• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

b-hcg

Benim sat tarihim 25 kasim 2014 ben hamile oldugumu hissettigim halde bir cok defa kan testi yapmama ragmen cikmadi.ocak ayinda ögrendim.gec döllenme olunca kanda cikmiyor.suan alti haftalik ikizlere hamileyim.düsün yani bi de ikiz.cikmayinca cikmiyo canim

anladim canim allah kucagina almayi nasip etsin saglikla insallah. Hala adet olmadim son adet tarihim 17 aralik 2014. Bugun bicak saplandi kasiklarima ani batmalar yasadim. Tarlusal iciyorum ama daha bitmedi bittikten sonra.olmaliydi kasik agrisi. Bu bicak saplanmalari neden

Canim benim son adetim bitti ücgün sonra gece gündüz kasiklarimda batma hatta bi gece özel bölgemde zonklama ile uyandim.ocak ayina kadar da devam etti.hatta o zonklamadan sonra ben hamileyim dedim.aralik ayini bekledim ayin on sekizi gibi kandan bakildi hatta ondan öncede yapildi.kendi yaptigim testler elli tlyi buldu.en son bekledim artik.adetim gelcek mi diye gelmedi baya yedi gün falan gecti test yaptim öyle cikti.kasikta batma gebeligin ilk belirtilerinden.benim ilk hamislik degil ik tane daha cocugum var oradan bildim yani.INSAALLAH en kisa zaman da bekledigin olur.RABBIM kimseyi evlat hasreti ile yakmasin...

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım. B HCG ile ilgili sormak istediğim bir durum var.

SAT 20 Aralık 2014. Reglim düzenlidir fakat bu ay 2 gün gecikince, eczaneden test aldım pozitif çıktı. Dün de sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Hafta sonuna geldiği için Pazartesi sonucu alabileceğimi, dilersem verdikleri kayıt numarasıyla internetten sorgulayabileceğimi söylediler.

Verdikleri numarayı sorguladığımda tahlil sonucumun çıktığını gördüm.

Sonuç 3794.00 yazıyor. Referans aralığı da 0.5-5.0 yazıyor.

Bu sonuca göre gerçekten hamile miyim?

Daha 4 aylık evliyim de, bu kadar çabuk beklemiyorduk biz bu küçük misafiri. :) Eşim de eczane testlerine pek güvenemedi. B HCG'yi de sorgulayabileceğimiz bir yer yok. O yüzden sizden yardım istedim.

Çok teşekkürler şimdiden.

Yani bu sonuca göre hamilesin canim..ALLAH kucaginiza almayi nasip etsin.

Amin, teşekkür ederim. Bizim bebiş gerçekten zamansız bir sürpriz oldu ama olsun. :) Rabbim nerede çok isteyip de kavuşamayan varsa tez zamanda mini mini bebişler versin inşallah.

Eczane testine güvenmeyip, Kadınlar Kulübü'ne güvenen bir eşim var. Düşünün halimi. :))))

Olsun olsun.cocuk berekettir.bak ben suan 25 imin icindeyim.iki tane var.simdi ikizlere hamileyim.düsün halimi.RABBIM olmayanlara da nsip etsin.

Amin, teşekkür ederim. Bizim bebiş gerçekten zamansız bir sürpriz oldu ama olsun. :) Rabbim nerede çok isteyip de kavuşamayan varsa tez zamanda mini mini bebişler versin inşallah.

Eczane testine güvenmeyip, Kadınlar Kulübü'ne güvenen bir eşim var. Düşünün halimi. :))))
Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım. B HCG ile ilgili sormak istediğim bir durum var.

SAT 20 Aralık 2014. Reglim düzenlidir fakat bu ay 2 gün gecikince, eczaneden test aldım pozitif çıktı. Dün de sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Hafta sonuna geldiği için Pazartesi sonucu alabileceğimi, dilersem verdikleri kayıt numarasıyla internetten sorgulayabileceğimi söylediler.

Verdikleri numarayı sorguladığımda tahlil sonucumun çıktığını gördüm.

Sonuç 3794.00 yazıyor. Referans aralığı da 0.5-5.0 yazıyor.

Bu sonuca göre gerçekten hamile miyim?

Daha 4 aylık evliyim de, bu kadar çabuk beklemiyorduk biz bu küçük misafiri. :) Eşim de eczane testlerine pek güvenemedi. B HCG'yi de sorgulayabileceğimiz bir yer yok. O yüzden sizden yardım istedim.

Çok teşekkürler şimdiden.
Masallah ewet esin bize guvenmekle cok iyi etmis bazen doktorlarin koyamadiklari teshisleri koyuyoruz

Canim benim son adetim bitti ücgün sonra gece gündüz kasiklarimda batma hatta bi gece özel bölgemde zonklama ile uyandim.ocak ayina kadar da devam etti.hatta o zonklamadan sonra ben hamileyim dedim.aralik ayini bekledim ayin on sekizi gibi kandan bakildi hatta ondan öncede yapildi.kendi yaptigim testler elli tlyi buldu.en son bekledim artik.adetim gelcek mi diye gelmedi baya yedi gün falan gecti test yaptim öyle cikti.kasikta batma gebeligin ilk belirtilerinden.benim ilk hamislik degil ik tane daha cocugum var oradan bildim yani.INSAALLAH en kisa zaman da bekledigin olur.RABBIM kimseyi evlat hasreti ile yakmasin...

adetinin ustunden 7 gun gectikten.sonra mi kan testin pozitif cikti. Benim adetimin uzerinden 6 gun gecti negatifti. Simdi 10 gun gecti ve dun ilk kez bicak saplamasi gibi kuvvetli kasik agrisi hissettim

Hayir benim adetimin üzerinden baya gecti ocak ayinin onu gibi falandi.ultrasonda belli oldu.kan testine gerek kalmadi.ben evde test yaptim.diger hamileliklerimde bekledigim adet gününde test yaptim cikmisti.bunda ikiz oldugu halde cikmadi.bizim ögrendigimizde bes haftalik falandi.

Hayir benim adetimin üzerinden baya gecti ocak ayinin onu gibi falandi.ultrasonda belli oldu.kan testine gerek kalmadi.ben evde test yaptim.diger hamileliklerimde bekledigim adet gününde test yaptim cikmisti.bunda ikiz oldugu halde cikmadi.bizim ögrendigimizde bes haftalik falandi.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. ben adet olmazsam yine giderim doktor tarlusalı bitir 5 gün bekle olmazsan gel dediler.

Kizlar aniden kasigima agri girdi nefesim kesildi gibi oldu bicak saplandi sanki 2 saniye sonra gecti. Neden olur sizce ? Tarlusal boyle birsey yapmaz eminim cunku 3 ay tarlusal kullandim gectigimiz aylarda.

İkiz olunca çıkmıyor. Kuzende 3kız çocuk vardı 4.ayında doktora gitti ultrasonda hamile çıktı üstelik ikiz ve yine kız :KK49::KK49: düşüp bayılmıştı . İkiz olunca sanırım böyle oluyor.

Back