b-hcg

cevabın için teşekkür ederim.Beklemedeyim. Pazartesi umarım kesin sonucu alırım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.
rica ederim.insallah yanilmiyorumdur.hemsireyim oyuzden merak ettim sonucunu buraya yazarsin

yok normal gelıyor dra sorucam yarın muayene oldum ıkı faklı dra cok guzel sorun yok dedıler

aman olmasın canım.
şükürler olsun sorun ol mamasina sevindim.
bende hamile kalmadan önce 3 gün süren regl 6 gün sürmüştü rahim temizlendi sanırım demiştim

Benim sat tarihim 25 kasim 2014 ben hamile oldugumu hissettigim halde bir cok defa kan testi yapmama ragmen cikmadi.ocak ayinda ögrendim.gec döllenme olunca kanda cikmiyor.suan alti haftalik ikizlere hamileyim.düsün yani bi de ikiz.cikmayinca cikmiyo canim

ay ewet sen daha olmadın demı o dru degıstır kımbıle umurtan catlamadı ne bellı bakmadı ki yada belkı o gun kucuktu çatlayacak boyutta değildi

bilmiyorum ne olacak kasiklarim cok fena anide batmalarim var kasiklarima sanki bicak sapliyorlarmis gibi. Ama gecti simdi. Hala adet olmadim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…