- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversite hastanesi canım oda devlet sayılır. Biz aradık genetik bölümünü bağlamalarını istedim doktorda sağolsun mail olarak gönderdiDevlet hastanesi mi canım ? Biz arasak atarlar mı sonuçları bilmiyorum
Ailede yoksa içiniz rahat etsin canım bişeyde çıkmaz inşallahBende genetikte birşey çıkacağını zannetmiyorum ama belli olmaz
Bizde eğitim araştırma da yaptırdık bölüm korona sebebiyle kapanmıştı ama açılmış fakat bizim gitme şansımız olmadı sonuçları almak için, oda temiz çıkarsa rahatlayacağımÜniversite hastanesi canım oda devlet sayılır. Biz aradık genetik bölümünü bağlamalarını istedim doktorda sağolsun mail olarak gönderdi
Aynen bizimkide eğitim araştırma hastanesi oluyor işte . Bence bir arayın denemekten zarar gelmezBizde eğitim araştırma da yaptırdık bölüm korona sebebiyle kapanmıştı ama açılmış fakat bizim gitme şansımız olmadı sonuçları almak için, oda temiz çıkarsa rahatlayacağım
Eşimin ailesinde üretken herkes bizde niye böyle oldu anlam veremiyorumAilede yoksa içiniz rahat etsin canım bişeyde çıkmaz inşallah
Eşimin ailesinde üretken herkes bizde niye böyle oldu anlam veremiyorum![]()
Haklısın canım benim güven olmuyor. Mutlaka haber et canım inşallah düzelmiştir güzel haberini bekliyorumÇarşamba eşim hormon testi verecek inşalalh .Sonuçlarda değişiklik var mı bakacağız ona göre sana da yazarım canım .Bakalım kullandıklarımız işe yaramış mı ? Gerçi biz ilacı bıraktık ondan da değişmiş olabilir .Resmen kendi kendimizi tedavi ediyoruz .Bem bu konuda doktorlara güvenemiyorum
İnşallah canım hormonlar düzelmişse sperm çıkışı olmuştur diye tahmin ediyorum bir kaç doktor da öyle söylemişti ama işte aklımda hep bir soru işaretiHaklısın canım benim güven olmuyor. Mutlaka haber et canım inşallah düzelmiştir güzel haberini bekliyorum
Üzülme canım benim Rabbim şifasını verir. Üzülünce herşey daha kötüye gidiyor bir ara ben üzülüyordum eşimde benim üzüldüğümü görünce daha çok üzülüyordu ama artık üzülmüyorum dua ediyorum inanıyorum biliyorum derdi veren dermanınıda verir kucağımıza alırızİnşallah canım hormonlar düzelmişse sperm çıkışı olmuştur diye tahmin ediyorum bir kaç doktor da öyle söylemişti ama işte aklımda hep bir soru işaretiüzülmemek elde değil ki
Tansel kaplancan testesteron 3 olunca düşük diyortestesteronun 3 olması düşük demek mi ? bizde de 3. Fsh ve Lh normal ama prolaktin yüksek bizde de
Bütün hormonların normal olması gerek hormonların tedaviye düzenlenmesi lazımtestesteronun 3 olması düşük demek mi ? bizde de 3. Fsh ve Lh normal ama prolaktin yüksek bizde de
Bende sordum normalden olmaz dedi ilk düşünmemiz gereken sperm çıkışı olması TESE ile veya normal bir şekilde yine herşekilde tüp bebek demiştihormon ilacı mı veriyor, nasıl bir tedavi bu ? tedaviden sonra yine tüp bebek mi ? normal de olabilir mi ?
hormon ilacı mı veriyor, nasıl bir tedavi bu ? tedaviden sonra yine tüp bebek mi ? normal de olabilir mi ?
Üzücü bir durum ama normal yolla gebelik düşüncesini biz çoktan sildik kafamızdan şuan tek istediğimiz canlı sperm bulunmasıhormon ilacı mı veriyor, nasıl bir tedavi bu ? tedaviden sonra yine tüp bebek mi ? normal de olabilir mi ?