Allahım her zaman herkesin kalbindekini çıkarıyor karşısına. İnşallah evladını sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim böyle hasret çeken hak eden herkese nasip etsin inşallah. Ay çok duygulandım kız ben niye öyle olduTransferin 8.günü beta 87.82 çıktı kızlar 11. Günü 385.02 çıktı 13.gün 914.47 çıktıbugün yine kan verdim artışa göre kese görme günü verecek Allahım bu yolda olan çabalayıp emek veren herkese nasip etsin inşallah kese günü kaç kese çıkacak çok merak ediyorum haberlerle geri döneceğim canlarım
Amin inşallah evlat hasreti çeken herkese nasip olsun inşallahAllahım her zaman herkesin kalbindekini çıkarıyor karşısına. İnşallah evladını sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim böyle hasret çeken hak eden herkese nasip etsin inşallah. Ay çok duygulandım kız ben niye öyle oldu
Bana da dua et ben de çok istiyorum. Hamişlerin duası kabul olurmuşAmin inşallah evlat hasreti çeken herkese nasip olsun inşallahevet hep ağlayarak yazdım buraya yazılarımı şuan mutluluktan ağlayarak yazıyorum çok şükür güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
İnşallah en kısa zamanda kolayından sağlıcakla nasip olsun sana da pozitif haberlerini alalım inşallahBana da dua et ben de çok istiyorum. Hamişlerin duası kabul olurmuş
Ayyy maşallahh çok iyii kızzBugun ki testimde çıkmış 2235.57şimdi koşarak doktorumun yanına gidiyorum
Ayyy maşallahh çok iyii kızz
Yaz mutlaka. Sağlıkla gelsin bebişPerşembe günü kese görelim dedi bakalım inşallah sağlıkla ilerler
Mutlaka yazacağım Amin inşallahYaz mutlaka. Sağlıkla gelsin bebiş
Amiin inşallah canımmMutlaka yazacağım Amin inşallahkısa zamanda sana da nasip olsun inşallah
Bugun ki testimde çıkmış 2235.57şimdi koşarak doktorumun yanına gidiyorum
Meraba happy mi benim eşimde sorunu sizin gibi sertoli bı kaç şey danisacagim cevap verirmisinSelamlar ezgicim eşinizde de azospremi varsa hiç vakit kaybetmeden a life hastanesine gidin burda bu kadar umutsuz konuşmuşken bir gidelim dedik ne kaybederiz ki diye yine umutsuz gittim seviyeyi öğrenmek için ama çok şükür ki sd2 çıktı sd4 seviyesi zaten çıkış oluyormuş şuan hormon tedavisinde eşim haziran sonu tekrar gideceğiz ilerleme var mı diye test vermek içinçok şükür ve gülnihalin yönlendirmesi iyi ki iyi insanlar var ve buna vesile oluyorlar
Tabi ki özelden yazıyorum hemenMeraba happy mi benim eşimde sorunu sizin gibi sertoli bı kaç şey danisacagim cevap verirmisin
Çok mutlu oldum adınıza en başından beri yüreğim ağzımda okudum iletilerinizi:) bende bugün trasfresimin 3. Günündeyim nolur banda dua edin bebeğim bana tutunsunKeseyi bugün gördük kızlar çok şükürhaftaya tekrar gideceğim
Çok teşekkür ederimÇok mutlu oldum adınıza en başından beri yüreğim ağzımda okudum iletilerinizi:) bende bugün trasfresimin 3. Günündeyim nolur banda dua edin bebeğim bana tutunsun
Çok teşekkür ederim gerçekten Allah ol deyince oluyorHayırlısı olsun cnm benim ya olurken gözlerim doldu. Rabbim ol derse oluyor başka şeyleri vesile kılarak. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bize de dua et tüp bebek tedavisindeyiz 2 tane 3. Gün embriyom var ikisini de koyacaklar adetini bekliyorum.
Allah'ım bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun inşallah
Allah razı olsun aynı öyle yapiyorum iş yapmıyorum ama yürüyüş yapıyorum arada eğilip kalkarken dikkat ediyorum dua ediyorum sürekli Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 1hafta sonra sonucum belli olacak Allah sevindirsin inşallah hepimiziÇok teşekkür ederimoy hayırlı olsun canım ara ara evde kalk yavaşça yürü biraz yine uzan inşallah sımsıkı tutunsun bebeğin güzel haberlerinle dön bana inşallah bu yoldaki herkese nasip olsun inşallah
Amin inşallah pozitif haberlerini vermek nasip olsun inşallahAllah razı olsun aynı öyle yapiyorum iş yapmıyorum ama yürüyüş yapıyorum arada eğilip kalkarken dikkat ediyorum dua ediyorum sürekli Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 1hafta sonra sonucum belli olacak Allah sevindirsin inşallah hepimizi