• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

b-hcg

10 aylik evliyim. 22 yasindayim. Daha gencim daha eken ama kucuklugumden beri anne olmayi istiyorum. Evlendigimizden beri deniyoruz olmadi doktora gorunduk esimde problem cikmadi benim de yumurtam olusuyo ama yeteri kadar buyumedigi icin hamile kalamiyorum. Klomen ve catlatma ignesi kullandim bu ay yine olmadi. 2. Kullanisim klomen ve catlatma ignesini.

merhaba canım bende 10 aylık evliyim 25 yaşındayım.. bizimde hala bebeğimiz olmadı..
bende bu ay doktora görüneceğim niye olmuyor bilmiyorum.. senin gibi her ay hüsrana uğruyorum üzülüyorum eşim "üzülme umudunu hiç yitirme erken daha olur"diyo ama elimde olmuyor..
şu an düşünmemeye çalışacağım stres gerçekten etkiliyor.. sende düşünme kafaya takma..
biliyorum kolay değil bana da böyle dediklerinde senin gibi düşünüyorum ama şu an seni en iyi ben anlıyorum canım..

merhaba canım bende 10 aylık evliyim 25 yaşındayım.. bizimde hala bebeğimiz olmadı..
bende bu ay doktora görüneceğim niye olmuyor bilmiyorum.. senin gibi her ay hüsrana uğruyorum üzülüyorum eşim "üzülme umudunu hiç yitirme erken daha olur"diyo ama elimde olmuyor..
şu an düşünmemeye çalışacağım stres gerçekten etkiliyor.. sende düşünme kafaya takma..
biliyorum kolay değil bana da böyle dediklerinde senin gibi düşünüyorum ama şu an seni en iyi ben anlıyorum canım..

sagol canim benim anlayisin icin. Aynen her ay husran her ay husran. Artik icim yaniyo. Esim uzulme diyor ama elimde degil insanin ici aciyo iste. Sen bir an evvel doktora gorun doktor rahim filmi vs bir takim testler ister. Rahim filmi cektirdim testlerimi yaptirdim. Klomen kullandim bir kere catlatma ignesi ile olmadi. Rahim yarasi varmis 3ay onun tedavisini gordum. Bu ay yine klomen ve pregnyl igne vurundum adetim gecti bu sefer adetim gecmeden 2 gun once kan testi yaptirdim 2.66 cikti. Adetim gectikten 7 gun sonra yaptim 1.20 cikti. Hala adet olmadim. Tarlusal ictim bu sefer cuma gunune kadar adet olmazsam pazartesi doktora gidicem. Eger ader olursamda giderim 3. Gunu. Ne olacak bilmiyorum. Allahim tez zamanda isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

Back