• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Azospermi ve Hormon Değerleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir de sizin azospermi sebebi neydi hangi ilaçlarla çıkış sağlandı bizim sebepsiz diye geçiyor
Hormonal gibi daha çok sebep genetik faktör yoktu alifeta zaten Mesut hoca var ürolog o ilgileniyor ilaçları size o yönlendirir benim ilaç tavsiye etmem doğru olmaz herkesin tedavisi farklı olabilir

Alife’da çıkış sağladık başka merkezde yanlış doz verildiği tespit edildi ama önceki doktoru da yermediler bu bakımdan dürüst insanlar olduğunu düşündüm tüp bebek süreci nasıl olur bilmiyorum ama biz çift olarak memnun kaldık kısa ve öz net tedavi veriyorlar tüp bebek sürecini daha sonra değerlendirebilirim
Merhaba biz daha dün öğrendik eşimin azospermi olduğunu ve araştırmaya başladım siz nasıl bir yol izlediniz

Merhaba biz daha dün öğrendik eşimin azospermi olduğunu ve araştırmaya başladım siz nasıl bir yol izlediniz
Vakit kaybetmeden bir tüp bebek merkezine gidin, eşiniz ilaçlarını ve takviyelerini çok düzenli saati saatine kullansın gerisi bir şekilde hallolur. Hemen tese veya ameliyat olmasın hormonal bir durum varsa önce hormonları bu ilaçlarla düzeltilsin çıkış sağlanabilir. Tıkanıklık varsa açıyorlarmış ama çok tavsiye edilmiyor sanırım direk ameliyat ile sperm topluyorlar

Vakit kaybetmeden bir tüp bebek merkezine gidin, eşiniz ilaçlarını ve takviyelerini çok düzenli saati saatine kullansın gerisi bir şekilde hallolur. Hemen tese veya ameliyat olmasın hormonal bir durum varsa önce hormonları bu ilaçlarla düzeltilsin çıkış sağlanabilir. Tıkanıklık varsa açıyorlarmış ama çok tavsiye edilmiyor sanırım direk ameliyat ile sperm topluyorlar

Hormon ve genetik testin sonuçlarını bekliyoruz onlarda çok geç çıkıyor ondan sonra başlamayı düşünüyoruz

Evet genetik sonıçları önemli raporları alıp saklayın her gittiğinizde yerde sorucaklar genetik raporları
Hormonsal bir problem varsa ilaçla tedavi edilebilir mi araştırıyorum ama daha net bir şey anlamadım bazı doktorlar ilaç tedavisiyle sonuç alınabilir diyor tabi internetten araştırdıgim kadarıyla

Hormonsal bir problem varsa ilaçla tedavi edilebilir mi araştırıyorum ama daha net bir şey anlamadım bazı doktorlar ilaç tedavisiyle sonuç alınabilir diyor tabi internetten araştırdıgim kadarıyla
Evet eşimin ilaç ve takviyelerle çıkışı sağlandı keşke hiç ameliyat olmasaymış gerek yokmuş

hormon değerleri düşük ise dışaırdan hormon takviyesi ile çıkış sağlanbiliyor, yüksek hormon için pek bir şey yapılamıyor

Merhaba eşimin doğal çıkışı oldu ilaç ve takviyelerle çıkış başladı o yüzden umutsuzluğa düşmeyin tüp bebek için de fazlasıyla sperm çıktı ve tüp bebek tuttu şükür başka hastaların da çıkışına şahit oldum Alife tavsiye ediyorum başka yerde dilerseniz oyalanmayın benim de araştırmam bu şekilde oldu başka düşündüğüm hastaneler vardı iyi ki gitmemişiz doktorun tavsiye ettiği tüm ilaç ve takviyeleri kullandı eşim başka bir şey yapmadı elinizden geleni yapın gerisi Allah Kerim ben çünkü çocuk sayfasını kapatmıştım mutlaka tıbbi şekilde ilerleyin bu tamamen ilaçlarla iyileşebilecek bir durum
Merhaba
Merhaba eşimin doğal çıkışı oldu ilaç ve takviyelerle çıkış başladı o yüzden umutsuzluğa düşmeyin tüp bebek için de fazlasıyla sperm çıktı ve tüp bebek tuttu şükür başka hastaların da çıkışına şahit oldum Alife tavsiye ediyorum başka yerde dilerseniz oyalanmayın benim de araştırmam bu şekilde oldu başka düşündüğüm hastaneler vardı iyi ki gitmemişiz doktorun tavsiye ettiği tüm ilaç ve takviyeleri kullandı eşim başka bir şey yapmadı elinizden geleni yapın gerisi Allah Kerim ben çünkü çocuk sayfasını kapatmıştım mutlaka tıbbi şekilde ilerleyin bu tamamen ilaçlarla iyileşebilecek bir durum
Merhaba tüp bebek sonucunuz nasıl oldu olumlu mu? Hangi tüp bebek merkezinde yaptırdınız?

Back