Azospermi Umut Dolu Hikayem

Yumurtaları nasıl topladınız? Benm toplanmadı yapamıyoruz dendi tedaviyi burda bırakıyoruz dendi eşim azospermi aynınsekılde tese oldu sperm cıkmadı

Yumurtaları nasıl topladınız? Benm toplanmadı yapamıyoruz dendi tedaviyi burda bırakıyoruz dendi eşim azospermi aynınsekılde tese oldu sperm cıkmadı
Devlet hastaneleri kesinlikle toplamaz zaten özel hastanelerde rapor düzenleniyor ne sebeple dondurulduğuna dair yoksa ne dondurma yapıyor ne dondursada siz taşıma yapabilirsiniz

Devlet hastaneleri kesinlikle toplamaz zaten özel hastanelerde rapor düzenleniyor ne sebeple dondurulduğuna dair yoksa ne dondurma yapıyor ne dondursada siz taşıma yapabilirsiniz
Bahcecide yaptım ben de zaten toplayamıyoruz dedi acaba yaş faktörü olablir mi 32 yasındayım

Bahcecide yaptım ben de zaten toplayamıyoruz dedi acaba yaş faktörü olablir mi 32 yasındayım
29 yaşındayım yaptırdığım zaman 26dım onlar kendilerine göre rapor düzenledi anne erken menopoz diye geçmişler benim de işime gelmiş oldu

benimde eşim azospermi hastası lütfen kimse umudumu kaybetmesin değerleinde hiç bir sorun yoktu mikrotese olduk ve tüp bebek denedm cok sükür hamileym rabbim devamını da nasip etsin ama nasip olacaksa hiç bir sart engel olamıyor biz özelde yaptrmadık arastırma hastanesinde olduk ama lütfen en önemlisi çok içten yalvararak ağlayarak secdeye kapanıp dua edim teheccüd namazları kılın allahın katında hiçbirsey imkansız değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…