- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Adetin 7 gun gecikmis sadece yani 5 haftaliksin gec dollenme degilse bile gozukmemesi cok normal. Kese bhcg degeri 1000 uzerindeyse gorunuyor genelde. Ve sanirim sizin degeriniz henuz 1000 e ulasmamistir hayirlisi olsun.Kızlar doktor vajinal ultrason ile baktı birşey görünmüyor dedi kan testi b hcg istedi. 3-4 arası çıkar dedi. size sorum şu eğer geç döllenme olduysa çıkmaması normal dimi ? vajinal ultrasonda görünmemesi normal dimi ? 8 gün önce b-hcg 2.66 çıkmıştı. adet hala olmadım. Adetim 7 gün gecikti.
Adetin 7 gun gecikmis sadece yani 5 haftaliksin gec dollenme degilse bile gozukmemesi cok normal. Kese bhcg degeri 1000 uzerindeyse gorunuyor genelde. Ve sanirim sizin degeriniz henuz 1000 e ulasmamistir hayirlisi olsun.
Tatlm ne yaptn sonuclari aldinmitesekkur ederim cevap icin sagol. Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Tatlm ne yaptn sonuclari aldinmi
Canim dosya numarasndan internet ten bakabilirsn ben hep öyle yapiyom elinde olan kagit varya hani tahlil icin doktorun verdigi ordan bakabilirsnKani 12 de verdigim icin cikmamis yarin gelip alirsin sonucu dedi. Devlet hastanesinde cok gec cikiyo
Canim dosya numarasndan internet ten bakabilirsn ben hep öyle yapiyom elinde olan kagit varya hani tahlil icin doktorun verdigi ordan bakabilirsn
Hmm anladm cnm inşallah guzel haberlerle alirsn sonuçlarını cnmgiriyorum da canım beceremedim sanki açılmıyor
Hmm anladm cnm inşallah guzel haberlerle alirsn sonuçlarını cnm
Insallah canim beniminşallah canımm inşallahh yaaa.
canim gebelik olsuysa beta hcg degerinin katlanarak artmasi gerekir 8 gun olmus insallah artmistir benim degerim 2000 lerdeydi kese daha gozukmemisti beta hch ile alakasi yokbonun bebegin haftasi onemli
rica ederim canim hemsireyim bende merak
ettim sonucunu bakabilsen keske
sonucmu cikmamis daha internetle alakalimi acaba
neyse bundada vardir bi hayir canim.dua et bol.bol bekle bakalim hayirlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?