• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

b-hcg

annensenicoksevecek

Annen sana kurban olur <3
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
2.127
999
148
Kızlar doktor vajinal ultrason ile baktı birşey görünmüyor dedi kan testi b hcg istedi. 3-4 arası çıkar dedi. size sorum şu eğer geç döllenme olduysa çıkmaması normal dimi ? vajinal ultrasonda görünmemesi normal dimi ? 8 gün önce b-hcg 2.66 çıkmıştı. adet hala olmadım. Adetim 7 gün gecikti.

Kızlar doktor vajinal ultrason ile baktı birşey görünmüyor dedi kan testi b hcg istedi. 3-4 arası çıkar dedi. size sorum şu eğer geç döllenme olduysa çıkmaması normal dimi ? vajinal ultrasonda görünmemesi normal dimi ? 8 gün önce b-hcg 2.66 çıkmıştı. adet hala olmadım. Adetim 7 gün gecikti.
Adetin 7 gun gecikmis sadece yani 5 haftaliksin gec dollenme degilse bile gozukmemesi cok normal. Kese bhcg degeri 1000 uzerindeyse gorunuyor genelde. Ve sanirim sizin degeriniz henuz 1000 e ulasmamistir hayirlisi olsun.

Adetin 7 gun gecikmis sadece yani 5 haftaliksin gec dollenme degilse bile gozukmemesi cok normal. Kese bhcg degeri 1000 uzerindeyse gorunuyor genelde. Ve sanirim sizin degeriniz henuz 1000 e ulasmamistir hayirlisi olsun.

tesekkur ederim cevap icin sagol. Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Kani 12 de verdigim icin cikmamis yarin gelip alirsin sonucu dedi. Devlet hastanesinde cok gec cikiyo
Canim dosya numarasndan internet ten bakabilirsn ben hep öyle yapiyom elinde olan kagit varya hani tahlil icin doktorun verdigi ordan bakabilirsn

canim gebelik olsuysa beta hcg degerinin katlanarak artmasi gerekir 8 gun olmus insallah artmistir benim degerim 2000 lerdeydi kese daha gozukmemisti beta hch ile alakasi yokbonun bebegin haftasi onemli

neyse bundada vardir bi hayir canim.dua et bol.bol bekle bakalim hayirlisi olsun insallah

Back