İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları B12 iğne ve hapı yan etkileri A

Asliiy

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
9
6
16
25
Arkadaşlar b12 seviyem aşırı düşük olduğu için hemi b12 hem d vitamini kullanıyorum ilk iğne yazdı doktor iğne ciddi yan etki yaptı acilde aldım nefesi kestik hap yazdi hapta yan etki yaptı ama yine doktora gitmek istemiyorum benim gibi yan etki gören varmı hiç rastlamadm

Hap ne gibi yan etki yaptı mide bulantısı ise bunlar siyenokobalamin b12 formu metilkobalamin b12 formları var dil altı emiliyorsun tadı acı değil çok güzel bunları kullanabilirsin internette araştır farklı markalardan var bunları çok rahat kullanırsın diye düşünüyorum

Bir ara b12 iğneleri ile ilgili bir video izlemiştim iki çeşit iğne varmış birisi senin dediğin gibi etkileri varmış ısrarla diyerini isteyin diyordu bunu söyleyen doktor diyerine karşıydı anlatan doktor sana acaba karşı olduğunu mu verdiler markası nedir

Ben bunu öğrenene kadar birtek Dodex marka biliyordum diğer iğneyi öğrenince araştırmıştım okuduğum kadarı ile içinde diyeri gibi sentetik ilaç yoktu galiba hayvanların karaciğerinin kanı vardı o b12 iğnesi çok iyiymiş şuan adını hatırlayamadım bu kadarı aklımda kalmış bulursam yazarım

Buldum norogrizovim b12 iğne bunu araştır iğnede en sağlıklısı buymuş hidroksokobalamin içeriği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…