marifetli eller
butik sabun lohusa terligi ve daha fazlasi....
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 17 Ocak 2015
- 380
- 71
- 38
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
rica ederim.insallah yanilmiyorumdur.hemsireyim oyuzden merak ettim sonucunu buraya yazarsincevabın için teşekkür ederim.Beklemedeyim. Pazartesi umarım kesin sonucu alırım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.
2 ay sonra tup bebek tedavisi dene ozaman canim.ama isyana girer bukadar takma kafana.Allah in gucune gider nasip diyip dua et bol bol
Canım nasılsın var mı gelisme ?
ne gelişmesi canım ? adet olmadım. adet söktürücü tarlusal içiyorum.
merak ettim regl oldun mu diye belki de geç yumurtlamissindir.
kaç gün geçti ?
9 gun oldu bugun adet olmadim. Tarlusal iciyorum bakalim adet sokturucu. 9 gun geciktim. 14u adet tarihimdi iste olmadim bilmiyorum canim.
Abla şaşırdım duyunca 12 gün adet mi oluyorsun yumurtalikla ilgili sıkıntı felan mi varBende 12 gundur adet oluyorum masallah bize yesim
valla bı sıkıntı yok 4 gun olurum normalde 5. gun cok nadır olur offff dengem bozulduAllah allah sökülürsun belki tarlusalla
Abla şaşırdım duyunca 12 gün adet mi oluyorsun yumurtalikla ilgili sıkıntı felan mi var
valla bı sıkıntı yok 4 gun olurum normalde 5. gun cok nadır olur offff dengem bozuldu
Bende 12 gundur adet oluyorum masallah bize yesim
Allah allah sökülürsun belki tarlusalla
Abla şaşırdım duyunca 12 gün adet mi oluyorsun yumurtalikla ilgili sıkıntı felan mi var
ay ewet sen daha olmadın demı o dru degıstır kımbıle umurtan catlamadı ne bellı bakmadı ki yada belkı o gun kucuktu çatlayacak boyutta değildiHe valla ya dengemiz sasti iyice bu ne boyle ya valla insan deli oluyor
ayy gecıkme cok kötu yha kuzum ben bır ay gecıktım kafayı yedım sınra adetlerım de kafayı yedı9 gun oldu bugun adet olmadim. Tarlusal iciyorum bakalim adet sokturucu. 9 gun geciktim. 14u adet tarihimdi iste olmadim bilmiyorum canim.
yok normal gelıyor dra sorucam yarın muayene oldum ıkı faklı dra cok guzel sorun yok dedılerdoktora gözüktün mu abla çok mu geliyor ? yoksa hafif leke tarzindami
yok normal gelıyor dra sorucam yarın muayene oldum ıkı faklı dra cok guzel sorun yok dedıler
Sanirim bende de oyle birsey oluyoraman olmasın canım.
şükürler olsun sorun ol mamasina sevindim.
bende hamile kalmadan önce 3 gün süren regl 6 gün sürmüştü rahim temizlendi sanırım demiştim
Sanirim bende de oyle birsey oluyor
ay ewet sen daha olmadın demı o dru degıstır kımbıle umurtan catlamadı ne bellı bakmadı ki yada belkı o gun kucuktu çatlayacak boyutta değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?