil sonuçta, ilaç bu yani.:eek:

X