- 12 Mart 2019
- 15.285
- 34.781
- 598
Valla ben daha 2 ay once kurtaj oldumAhh korona aaahbütün işlerimizi aksattı

Dayanin az kaldi bahceci tedavilere baslamis zaten diger hastaneler de baslar yavas yavas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben daha 2 ay once kurtaj oldumAhh korona aaahbütün işlerimizi aksattı
Az öncede yaZdım canım normal yolla gebeliği bence şuan için düşünmeyin ilk düşüneceğiniz TESE veya normal sperm testinde canlı sperm çıkması ve çok zor yani durumumuz inşallah tüp bebekten bir sonuç alırızda bebişlerimize kavuşuruzBwnimde gecen 2 hafra önce kan sonuclari feldi esimin. Testosteron seviyesi 2.2.. yarin doktora gidicez. Bakalim ne diycek
.vitamin d takviyesi aliyor..b 12 de düspkmüs. Onuda alicak. Bakalim keci boynuzu pekmezide vermeye basladim... testowteron yükselirse bile normal hamilelik olmuyormu acaba? Bende hrsey normal
Esimde sadece testosteron düsük
Meraba lar biz de tansel beyde tedavideyiz instagtam dan yazarsan cevap verir tansel bey mutlaka geri çevirmez asla gayet açıklayıcı konuşur.Genetik test sonuçlarını almadık canım alacağız bir haftaya
Az öncede yaZdım canım normal yolla gebeliği bence şuan için düşünmeyin ilk düşüneceğiniz TESE veya normal sperm testinde canlı sperm çıkması ve çok zor yani durumumuz inşallah tüp bebekten bir sonuç alırızda bebişlerimize kavuşuruz
Üzülme canım benim Rabbim bizlerde nasip eder inşallah durumumuz zor ama ümitsizlik yokciddimisin.. bende normal yolla düsümüyordum. Allah her iwteyene versin kimsenin kucagini bos birakmasn insalllaahh
![]()
Aynen öyle olur bakalim. Bilmiyorum testosteron seviyesini yükselterek belki ise yarayabilir diye düsünmüstün... ne diyim herweyin hayirlisiÜzülme canım benim Rabbim bizlerde nasip eder inşallah durumumuz zor ama ümitsizlik yokBence iyi bir doktora görünmenizde fayda var en azından genetikler nasıl hormonlar falan daha detaylı Bilgi alırsnz
Teşekkür ederim hemen yazacağım :)Meraba lar biz de tansel beyde tedavideyiz instagtam dan yazarsan cevap verir tansel bey mutlaka geri çevirmez asla gayet açıklayıcı konuşur.
Rica ederim Bn de ilk ordan yazmştım sonra telefonunu vermişti bana soru cevap şeklinde gidersek ii olur demişti. Öylekikle hastası olduk çok ilgilidir tedaviye açık biri aynı şekilde emre bakırcıoğlu na da yazmştım direk tese dedi bizde fsh yüksek emre bey tedavi odaklı olmadı.Teşekkür ederim hemen yazacağım :)
Tansel bey size nasıl bir tedavi uyguluyor acabaMeraba lar biz de tansel beyde tedavideyiz instagtam dan yazarsan cevap verir tansel bey mutlaka geri çevirmez asla gayet açıklayıcı konuşur.
Canım ama spermlere kandan bakılmaz. Doktor 3 4 günlük perhiz verir daha sonra gidip spermiogram testi yaptırırsınızYarin doktorla görüstükten sonra bir randevu daha acilacakmis. Yine kan alacaklar sabah erkenden. Ordan tamamiyla o hormonlara spermlere bakacaklarmis.
Tedavide kaçıncı aydasınız iğne falan mı yazdı detaylı anlatır msnzRica ederim Bn de ilk ordan yazmştım sonra telefonunu vermişti bana soru cevap şeklinde gidersek ii olur demişti. Öylekikle hastası olduk çok ilgilidir tedaviye açık biri aynı şekilde emre bakırcıoğlu na da yazmştım direk tese dedi bizde fsh yüksek emre bey tedavi odaklı olmadı.
Ben başka ilde yaşadığım için canım gelip gitmek sıkıntı o yüzden etkiledi biziValla ben daha 2 ay once kurtaj oldumonun icin 3. Denemeyi ne zaman yaparim bilinmez ona hazir degilim korona beni etkilemedi
Dayanin az kaldi bahceci tedavilere baslamis zaten diger hastaneler de baslar yavas yavas
Bu Araf’a çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda tekrardan bebeğine kavuştursun ama bu defa sağlıklı bir şekildeValla ben daha 2 ay once kurtaj oldumonun icin 3. Denemeyi ne zaman yaparim bilinmez ona hazir degilim korona beni etkilemedi
Amin canm amiiin insallah hepimiz ❤Bu Araf’a çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda tekrardan bebeğine kavuştursun ama bu defa sağlıklı bir şekilde ☺❣
Sabret bak cok sukur normale dönuyoruz önunuzde daha uzun bi ve heycanli zaman varBen başka ilde yaşadığım için canım gelip gitmek sıkıntı o yüzden etkiledi bizi![]()
Evet canım dua edin olur mu benim dualarım hep sizlerle Rabbim bu durumda olan herkese nasip etisnkimse üzülmesinAmin canm amiiin insallah hepimiz ❤
Sabret bak cok sukur normale dönuyoruz önunuzde daha uzun bi ve heycanli zaman var![]()
Iste kandan sonra olacak bakimCanım ama spermlere kandan bakılmaz. Doktor 3 4 günlük perhiz verir daha sonra gidip spermiogram testi yaptırırsınız
Hangi hastane gidiyorsunuzIste kandan sonra olacak bakim
Bi doktora gidiyoruz. Hastahane degilHangi hastane gidiyorsunuz
Sonuçta orasıda bir klinik olsa gerek sonuçta kan tahlili Muayene falan yapıldığına göreBi doktora gidiyoruz. Hastahane degil