Merhabalar. Bende B12 eksikligi çıkmıştı. Aslında sikayetim yoktu ama bi baktirmak istemiştim ne eksik ne fazla diye kontrol amacli yani. B12 155 civari cikti normali 180 300 arasi gibi biseydi. Dodex igne verdi doktor. Hayatimi mahvetti resmen. Sadece 5 tane olmasina ragmen yüzümde sivilce yapti. Kasiniyor yaniyor. Garip bi hale döndü yüzüm. Halbuki bi tek sivilce bilmezdim. Izi buyuk ihtimal kalacak gibi. Dokunmamaya calisiyorum. ama gecenlerin yeri belli oluyor. Moralim cok bozuk. Bu igneden vurdurup bu sorunu yasayan oldu mu ? Gecici bi durum mu yoksa artik yüzüm bu sekilde mi yaşayacağım internette biraz arastirdim 2 3 ay oldu hala gecmedi diyen olmus. Demek ki kalıcı bi durum. Ben anlamıyorum bi yeri duzeltirken baska yer nasil bozulur. Madem boyle ciddi yan etkisi var niye hala satisi yapılıyor. Yüzüm pul pul oldu kaskati gulemiyorum surekli yaniyor. Doktora gittim daha dogrusu bi cok doktora sordum bazisinin ilacin boyle bi yan etkisi oldugunda haberi bile yok. Bazilari hemen gecer diyor bazilari ne zmn gecer yada gecer mi bilmiyorum diyor. Cildiyeye gittim bi losyon ve hap verdi ama hala sivilce cikmaya devam ediyor. Psikolojim bozuldu valla boylesine basit bi sorun boyle buyuk biseye yol acacagini bilsem hayatta gitmezdim doktora. Bide kendinizi kontrol ettirin erken tani icin derler. Bi vitamin ignesi bunu yapiyorsa artik korkarak ilac kullanicaz herhalde.Lutfen bu igne yüzünden bu sorunu yasayan varsa beni bi bilgilendirsin. En azindan geçici olmasi bile rahatlacak beni
Yan etki olarak akne yaziyor kagitta ama bu akne gibi olmadi bende. Tamam bi iki tane cikar gecer ona lafim yok. Fakat dudagimin etrafi yara gibi. Kurudu yaniyor gecmesi icin bisey surmeye kalksam daha da yaniyor. Ne yapcam bilemedim.
Canim cok tesekkurler. Belki de bazilarinda yan etki yapmiyordur. Çünkü araştırdıgimda bu ignenin sivilce yaptigini ogrendim. Ablan sansliymis.
Suan b12im yüksek yani normale dönmüş. Hapa gerek kalmadı simdilik. Ama bi yer duzelirken baska yer bozuldu işte