Saç Uzatma Yöntemleri B12 Vitamn ile sa uzatma

saç için b12 değil canım b7 alacaksın...yanlış ilaç alma...b12 sinirle alakalı...oysa saç ve tırnak uzatan vitamin b7...biotin yani...

pınar cnm b12öyle kafana göre kullanma fazlasıda zarar dr tavsiyesiyle alsan daha ii olur bide b12 ignesi yada hapı sac uzatmıyor ama siniri uykuyu düzene koydugu kesın bide baş agrısını alıor

b12 sac uzatmaz kizlar!
b12 eksikligi genelde kirmizi et yemeyenlerde cikar.. unutkanlik yapar.. ciddi eksiklik bunakliga kadar götürür.. ve kan tahlili yaptirdiktan sonra eger kanda eksik cikarsa o zaman doktor kullanilmamizi söyler.. ¨sac uzatcam diye b12 almayin kizlar, sonra zararli olabilir.

kan tahlili yaptırın demir ve b12 eksikliğiniz varsa takviye alın öncelikle bunu kontrol ettirin ayrıca çinko da aynı şekilde :)

bende 4 gün önce cildiyeye gittim saçlarım için. arada ne sıkıntım varsa anlattım. Doktor cildin çok kuru dedi saçımda ondan kuru oluyormuş. yağı hiç sevmem ben midem bulanır yiyemem. yesem de etki etmez zaten yani arkadaşlarla cips çekirdek falan yeriz herkesin iki güne sivilcesi çıkar bende tık yok... neyse doktor bi şampuan önerdi prozinc diye bi maske tarifi verdi aslında bisürü şey tavsiye etti.(doktor güvendiğim bir doktordur :) neyse aslında yazayım dedim maskeyi falan da konu açmayı nerden yapıyoruz bilmiyorum. B12 ile çinko verdi saçlarım ve cildim için. Kuruluktan kurtulmama da fayda edecek sanırım çünkü 4 gündür yutuyorum hapları. 1 defa da prozinc ile yıkadım saç diplerim inceden kaşınmaya başladı yağlanıyo gibime geldi sevindim :KK70: zamanda gövdesini de besler sanırım diplerinin dengeye girmesi çünkü benim saçlar hiiiç yağlanmazdı. İşe yarayacak e yağını ununu verince de vücut kaçınılmaz olarak saç üretimini hızlandıracak. (zaten o zaman da uzamazsa daha da yapacak bişey yoktur bence)

Psikolojik tedavi de en önemli yardımcı diyebilirim ve saç uzattığınıda duymuştum B12 içinde sadece B12 yok kombine bir ilaçtır b12 ben panik atak ve depresyon ilaçları içiyorum doktorum bunun için de bana B12 kullanabilirsin dedi çünkü mutluluk hormonunun salgılanmasında etkiliymiş ayrıc 2 haftadır günde 1 tane içiyorum kardeşimde kuzenimde fark etti saçımda belli bi uzama var bende b12 ye bağladım çünkü başka da hiç bişey yapmıyorum bu ara

bende hiç bakım yapmıyorum artık.sadece kendi yağıyla besleniyor işte.
b1-b6-b12 karışımı bi hap kullanıyorum birkaç gündür. süresi 30 günlük. bakalım etki edecekmi.

b 12 nin saca doğrudan etkisi olmadığı yazılmış....
senelerce dodex ve apikobal kullandım. vejetaryenlerin sorunudur b 12 eksikliği. sonuç olarak diyebilirim ki önce içten tedavi. tüm bunlara rağmen zaman zaman normal seviyelere hatta üst seviyelere çıkan vitamin değerimin saçlarım üzerinde uzamaya etkisi olmadı, sağlıklı saçlarım mevcut ama uzama normal. ayda 1 cm uzar bu da normal zaten. mucize beklemek yanlış olur.

Kızlar ya, Biotin'i kan değerleri ölçülmeden, sağlık ocağı vs. yazabiliyormu?

Ne buldum ;
*Eğer A vitamini almazsanız saçlarınız kırılır.
*B1 ve B6 vitamini yeterince almazsanız saçlarınız dökülmeye başlar
*C vitamini saç tellerinde pigmentleri düzenler ve saçın uzamasına yardımcı olur.
*B12 vitamini saç köklerini kuvvetlendirir.

ben de kullanıyorum benexol b12
doktora çok iştahsız olduğumu söyledğimde bunu vermişti- iştah açtığı doğru ama çok da değil :)
hala kilom aynı 1 buçuk ay oldu hala 42 43 arasında gidip geliyorum. Saçlar için biotin akullanmıştım kafama göre gidip almıştım ama devam etmedim. Medobiotindi hatta eczacıya sormuştum fazla gelirse ne olr diye, vitamin fazlası vücuttan atılır demişti. Hem düzenli kullanmadım hem de bitince tekrar almadım. yine başlamayı düşünüyorm bu defa daha düzenli- medobiotin günlük 5mg olyor sanırım günlük 2.5 mg yetiyormş yarısını kllanırız biz de :)

arkadaşlar b12 vitaminin saç uzatmayla hiçbir alakası yoktur.lütfen yanlış bilgi vermeyelim.saçların vitamini biotindir. (b7 vitamini veya vitamin h) b12 vitamini sinir sistemi üzerinde etkilidir. B12 Sinir tahribatını önler, doğurganlığı sağlar, hücre oluşumunu ve uzun yaşamasını sağlar, sinir uçlarının normal gelişimini kolaylaştırır, hafızanın güçlenmesine ve öğrenmeye yardım eder.saçların hızlı uzaması için gerekli vitamin Biotindir...

herkes farklı bişi öneriyor.pööfff çıkamadım içinden

Saçım konusunda güvenerek kullandığım tek ürün Bioblas. Hatta saçını uzatmak isteyenler Bioblasın sarmaşık özlü formunu deneyebilirler. Kesinlikle etki göreceklerine inanıyorum. şahsen ben çok memnunum

X