- 6 Şubat 2008
- 822
- 2
- Konu Sahibi Sirine_4553
arkadasım ılac formullerıne bakılırsa bemıx daha ıı cunku ıcınde b12 daha fazla mıktarda bulunuor.eger kı sacı uc-zatan b12faktöru ıse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yook ,çişinle atılır merak etme de tum kutuyu bı seferde ıcme :)
ben depresyonum nedenıyle doktora gıttıgımde B12 vitamın eksikliğinin ve kansızlığında bunu daha fazla arttırdığını soyledi doktorum ve kan tahlili istedi B12 vitamın alt seviyeninde o kadar altında çıktıki hemen günde 2 tane Benexol tablet e başlattı araştırdımki cok önemli bir vitaminmiş yavaş yavaş hasta edermiş en kotusude deman hastası gıbı 5 senede hızla hafıza zayıflıgı ve unutkanlık yaparmış ve bır daha geri donüşü olmuyormuş bu aşamada olunca yalnız B12 vitamini iştah acıyor kilo sorunu olanların dikkatli kullanması gereken bir vitamın ben su sıralar kilo verdiğim için kullanıyorum ama bende pekde iştahımı acmadı....
arkadaşlar b12 vitaminin saç uzatmayla hiçbir alakası yoktur.lütfen yanlış bilgi vermeyelim.saçların vitamini biotindir. (b7 vitamini veya vitamin h) b12 vitamini sinir sistemi üzerinde etkilidir. B12 Sinir tahribatını önler, doğurganlığı sağlar, hücre oluşumunu ve uzun yaşamasını sağlar, sinir uçlarının normal gelişimini kolaylaştırır, hafızanın güçlenmesine ve öğrenmeye yardım eder.saçların hızlı uzaması için gerekli vitamin Biotindir...
saçlarım hızlı uzasın dıyorsanız b12 vıtamını nı kullanabılırsınız bırde cam terebentın den 10 damla kadar sampuanınıza dokebılırsınız....bu ıkısı cok hızlı ve etkılı uzatıyor...