Çok sevindim Levent hocanın yapmasına çünkü benim inancım var kendisine ve işine verdiği değere. Biz çok araştırdık ve kapılar Levent hocaya çıktı. Bizim geçen yıl tesemizi o yapmıştı bir kaç adet çok yapısı bozuk çıkmıştı ve patolojiye numune göndermişti sonuca göre devam edicez demişti. Şükürler olsun ki patolojiden gelen sonuç denemeye değer dedirtti. 2 yıla yakın tedavi gördük ama biz kendi muayenesine gittik hep teseyide jimerde yapalım diye ortak karar almıştık. Bir defa istanbulda detaylı test verdik ve ilk defa orda sperm çıkışı olmaya başladığı ortaya çıktı bir kaç adetti, bursada yapılan hiç bir merkez iyi değil detaylı test konusunda bu arada arkadaşım. Pembe mavide de verdik niyetimiz bursada devam etmekti sürece ama her an ki deneyimimiz rezildi orada o maruz kaldığımız embriyologları vasat diye tabir etmek bile iyi bir kalite sınıfı olurdu. Biz asla gitmek istemiyoruz dedik oraya birdaha. Araştırırken memorial da karar verdik levent hoca da iyi düşündünüz dedi artık size lazım olan spermleri ara ara verip dondurup tüp bebeğe başlamak dedi. Biz üç beş demeden her çıkanı dondurttuk cidden 3 -5 bu arada
. Sonrası tüp bebek denemesi oldu ik denememiz orada olcak kısmetse bu ay sonu gibi transferimiz olabilir. Bizim durumumuz en en zor hasta gurubuydu ve bu günü yaşamak tek kelimeyle mucize bizim için bilmiyorum ilk denememiz tutar tutmaz ama bu noktaya geldiysek devamı da mücadeleye değecektir. İnanıyorum doğru tedaviyle sizin de bizimde güzel sonuçlanacak. Erkek infertilitesi kadın kadar ön planda değil bence ve c peru gibi doktorlar güven vermiyor bana 2 yıldır deli gibi gece gündüz araştırıyorum her yeri her şeyi gidip geliyorum ve Levent hoca gibi bir doktorla yolum kesiştiği için çok şanslıyım doğru ilaçlarla getirdi bu noktaya sağolsun. Uzun yazdım kusura bakmayın ama açıklamak istedim seni en iyi ben anlarım, kalbindekileri… içini ferah tut ama çabalarımıza değecek inanıyorum