- 3 Eylül 2022
- 2.682
- 2.443
- 32
-
- Konu Sahibi petimat_sad
Onu bilmiyorum doktorum bana hiç ondan bahsetmedi canım. Sen eğer tekrar yumurta toplatacaksan belki kullanmışsındır ama omega 3 ve qenzim 10 öneririm canımDoğru benim ilk denemede kalsiyum vermişlerdi lab iyi diye biliyorum Acıbadem Adana hastanesi tecrübeli embriyologlar var. Merak ettiğim acaba elektro şok veriyorlar mı
Evet canım ben de kullandım omepa coenzim Q10 omega3 balık yağı kullandım ama bir de krill yağı denemek istiyorum trigliserit form olmadığı için daha hızlı emiliyormus. Bir de l karnitin yağ asidi zincirinin mitokondriye girişini hızlandırıyormuş onu da kullanacağım. Glutatyon serum ve hacamat da planlarım arasında. Hacamat artık doktorlarda da yaygınlaştı anatomik yapıya hakim oldukları için bir doktora yaptırayım diyorumOnu bilmiyorum doktorum bana hiç ondan bahsetmedi canım. Sen eğer tekrar yumurta toplatacaksan belki kullanmışsındır ama omega 3 ve qenzim 10 öneririm canım
Aynen canım güvenilir bi yere yaptır inşallah tüm bunları yaptırdığında zaten farkı görürsün. Benim embriyo oluşuyor fakat 2.si boş gebelik oldu. İnşallah olmaz bir dahaEvet canım ben de kullandım omepa coenzim Q10 omega3 balık yağı kullandım ama bir de krill yağı denemek istiyorum trigliserit form olmadığı için daha hızlı emiliyormus. Bir de l karnitin yağ asidi zincirinin mitokondriye girişini hızlandırıyormuş onu da kullanacağım. Glutatyon serum ve hacamat da planlarım arasında. Hacamat artık doktorlarda da yaygınlaştı anatomik yapıya hakim oldukları için bir doktora yaptırayım diyorum
Tez zamanda yavrularımıza kolaylıkla hamile kalalım. Hacamat deneyecek misin hiç düşündün müAynen canım güvenilir bi yere yaptır inşallah tüm bunları yaptırdığında zaten farkı görürsün. Benim embriyo oluşuyor fakat 2.si boş gebelik oldu. İnşallah olmaz bir daha
Canım sırt kısmıma hacamat yaptırmıştım 2.transferimden önce neyse işte sonra transfer oldum boş gebelik oldu. Yani hacamat güzel geldi bana rahatlattıTez zamanda yavrularımıza kolaylıkla hamile kalalım. Hacamat deneyecek misin hiç düşündün mü
Kuyruk sokumuna yaptıracaksın üreme ile ilgili yapıların beslendiği damar oradan geçiyor Kuran-ı Kerim’de de der ya biz sizi belinizden çekip çıkardık diyeCanım sırt kısmıma hacamat yaptırmıştım 2.transferimden önce neyse işte sonra transfer oldum boş gebelik oldu. Yani hacamat güzel geldi bana rahatlattı
Aynen canım ben zaten üreme için değil de öylesine yaptırdım aslında kan pıhtılaşması sorunu var bende kan sulandırıcı kullanacaksın dedi doktor belki vücut rahatlar diye yaptırmıştımKuyruk sokumuna yaptıracaksın üreme ile ilgili yapıların beslendiği damar oradan geçiyor Kuran-ı Kerim’de de der ya biz sizi belinizden çekip çıkardık diye
Ha anladım canım ben de belime yaptıracağım ama ağzı dualı birine mi yaptırsam bir doktora mı bilemedimAynen canım ben zaten üreme için değil de öylesine yaptırdım aslında kan pıhtılaşması sorunu var bende kan sulandırıcı kullanacaksın dedi doktor belki vücut rahatlar diye yaptırmıştım
Hem ağzı dualı hemde doktora yaptır canımHa anladım canım ben de belime yaptıracağım ama ağzı dualı birine mi yaptırsam bir doktora mı bilemedim
2 ayda bir yaptırın diyorlar tüp bebek tedavim biteli 15 gün oldu ne zaman yaptırmam uygun olur acaba onu bilemedimHem ağzı dualı hemde doktora yaptır canımyani bu işin dini yönüne de inanan bi doktor olsun zaten ayın belli günleri yapılmalı demi
Bence yaptırılır canım nasılsa tedavin bitmiş hem o iğnelerin hormonların etkisini hacamatla daha hızlı atarsın gibime geliyorEvet canım 2 ayda bir yaptırın diyorlar bir de tüp bebek tedavim biteli
2 ayda bir yaptırın diyorlar tüp bebek tedavim biteli 15 gün oldu ne zaman yaptırmam uygun olur acaba onu bilemedim
Bu işi yapan ağzı dualı bir doktor buldum gibiBence yaptırılır canım nasılsa tedavin bitmiş hem o iğnelerin hormonların etkisini hacamatla daha hızlı atarsın gibime geliyor
Şifa olsun canım benim anne olma yolunda çektiklerimiz bize evladımızla birlikte geri dönsün mükâfatını evlatlarımızla alalımBu işi yapan ağzı dualı bir doktor buldum gibiona da bir sorayım bakalım ne diyecek. Doğru söylüyorsun corona zamanında herkes hacamat yaptırmış ilacın etkisini azaltmak için
Amiiiin canım Allahım sana da bana da tüm isteyenlere de kolaylıkla nasip etsin doğurmayı anne olmayıŞifa olsun canım benim anne olma yolunda çektiklerimiz bize evladımızla birlikte geri dönsün mükâfatını evlatlarımızla alalım
Amin canım benim aminnnn güzel haberler verelimAmiiiin canım Allahım sana da bana da tüm isteyenlere de kolaylıkla nasip etsin doğurmayı anne olmayı
Merhaba, Adana Acıbadem Hastanesi'nde Transfer ücreti nedir? Bir bilginiz var mı?Amiiiin canım Allahım sana da bana da tüm isteyenlere de kolaylıkla nasip etsin doğurmayı anne olmayı