Çok teşekkür ederim canım benimCanım o kadar sevindim ki sağlıkla evladını kucağına al insallahBurda tavsiye veren arkadaştan, bize yol gösteren tedavi eden doktorlardan Allah razı olsun Bi de küçük bir tavsiye: konu başlığını değiştir bence, bu umut hikayeni özetleyici birşey yap belki birilerine faydası olur :) sevgiler :)
Bende bilmiyorum canım nasıl değiştirildiğini ama birileri okusun isterim gerçekten umut hikayesikonu başlığımı evet değişmek istiyorum daha fazla kişiye ulaşsın herkese umut olsun istiyorum nasıl değiştiririm başlığı bilmiyorum
Mune'ye özelden yazarsanız değiştirebilir.Çok teşekkür ederim canım benimyol gösteren gülnihalcimden de Allah razı olsun inşallah tez vakitte ona da isteyen herkese de nasip olsun inşallah konu başlığımı evet değişmek istiyorum daha fazla kişiye ulaşsın herkese umut olsun istiyorum nasıl değiştiririm başlığı bilmiyorum
Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın canım mune nedir bilmiyorumMune'ye özelden yazarsanız değiştirebilir.
Çok teşekkür ederim canım benimyol gösteren gülnihalcimden de Allah razı olsun inşallah tez vakitte ona da isteyen herkese de nasip olsun inşallah konu başlığımı evet değişmek istiyorum daha fazla kişiye ulaşsın herkese umut olsun istiyorum nasıl değiştiririm başlığı bilmiyorum
Teşekkür ederimMune konu sahibi konu başlığını değiştirmek istiyormuş. Bu mümkün ise yardımcı olur musunuz?
Rabbim kucağınıza saglıklı tatlı mis evlatlar versin insallahBana da dua et ben de çok istiyorum. Hamişlerin duası kabul olurmuş
Kocaman bir masalllaaah subhanallahTeşekkür ederim
Amin inşallah çok teşekkür ederimRabbim kucağınıza saglıklı tatlı mis evlatlar versin insallah
Amin amin aminnnn inşallahKocaman bir masalllaaah subhanallahNasıl mutlu bir haber Rabbim saglıkla kavuşmayı, peşlerinde koşturmayı, onların da evlatlarını gormeyi nasip etsin inşallah
Eşinizin mutluluğu da daha baskadır, kimbilir ne kadar üzüldü, Rabbim her isteyene diledikleri kadar evlat ve onları en güzel sekılde büyütmeyi nasıp etsin insallahAmin amin aminnnn inşallahsağlıkla sıhhatle hayırlı evlat olsun inşallah çok teşekkür ederim
Evet çok şükür o mutlu olunca bende mutluyumEşinizin mutluluğu da daha baskadır, kimbilir ne kadar üzüldü, Rabbim her isteyene diledikleri kadar evlat ve onları en güzel sekılde büyütmeyi nasıp etsin insallah
Masallah tekrar, hep demişimdir Rabbim sen vermesen kim bana care olurdu, Rabbim emek veren doktorlardan da razı olsunEvet çok şükür o mutlu olunca bende mutluyumo beni üzgün gördüğü için üzgündü hep o hiç umudunu kesmemişti çok şükür Allahım gördü çabalarımızı nasip etti bu yolda emek veren herkese nasip olsun yüreği evlat diye yanan herkesi çok iyi anlıyorum inşallah herkese nasip olsun
Bugunku mutluluğum bu olsun, insan tanımadığı biri için bile ne kadar mutlu oluyor anlatamamEvet çok şükür o mutlu olunca bende mutluyumo beni üzgün gördüğü için üzgündü hep o hiç umudunu kesmemişti çok şükür Allahım gördü çabalarımızı nasip etti bu yolda emek veren herkese nasip olsun yüreği evlat diye yanan herkesi çok iyi anlıyorum inşallah herkese nasip olsun
Çok doğru Allah razı olsun doktorlarımızdan Üroloji doktorumuz Mesut Tül. Androlog doktorumuz Burak Sümer. Embriyolog doktorumuz Semra Sertyel ve Ivf kadın doğum doktorum Osman Denizhan Özgün herkese tavsiye ediyorum kendileriniMasallah tekrar, hep demişimdir Rabbim sen vermesen kim bana care olurdu, Rabbim emek veren doktorlardan da razı olsun
Çok teşekkür ederimBugunku mutluluğum bu olsun, insan tanımadığı biri için bile ne kadar mutlu oluyor anlatamam
VarolsunlarÇok doğru Allah razı olsun doktorlarımızdan Üroloji doktorumuz Mesut Tül. Androlog doktorumuz Burak Sümer. Embriyolog doktorumuz Semra Sertyel ve Ivf kadın doğum doktorum Osman Denizhan Özgün herkese tavsiye ediyorum kendilerini
Kasığımda bazen batma ve bel ağrısı oluyor arada inşallah tuttuğu içindirAmin inşallah pozitif haberlerini vermek nasip olsun inşallahbir belirtin var mı kasık batması vs gibi
Rabbim saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok mutlu oldum adınıza en başından beri yüreğim ağzımda okudum iletilerinizi:) bende bugün trasfresimin 3. Günündeyim nolur banda dua edin bebeğim bana tutunsun
Amin inşallah öyledir canımKasığımda bazen batma ve bel ağrısı oluyor arada inşallah tuttuğu içindir