Kontakt Lens b&l light green

Optima color ile natural look serileri arasında bir fark var gibi sanılıyordu lens kabının içinde; ama yakından bakınca ve gözde aynı olduğu anlaşılıyordu, sadece natural look'un pupila çevresinde küçük siyah noktacıklar var onlar daha genişmiş yanılgısına düşürüyor. B&L pupila boşluğu en dar lenstir ve çapı hep aynı olmuştur. En azından 1998'den beri :KK66:

ben bi yıldır b&l light green kullanıorum acıkcası cok memnunum herkes bayılıyor rengine ama lensler mavimsi yeşil göründüğü için yani daha yeşil istiyorum o yüzden rainbow giallo almayı düşünüyorumm:eek:

resim henüz koyamıyorumm..ama fazla yakın olmadığında doğal durduğu söyleniyor..sophronie nasıl memnunmusun lenslerinden güle güle kullan a.s

şahsen pek tavsiye etmediğim bi lens markasıdır.
light green de yesil gibi durmuyor acıkcası oyüzden deneyip al derim
sonradan hayal kırıklıgı yasama yerimseniben

ben denemeden almıstım ama gözüm acık kahve olduğu için sansıma güzel oldu..tabi ki de deneyebiliyorsan dene öyle al..b&l biraz kalın yapıda beni rahatsz etmedi cabuk alıstımm..sende alısırsın yada alısamazsın diyemembilmiyorumkismile

b&l light green aldımmmmmmm yarından sora gelıcek cok merak edıyorum resımlerıde goremıyorum. gozlerım acık kahve gıbı bısey nasıl durur sızce

X