- 17 Kasım 2022
- 189
- 60
- 32
- Konu Sahibi paradoks71
Sen de canım benimİnşallah bir an önce çözüme kavuşur da bebeğinize kavuşursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de canım benimİnşallah bir an önce çözüme kavuşur da bebeğinize kavuşursunuz
Bizde Bülent Bey e gitmeyi düşünüyoruz azosperm mi sizindeDoktor hormonlara bağlı demedi. Tüm hormonlar iyi çıktı sadece fsh 25 çıktığı için tıkanıklığa bağlı değil üretim sisteminde bir sıkıntı çıkarsa eğer fsh yüksek çıkıyormuş. Çok zor 5 aydır hayatım bozuldu cidden bazen güçlü mutlu oluyorum bazen depresyondayım. Kalabalığa giresim gelmiyor bazen evden çıkmıyorum. Temmuz da İstanbul bahçeci de Bülent erol da başlıcaz allahım insallah güzel geçer insallah biz de kavuşuruz bebeklerimize
Evet azospermi bizim 0 çıkıyor sprem sayısı. İlk devlet hastanesinde kontrole gitmiştik sonra 2 kere İzmir de tüp bebek merkezine gittik memnun kalmadık orada başlamadık umarım Bülent beyden şans gelirBizde Bülent Bey e gitmeyi düşünüyoruz azosperm mi sizinde
İnşallah canimEvet azospermi bizim 0 çıkıyor sprem sayısı. İlk devlet hastanesinde kontrole gitmiştik sonra 2 kere İzmir de tüp bebek merkezine gittik memnun kalmadık orada başlamadık umarım Bülent beyden şans gelir
Selamlar test verdiniz mi sonuçlar nasıl çıktı Cüneyt hocaya gitmeyi düşünüyoruz daİstanbul Esenyurtta Cüneyd Sevinç hoca var çok araştırdık kliniğinde muayene ön görüşme yapıyor hastane ile anlaşmalı ameliyat gerçekleştiriyor biz şimdilik çok memnnnuz inşallah sperm testi sonuçları da bizi mutlu eder
Merhaba ilacımız bitti dün test verdik ameliyatın 4.ayı morfoloji 0 dı tamamen düzelmiş sperm sayımız 1 milyondan 6 milyona çıkmış aşırı mutlu olduk sadece sayı için biraz daha ilaç kullanacağız kullanırken bile hamilelik doğal yolla olabilir denildi Cüneyd hocamızı şiddetle tavsiye ediyorumSelamlar test verdiniz mi sonuçlar nasıl çıktı Cüneyt hocaya gitmeyi düşünüyoruz da
Cidden baya baya toparlamış damar çıkarma yöntemi demekki cidden işe yarıyor. Ben aşılama oldum da tutmadı sanırım ikinci aşılamaya da hiç gücüm kalmadı eşimin operasyon olmasından yanayım artık ve Cüneyt hoca bana mantıklı geliyor çok pahalı mı operasyon fiyatı özelden de yazabilirsin sevinirimMerhaba ilacımız bitti dün test verdik ameliyatın 4.ayı morfoloji 0 dı tamamen düzelmiş sperm sayımız 1 milyondan 6 milyona çıkmış aşırı mutlu olduk sadece sayı için biraz daha ilaç kullanacağız kullanırken bile hamilelik doğal yolla olabilir denildi Cüneyd hocamızı şiddetle tavsiye ediyorum
Özelden yazdım bu arada Cüneyd hocanın detaylı videoları var izleyebilirsinizCidden baya baya toparlamış damar çıkarma yöntemi demekki cidden işe yarıyor. Ben aşılama oldum da tutmadı sanırım ikinci aşılamaya da hiç gücüm kalmadı eşimin operasyon olmasından yanayım artık ve Cüneyt hoca bana mantıklı geliyor çok pahalı mı operasyon fiyatı özelden de yazabilirsin sevinirim
Bir de ümidinizi kırmak istemem ama operasyon olmadan tüp bebek de aşılama da tutmuyor çok araştırdık inanın helak olduk araştırmaktan gözlerimiz kanadı resmen en doğru kararı verip damar çıkarma ameliyatı oldu eşimÖzelden yazdım bu arada Cüneyd hocanın detaylı videoları var izleyebilirsiniz
Merhaba varkösel çeşitine ve derecesine bağlı çift taraflı varkösel benim eşimde direk 0 yapmıştı morfoloji sayı her şey…hatta özelde yaptırdık sperm testi kadın doğum bende sorun görmeyince test önerdi ilk cihaz sonuç vermedi yazıyordu hepsinde varköseldrn haberimiz yok tabi o sıra sonra devlete gittik hepsi 0 yazıyor doktora çıktık dedi cihazda sorun yok hepsi sıfır yani azosperm İstanbul’da varikösel damar çıkarma ameliyatı sonucu 5 ay geçti ortalama dün test verdik morfoloji 14 olması gerekirken bizim 40 çıktı sayı da 6 milyon her şey mükemmel çıktı yaniVarikosel 0 yapmaz diyorlar ama biz ilk testimizi devlet hastanesinde verdik tamamen ilkel yöntemlerle bakılıyormuş biz de küçük bir şehirde yaşıyoruz Ankara yakın o yüzden Ankara’da araştırıyorum bulunduğumuz yerdeki tek özel hastanede de yarın test vereceğiz eğer bulunursa sperm direk varikosel ameliyatı olacak eşim zaten dua ediyorum inşallah bulunur sperm