• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

b12 iğnesi

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
arkadaşlar belki yanlış yere konu açtım ama bişey sormak istiyorum.ömür boyu b12 iğnesi olman lazım dedi dr haftada 1 tane.ama kilo yapıyomuş zaken zayıflayamıyorum iyice alırmışım öylemi(bunu arkadaşlar söyledi drada soramadım :( ).kullanan varmı böylede halsiz hissediyorum kendimi bilemedim ne yapsam :KK43:

B12 eksikliği çok ciddi bir durum
şahsen benim annem kullanıyor ve yıllardır aynı kiloda

Bende kullanıyorum. İlk başlarda yanılmıyorsam üst üste sonra haftada 1, 2 haftada bir oluyorsun. Ben şimdilerde ayda 1 vuruluyorum. Benimde iğne zamanım gelince yorgun, mutsuz,agresif oluyorum. Evet kilo konusunda maalesef zayıflayamaz üstüne kilo alırsınız. Geçmiş olsun...

Ömür boyu haftada bir değil canım sonra ayda bire düşüyor. Ben kullandım zamanında ama şimdi normal değerlerim kullanmıyorum artık.
B12 çok önemli benim saçlarım döküldü hep onun eksikliğinden halsizlik yorgunluk unutkanlık herşey yapıyor dikkat etmek lazım. Ayrıca kilo aldırma meselesi değişir kişiden kişiye. Ben almadım mesela..

arkadaşlar belki yanlış yere konu açtım ama bişey sormak istiyorum.ömür boyu b12 iğnesi olman lazım dedi dr haftada 1 tane.ama kilo yapıyomuş zaken zayıflayamıyorum iyice alırmışım öylemi(bunu arkadaşlar söyledi drada soramadım :KK43: ).kullanan varmı böylede halsiz hissediyorum kendimi bilemedim ne yapsam :KK43:

ben de yaptırıyorum. çok yararını gördün. ancak bu süreçte hiç kilo almadım. hatta yakın zamanda kilo vermişliğim var ekstra dikkat etmediğim halde.

Ayyy kızlar bende çok kötüyüm aslında saçlarım bi garip kendim sürekli uyumak istiyorum.ama şu kilo alırsın dediler diye istemiyorum olmak biliyorum çok saçma sanki şimdi zayıfmıyım hayır.bide hipotiroit var off offff

Ben hap şeklinde olanını kullandım bir süre, gerçekten B12 eksikliği çok kötü insanı mahvediyor. Kilo sorunu yapıyormuş diye duyunca bıraktım kullanmayı zaten kilom var bir de ilaç yüzünden iyice alamam.

Alakasi yok .

Vitamin kilo aldiramaz, sindirilen veya kalori tasiyan bir sey degil zaten.

B12 eksikligi sinir sisteminizi harap eder, doktor ne diyorsa onu yapin. Arkadaslariniz doktor mu, diyetisyen mi, kulak asmayin hicbirine.

Bende kullandim hala da kullaniyorum ilk kutuyu gun asiri vurundum sonra 15 gunde bir dedi doktorum sonuncuyu vurdurucagim... doktorumu degistirdim diger doktor belki devam diyecek bilmiyorum..kiloya gelince ayni kilodayim almadim yani..

Ayyy kızlar bende çok kötüyüm aslında saçlarım bi garip kendim sürekli uyumak istiyorum.ama şu kilo alırsın dediler diye istemiyorum olmak biliyorum çok saçma sanki şimdi zayıfmıyım hayır.bide hipotiroit var off offff

özellikle bu yüzden kullanmanız gerekiyor
kiloyu dert etmeyin
hipotiroidiniz de varmış Bu durumda b12 çok önemli
gerçekten düzenli kullanımda göreceksiniz nasıl ruh halinizin hatta komple tüm haliniz tavrınızın değiştiğini

Kilo almak mı sağlık mı? Gerçekten bunu düşünüyor olmanıza şaşırıyorum..
Ben zamanında kel kalıyordum bu B12 yüzünden, üstelik hiç kilo almadım kilo verdim. Bana da kilo alırsın demişlerdi onunla birlikte kan ilaçları da kullandım bir kilo bile almadım aksine zayıfladım.

Kullanırken dikkat edin yediklerinize.
Ben kortizon kullandım çok dikkat ettim. Birşey olmadı.

Sizinki vitamin. Kilo aldıracak için değilde vermek için dikkat edin

gerçekten bende şaşıyorum böyle düşündüğüme kilo alcam diye ama aklımdan çıkmıyo.bide şey diyorum amann nolcakki bişey olmaz.olacağınıda biliyorum aslında.24 saat dokunmasalar uyurum o derece :(

Back