Kontakt Lens b&l light green

Light green şu an çok açık bir renk diil zombie'cim. 3 yıl öncesinde gerçekten açık bir renkti hatta haresiz olanı bir ton daha açık duruyordu; fakat şimdi orta koyulukta üretiliyor ve haresiz seri epeydir üretim dışı. Çok açık olmasa da doğal sayılabilecek opaklardan biri ama.

Eğer Bausch & Lomb olarak açık bir renk almak istyorsan Light green'inden ziyade en açık olan tonu Grey'i ya da Green Ocean'ı tavsiye edebilirim. Oldukça opak ve koyu renk gözleri dahi başarıyla açıyorlar; ama eğer taban rengin çok koyuysa damarları açık renk gözlere nazaran biraz daha belli olabiliyor.

Bir de burada bir kaç kez tekrarladım B&L kaliteyi çok düşürdü hem ömrü çok kısaldı hem de uzun saatler takmak artık mümkün olmuyor. Belki ilk ay biraz... Sonrasında uzun süreli takılmıyor. Bir de yeni alındığında takılır takılmaz ya da takıldıktan sonra takip eden saatlerde batma yaşanırsa yüzeyinde pürüz olabiliyor. Bu hatayı eskisinden çok vermeye başladılar. Aldığın yerin güvenilir ve değişime sıcak bakan bir yer olması gerekir. Dikkat yani.

bir sorunum dah var kızlar..

lensin rengini hangi marka solsyon açıyor?

Aslında renk açma olarak algılanan şey iki türlü. Normalde ilk aldığın lens, blaster ya da şişede yoğunlaştırılmış ve koruyucu bir solüsyon içinde oluyor. Açıldıktan sonra extra nemlendirici ve kayganlaştırıcı ihtiva etmeyen solüsyonlarda rengi normal hale gelşiyor. Sarı saçın ıslakken koyu olması, kuruyunca da renginin normal hali bulması gibi düşünebilirsin. Yani daha az nemlilikle lens asıl rengini gösteriyor, bizde bunu açılma olarak değerlendiriyoruz.

Bir de çeşitli oksidanlar içeren solüsyonlar var. Onlar da rengi açmıyor ama zamanla renkteki canlılığı kaybettirerek rengi solduruyorlar. Bunlar da kısa vadede değilse de uzun vadede kanserojen kesinlikle. Bilhassa Renu adlı solüsyon böyleydi; ama oksijen peroksidi içerikten çıkartılar. Bu türden pek fazla kalmadı; ama bir iki Türk malı solüsyon hala kullanıyor diye hatırlıyorum.

Ben şimdi yeni formüllü Renu'yu kullanıyorum zaman zaman. Bir de Alcon Opti Free var, onu da tercih edebilirsin. Bunlar ekstra nemlendirme yapımıyor dolayısıyla lensin boyanmış kısımlarını ekstra koyu göstermiyor.

tsşsşkkürlerrr:asigim:

ben kullanıyorum canım light green. mavi duruyor bende nedense. pek doğal sayılmaz ama koyun gözü gibi çakmıyor. fotoğraf eklerdim ama mesaj sayım yeterli değil.

ya aslında alacagımdan değildi
evde açık yeşil yada beyaz lens istiyorum die çemkiriyordum laelaelaelaelae
abim de bana b&l light green ısmarlamış işte akannehir
bende ondan bi soruyum dedim. neye benzior die.bilmiyorumkismile

süperstar ahh keşke bende de öyle dursaydı...

Canım sen green ocean kullanıyor olabilir misin? Yoksa B&L'larda senin söylediğin gibi yeşil maviye dönüşmez. Sadece green ocean mavi görünüyor. Zaten su yeşili dene olay. Yoksa B&L'lar en opak lenslerdir, sadece gözden göze ton farkı söz konusu olur :uhm:

bendeki lightgreen çok koyu duruo bnm gözümde bal rengi sendeki gibi dormuo yani süperstar
bunlar yeni seri mi eski mi??

bendeki lightgreen çok koyu duruo bnm gözümde bal rengi sendeki gibi dormuo yani süperstar
bunlar yeni seri mi eski mi??

Tatlım 2007'den sonra rengi koyulaştırdılar ne gerek vardıysa. Bu koyulaştırılmış seri. O tarihten beri aynı koyuluğukta boyanıyor. Eskiden daha açık daha hoş bir tondu kanımca. Eğer 2007'den sonra aldıysan bununla aynıdır canım senin ki de. Hemen her sene bir tane de light green muhakkak alırım.

canım ben de bu sene aldım fakat bnmki çam yeşili gibi duruo we bnm göz rengim açık renk ben de ilk görünce şaşırdım bu kadar koyu bi renk beklemiodum:1shok:

canım ben de bu sene aldım fakat bnmki çam yeşili gibi duruo we bnm göz rengim açık renk ben de ilk görünce şaşırdım bu kadar koyu bi renk beklemiodum:1shok:

Bu da Aralık ayında alındı zaten. Flaş hafif açmış diycem; ama gri tam olduğu gibi görünüyo. Belki fotoğrafta bir nebze açılmış olabilir. Yine de bende buna yakın duruyo canım. Dediğim gibi esasında çok daha açıktı hatta bulabilirsem hem haresiz eski seriyi taktığım hem de hareli yeni serinin olduğu bir fotoğrafım var. Orada çok belli bu değişim. Ne yaptıkları belli değil klava: Eskiden Blue Azul vardı, tam gök mavisiydi, kutusunda gri gibi duruken göze takılınca çok güzel bir mavi çıkıyordu ortaya. O tabii maviyi kaldırıp şimdi bu muşamba mavisini üretiyorlar. İçime sinen bir gri bir de green ocean kaldı. Gerçi Green ocean da bir basamak daha koyulaştırıldı ya neyse....

Süperstar, canımm çok güzel durmuş sende bayanssulusmile
Bize göre soldaki light green, sağdaki de gray. Doğru anlamış mıyım?
Gray baya baya açık tatlım, bence bu açıklık senin aradığın ise, bu kadar açık bir renk bulamayabilirsin maalesef soloticada canım :çok üzgünüm:

ıhihihi yok yahu renk anlaşılsın diye pörtlettim gözlerimi sempatiksalakcinni belli bir mesafeden ben de çok beğeniyorum duruşlarını Ceyda'cım; ama işte çok uzun süre gözde kalamıyor B&L'lar. Her yeni satın alışımda da acaba yine defolu mu çıkıcak, yine satıcıyla papaz mı olucam gerginliğinden bıktım. Bir de damarları yakın mesafeden belirginleşiyo. ınsan öpüşürken sevgilisinin gözlerine bakmak istiyo ama benim gözler yerlerde

süperstar bunlar b&l değilmi? b&l ların pupil boşlukları değişmiş biraz sen bunları ne zman aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…