İnşaallah herkes istediği neticeye ulaşsın temennim
İnanın tek sizin basiniza gelmedi azosperm olan o kadar çok ki bu kadınlar klubunde farklı farklı rahatsızlıkları olanlar var bazılarının testis kanalları yok bazilarinin hormonları hipofiz bezinden salgılanmiyor vs vs bir çok hastalık var bunlarda çocuk isteyip olmadıktan sonra anlaşılıyor ne yazikki insan kendini çıkmaza girmiş hissediyor ve kimseyede anlatamiyor ne yazikkii en azından biraz daha hazmetmek gerekiyor bu süreci kabullenmek gerekiyor .Bende öğrendikten sonra baya bı sure araştırma yapmaktan geceleri uyuyamaz oldum bır sürü farklı bitki ot felan için diyen insanlar var yada doktor bize bunu verdi iyi geldi diyen insanlar oluyor bı umut insanın iyi gelirmi diye düşünüp alası geliyor daha kötüyede gidebilir değerlerimiz diye tabiki herşeyi kullanmıyoruz çünkü sperm değerlerinin düzeltecez diye karaciğeri böbrekleri felan mafedebiliriz yani vücutta ne oluyor bilmiyoz iç kısımda .Hâlada araştırma yapmaktayım iyi doktor nerdedir yada para odaklı değil hasta odaklı olacak tüp Bebek doktorları nerededir kimdir diye çünkü bu duruma düşünce el mahkum her denilen şeyi yapıyor insan ,gerçekten zor bı durum kendimi Meryem suresi okuyarak hafifletiyorum kendimi gün içerisinde bol bol estağfurullah çekiyorum isyana düşmeyin rabbim bekletyorsa daha güzeli olacağı içindir diye teskin edin yoksa insan bazen isin içinden hiç çıkamayacagini düşüyor .