Erkek İnfertilitesi AZOSPERM

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende genetikte birşey çıkacağını zannetmiyorum ama belli olmaz

Üniversite hastanesi canım oda devlet sayılır. Biz aradık genetik bölümünü bağlamalarını istedim doktorda sağolsun mail olarak gönderdi
Bizde eğitim araştırma da yaptırdık bölüm korona sebebiyle kapanmıştı ama açılmış fakat bizim gitme şansımız olmadı sonuçları almak için, oda temiz çıkarsa rahatlayacağım

Çarşamba eşim hormon testi verecek inşalalh .Sonuçlarda değişiklik var mı bakacağız ona göre sana da yazarım canım .Bakalım kullandıklarımız işe yaramış mı ? Gerçi biz ilacı bıraktık ondan da değişmiş olabilir .Resmen kendi kendimizi tedavi ediyoruz .Bem bu konuda doktorlara güvenemiyorum

Eşimin ailesinde üretken herkes bizde niye böyle oldu anlam veremiyorum 🤦‍♀️
😂😂😂 bizdede öyle canım benim
Ama vardır herşeyde bir hayır bize şer gibi kötü gibi görünen şeylerin aslında ne kadar hayırlı olduğunu biz bilemeyiz Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde bize nasip eylesin üzülmeyelim artık

Çarşamba eşim hormon testi verecek inşalalh .Sonuçlarda değişiklik var mı bakacağız ona göre sana da yazarım canım .Bakalım kullandıklarımız işe yaramış mı ? Gerçi biz ilacı bıraktık ondan da değişmiş olabilir .Resmen kendi kendimizi tedavi ediyoruz .Bem bu konuda doktorlara güvenemiyorum
Haklısın canım benim güven olmuyor. Mutlaka haber et canım inşallah düzelmiştir güzel haberini bekliyorum

Haklısın canım benim güven olmuyor. Mutlaka haber et canım inşallah düzelmiştir güzel haberini bekliyorum
İnşallah canım hormonlar düzelmişse sperm çıkışı olmuştur diye tahmin ediyorum bir kaç doktor da öyle söylemişti ama işte aklımda hep bir soru işareti 😞üzülmemek elde değil ki

İnşallah canım hormonlar düzelmişse sperm çıkışı olmuştur diye tahmin ediyorum bir kaç doktor da öyle söylemişti ama işte aklımda hep bir soru işareti 😞üzülmemek elde değil ki
Üzülme canım benim Rabbim şifasını verir. Üzülünce herşey daha kötüye gidiyor bir ara ben üzülüyordum eşimde benim üzüldüğümü görünce daha çok üzülüyordu ama artık üzülmüyorum dua ediyorum inanıyorum biliyorum derdi veren dermanınıda verir kucağımıza alırız🥰

hormon ilacı mı veriyor, nasıl bir tedavi bu ? tedaviden sonra yine tüp bebek mi ? normal de olabilir mi ?
Bende sordum normalden olmaz dedi ilk düşünmemiz gereken sperm çıkışı olması TESE ile veya normal bir şekilde yine herşekilde tüp bebek demişti

Aman olsunda, tüp bebek olsun ne yapalım :(( bende hormon değerlerimiz sınırlarda diye umitlenmiştim. meğer bizimkiler de düşükmüş .(

Arkadaslar benm esimde azolu inmemis testise bagli kucukken ameliyat olmus indirilmis ama yinede normal cikis olmadi.
Hormonlar genetik herseyimiz temiz cikti 3 aylk vitamn takviye ilaci kullandi gittik yine normal cikis olmadi tese dedi doktorumuz tese oldu cok sukur sperm bulundu fazla fazla donduruldu.
4 tane embriyomuz oldu 2 tup bebek denemesi oldu birinci hic tutmadi ikinci tuttu bos kese gebeligi oldu kurtajla sonlandi.
Yani demem o ki sperm ciksa bilr bu tutunmayi gebeligin ilerlemesini etkiliyo sanirim 😕 simdi doktor ne yol izlicek bilmiyorm korkmayin doktorunuza guvenin iyi bi doktor ve basarili bi tup bebek merkezi secin labaratuvar cok onemli

Back
X