B 12 ve demir takviyesi için verilen ilaçların yan etkileri

domino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
2
0
Arkadaşlar merhaba,5 gündür nerox b12 ve vegaferon kullanıyorum.ilacı ilk kullandığım gün tansiyonum düştü ve ense ağrısı yaptı. sonra ki günler gündüz kullandığımda aşırı uyku yapıyor ve uyuyorum. dün gece öğün atladım ve çok az pırasa yedim midemi sıktı ve yiyemedim. sabah kahvaltıyı hazırlarken gene ense ağrım oldu ve bu sefer mide bulantısıda oldu. bu hapların böyle yan etkileri oluyor mu? 5-6 yıl önce de anemiden dolayı iğne verilmişti bana, o da çok uyku yapıyordu.fakat bunu kullanırken iki kere tansiyonum düştü , tansiyonum geneldede çok yüksek değildir ama çok halsiz yapıyor beni aranızda bu ilaçları kullanlar oldu mu?

merhaba bende bu hapı kullanıyorum ama bana oyle etkisi olmadı 1 yıldır kullanıyorum ben sizin tansiyonunuz düşük olduğundan eminmisiniz genelde tansiyon yukselince enseden ağrı girer ve kusma olur dikkat edin hiper tansıyon olmasın enseden giren ağrılar tehlikeli bende bir dr gorünun

evet tansiyonumu ölçtük 9-6 . kız kardeşim ense kökümün kızarık olduğunu söyledi ,23 yaşındayım yani hiç böyle bi problem yaşamadım önceden ama bana dün öğün atladım ondan oldu gibi geldi. pırasa yedim ve inanılmaz midemi sıktı acaba o mu dokundu, gerçi ilacı ilk aldığım günde tansiyonum düşmüştü tekrar doktora danışıcam.

X