Erkek İnfertilitesi AZOSPERM

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde yaptık balın içine kürler ama olduğu gibi duruyor 😀
Eşim yiyor çok Şükür .Zaten onun azmi sayesinde 2 ayda bir kaç tane olan spermi 600 bin e getirdik .Ama klomen bizde yan etki yaptı keşke hiç doktora gitmeseydik diyorum bende .

Ovitrelle klomen tarzı çatlatıcı büyütücü Aynı tarzda .Am fsh ı biraz yükseltip testesteronu yükselmek .Ama bizde yan etki yaptı Bem güvenemiyorum artık ilaçlara.Bize de buradaki doktora endok ve sudafed vermişti klomenle beraber .İltihap varsa açsın diye dalar işe yaramadı yaradıysa da klomen sayesinde anlayamadık .Tansel kaplancanla yüz yüze mi görüştünüz ,”?
Hayır canım malum durumlardan dolayı İstanbul’a gidemedik yanına ama iğneyi kullanıp öyle gidiceğiz İnşallah tabi ondan sonra duruma göre tüp bebeğe geçeceğiz

Eşim yiyor çok Şükür .Zaten onun azmi sayesinde 2 ayda bir kaç tane olan spermi 600 bin e getirdik .Ama klomen bizde yan etki yaptı keşke hiç doktora gitmeseydik diyorum bende .
Maşallah valla keşke benim eşimde öyle olsa tüketmiyorki midesi almıyor daha doğrusu. 600 bin falan olsa direk tüp bebeğe koşardım ben heralde 😂

Maşallah valla keşke benim eşimde öyle olsa tüketmiyorki midesi almıyor daha doğrusu. 600 bin falan olsa direk tüp bebeğe koşardım ben heralde 😂
Ya biz bi doktora gidelim dedik sonuçta tüpüm tutacağı da kesin değil ki spermler kaliteli mi onu bilmiyoruz .Aslınds doktor klomeni doğru olarak verdi fakat bizde ters etki yaptı 😭Şans işte

Testlerimizi gönderdik hocaya genetik test olmadan bakmıyor ama genetik test şart. Daha sonra iğneleri kullan gelin dedi . Sizde bir arayıp yada mail atıp görüşebilirsiniz
Genetik test sonuçlarını almadık canım alacağız bir haftaya

Evet canım bizimkide uzamıştı bizde hastaneyi aradık gidemedik il dışındaydı çünkü . Bize mail olarak attılar sonuçları çok şükür temiz çıktı

Devlet hastanesi mi canım ? Biz arasak atarlar mı sonuçları bilmiyorum

Back
X