• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi B tipi meningokok asisi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

PelinB

Eat, Pray, Love
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
2
0
1
Istanbul
Bu asiyi cocugunu yaptiran yada yaptirmayi dusunen var mi? Doktorlar ikiye ayrilmis durumda bu asi konusunda. Bu da menenjitin tehlikeli bir tipi, kararsiz kaldim. Yorumlarinizi alayim

Bizim çocuk doktoru iki yaşında yapacağız dedi. Özel bir asi dedi. Bize fikrimizi sormadı. Doktorumuza güveniyorum ama yine de arastiriyorum. Duyumlarımızı birbirimizle paylaşalım.

Bizim çocuk doktoru iki yaşında yapacağız dedi. Özel bir asi dedi. Bize fikrimizi sormadı. Doktorumuza güveniyorum ama yine de arastiriyorum. Duyumlarımızı birbirimizle paylaşalım.
bize de 5. Ayda yapalım dedi ben 1 yaşını geçmesini bekliyorum ama korkuyorum da o zamana kadar hastalık kapar mi diye

Kızım 96 gunluk. Meningokok b tipi ve konjuge asilarina basladik biz. Doktorumuz asi takvimi hazirladi ve rota dahil toplam 3 ayri asiyi belli ataliklarla oluyoruz. Tek doz yapilmasi onerilmiyor aslinda. 1 yasina kadar asilarini oluyorlar, 1 yas sonrasi yapilan ise kontrol dozlari. Sadece kendi doktorumuzla kalmadim. Baska bir cocuk doktoruna daha gosterdim. Yetmedi Instagramda da cok unlu 3 farkli doktordan da teyit ettim. Dileyen olursa asi takvimini paylasirim.

Kızım 96 gunluk. Meningokok b tipi ve konjuge asilarina basladik biz. Doktorumuz asi takvimi hazirladi ve rota dahil toplam 3 ayri asiyi belli ataliklarla oluyoruz. Tek doz yapilmasi onerilmiyor aslinda. 1 yasina kadar asilarini oluyorlar, 1 yas sonrasi yapilan ise kontrol dozlari. Sadece kendi doktorumuzla kalmadim. Baska bir cocuk doktoruna daha gosterdim. Yetmedi Instagramda da cok unlu 3 farkli doktordan da teyit ettim. Dileyen olursa asi takvimini paylasirim.
çok sevinirim paylaşırsan konuştuğum doktorlar çok ilgisiz davrandı git aile hekimliğine sor aşılara onlar bakıyor diye geçiştirdi aile hekimliği de çocuk doktorunuz kadar versin diyor çok arada kaldım rota aşısı daha net 3. Ve 5. Ay olarak başladık a tipi menenjit içinde ninmerix 13. Ayda tek doz olacak o da tamam ama su bexsero beynimi yaktı benim

çok sevinirim paylaşırsan konuştuğum doktorlar çok ilgisiz davrandı git aile hekimliğine sor aşılara onlar bakıyor diye geçiştirdi aile hekimliği de çocuk doktorunuz kadar versin diyor çok arada kaldım rota aşısı daha net 3. Ve 5. Ay olarak başladık a tipi menenjit içinde ninmerix 13. Ayda tek doz olacak o da tamam ama su bexsero beynimi yaktı benim
Bizim de doguma giren cocuk doktorunu degistirme sebebim benzer bir ilgisizlikti. Zaten muthis bir bilgi kirliligi var, biz annelerin kafasi karismis durumda. Gecistirilmek sinir bozucu. Tavsiyem o doktoru degistirmeniz. Aile hekimligi de benim cizelgeyi aldi, cok soran oluyor elimizde olsun dedi. Hepimizin evlatlari saglikli olsun.
Nimenrix 2-4-12. Aylar
Bexsero 3-5-13. Aylar

Ciddi ciddi aylarca arastirip yaptirma karari aldim. Ilk doz yapildi.2. Doz temmuz ayinda. 3. Doz 2. Yasinda. Bebegim 15 aylik.

Kızım 7 aylik bizde 10 gün sonraki randevumuzda başlayacağız. Doktorumuz yaptırma taraftarı. Arkadaşında PelinB PelinB nın dediği gibi tehlikeli bir türüymüş, ve B grubu daha yeni bulunmuş

Back