• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi AZOSPERM DE HANGI DOKTOR?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Meraba şu an tansel kaplancan a gidiyoruz memnunuz şu an biz 2. Ayımız bitti tedavide şehir dışında olduğumuz için kan sonucunu vatsapran asistanına atıyoruz dosyamıza koyuyor aynı gün dönüş yapıyorlar. 1 ay sonra tekrar gidicez sperm testi vercez. Dr a da yazdığım zamma vatsap tan cevap veriyor.
siz tese oldunuz mu, ilaç tedavisi yaklaşık ne kadar zaman önerdi,6 aylık mı? sonra tese mi yapacak?

siz tese oldunuz mu, ilaç tedavisi yaklaşık ne kadar zaman önerdi,6 aylık mı? sonra tese mi yapacak?
Canım biz azospermiyz elimde 0 sperm var Fsh hormonu yuksek genetik temiz tedavisiz tese ye karşıyım dedi Dr o yuzden tansel e gittik.3 aylık tedavi verdi şimdilik 2.ayımız bitti fsh normal seviyeye geldi testesteron yükseldi 1 aylık iğne daha yazdı şimdi 1 ay sonra tekrar İstanbul a gidip sperm testi vercez Tansel bey o zamn sonuca göre konuşruz dedi tedaviye cevap verip vermediğine bakıcaz dedi. Eşim zaten mikro tese olacak mecbr ama tabi tedavi ne kadar sürer biz de bilmiyoruz.
Biz ilk izmir medicalpark a gttik bize hemen tese dedi. Korktuk çıkmazsa die sonra Peru ya gttik ondan da Bi şey anlamadk bizle alay etti Dr hormona baktı ilaç listesini koydu önmze odasına grdiğşmzle çıktığımız bir oldu asistanına yolladı bzii o da ilaçları hapları macun ları nerden alacağımızı söyledi.eşime hiç Bi şey sormadı şu hastalık var mı yok mu die belki eşime dokunacak çünkü bissürü şey verdi. Biz de korktuk. Abim Dr benm ona arttım ilaç listesini bu kadr şey aynı anda kullanılmaz dedi zaten bunların bazıları ürolog lar kullanıomş sordm dedi. Abim bize Ateş kadıoğlu bu buldu duayen oymuş ona gidin ben randevu alır ayarlarım dedi ama eşim tansel i istedi çok tese yapmş die ateş bey hakkında çok bilgi yok İnternette die Olmadı sonra ateş e gideriz dedi. İnş ateş bey e gerek kalmaz. Şimdilik tansel de sonçlar iyi ama önemli olan sperm sonucu. Hakkımızda hayırlısı.
Sizin sorununuz nedir canım

biz de sizinle aynı durumdayız, hemen tese dediler yaptırmadık, bi tedavi olalım dedik dr arıyoruz, ateş kadıoğluna gittik oda tese dedi ama testler istedi önce onları yaptırıp gidecez sorucam yine en azından tese de şansımız olsun istiyoruz, Allah yardımcımız olsun

biz de sizinle aynı durumdayız, hemen tese dediler yaptırmadık, bi tedavi olalım dedik dr arıyoruz, ateş kadıoğluna gittik oda tese dedi ama testler istedi önce onları yaptırıp gidecez sorucam yine en azından tese de şansımız olsun istiyoruz, Allah yardımcımız olsun
Herhangi bi ilaç iğne vs önermedi mi?

Canım biz azospermiyz elimde 0 sperm var Fsh hormonu yuksek genetik temiz tedavisiz tese ye karşıyım dedi Dr o yuzden tansel e gittik.3 aylık tedavi verdi şimdilik 2.ayımız bitti fsh normal seviyeye geldi testesteron yükseldi 1 aylık iğne daha yazdı şimdi 1 ay sonra tekrar İstanbul a gidip sperm testi vercez Tansel bey o zamn sonuca göre konuşruz dedi tedaviye cevap verip vermediğine bakıcaz dedi. Eşim zaten mikro tese olacak mecbr ama tabi tedavi ne kadar sürer biz de bilmiyoruz.
Biz ilk izmir medicalpark a gttik bize hemen tese dedi. Korktuk çıkmazsa die sonra Peru ya gttik ondan da Bi şey anlamadk bizle alay etti Dr hormona baktı ilaç listesini koydu önmze odasına grdiğşmzle çıktığımız bir oldu asistanına yolladı bzii o da ilaçları hapları macun ları nerden alacağımızı söyledi.eşime hiç Bi şey sormadı şu hastalık var mı yok mu die belki eşime dokunacak çünkü bissürü şey verdi. Biz de korktuk. Abim Dr benm ona arttım ilaç listesini bu kadr şey aynı anda kullanılmaz dedi zaten bunların bazıları ürolog lar kullanıomş sordm dedi. Abim bize Ateş kadıoğlu bu buldu duayen oymuş ona gidin ben randevu alır ayarlarım dedi ama eşim tansel i istedi çok tese yapmş die ateş bey hakkında çok bilgi yok İnternette die Olmadı sonra ateş e gideriz dedi. İnş ateş bey e gerek kalmaz. Şimdilik tansel de sonçlar iyi ama önemli olan sperm sonucu. Hakkımızda hayırlısı.
Sizin sorununuz nedir canım
Canım tansel bey hangi ilaçları verdi size bizim fsh bi türlü düşmüyor napmamız lazım bilemedim. Bizde Celalettin Peruya gidiyoruz verdiği şeyleri harfiyen kullandık 3 ay sonra gittik ama sonuç aynı. Kendisi de şaşırdı duruma niye düşmedi acaba diye.

Ya senin beyninde sorunmu var nasip işini sen hiç bilemezsin 😉 senin gibi ittatkar araştırmayan bilimi tanımayan biri elbette dikkate alınmamalı 🤫
Bilimi mercekten iğneden ibaret sanan da ne bileyim ilaçların da ottan balıktan vs yapıldığını atlamış olması saçma geldi doğrusu... Yüzyıllar öncesinde bilim ottan ibaretti, şifa Allah'tan beklenir, ottan nasiplenilirdi... Hatırlatayım dedim...

HANGİ DOKTORU TAVSİYE EDERSİNİZ
bülent tıraş
emre bakırcıoğlu
tansel kaplancan
abdullah arman özdemir
celaleddin peru
mustafa eraslan ege can şerefoğlu
ahmet hakan haliloğlu
kaan aydos
önereceğini başka doktorlar? sonuç alanlar varsa lütfen paylaşsın,çevresinde tedavi görenler?
Biz Prof Bülent Erola gidiyoruz

Bilimi mercekten iğneden ibaret sanan da ne bileyim ilaçların da ottan balıktan vs yapıldığını atlamış olması saçma geldi doğrusu... Yüzyıllar öncesinde bilim ottan ibaretti, şifa Allah'tan beklenir, ottan nasiplenilirdi... Hatırlatayım dedim...
Ne demem istediniz anlamadım

Konuşmanın nerelerden geldiğini ve benim ne dediğimi anlamadan yorum yapmak niye ? Pardon sen ne sanıyorsun kendini ?

Konuşmanın nerelerden geldiğini ve benim ne dediğimi anlamadan yorum yapmak niye ? Pardon sen ne sanıyorsun kendini ?
Okudum verdiğin cevabı mantık dışı buldum ve seni kibarca bilim ve ilim arasındaki bağı kurmaya davet ettim. Ben kendim olduğumu sanıyorum senin gibi ergen ergen sen kimsin muhabbetine girmek değil niyetim :)

Biz celaleddin perudayiz benim esimde kemoterapi kaynakli azospermi 9 aydır tedavideyiz %100 spermatosit'le basladik şimdi elonge 2 deyiz çok şükür gelisme var sana tavsiyem tedavisiz tese tarzı şeyleri yaptırmayın sonuçta olmayan seyi nasıl bulacaklar ki. Ben çok araştırdım tansellede görüşmüştüm celaleddin peruya gitmeden hangisi mantıklı gelirse ona gidicektik ve celaddin peru mantıklı geldi. Rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın bizimde insallah 🤗

Kıme giderseniz gidin ama tek gercek cebinizde paranız olsun cunku cok yıpratıcı bir surece hakkınızda hayırlısı

Okudum verdiğin cevabı mantık dışı buldum ve seni kibarca bilim ve ilim arasındaki bağı kurmaya davet ettim. Ben kendim olduğumu sanıyorum senin gibi ergen ergen sen kimsin muhabbetine girmek değil niyetim :)
sen yüzyıllar öncesi kafanla araştırmalarına tedavilerine devam et bu kadar sığ geri düşünceli birine bişe anlatılamaz tartışmanın adabını bile bilmezsin sen gibiler ... hacılara hocalara otçularla mutluluklar sana ;)

sen yüzyıllar öncesi kafanla araştırmalarına tedavilerine devam et bu kadar sığ geri düşünceli birine bişe anlatılamaz tartışmanın adabını bile bilmezsin sen gibiler ... hacılara hocalara otçularla mutluluklar sana :KK66:
Bu cevabınla kim geri kafalı gayet açık etmişsin kendini ;) Medet umduğu haplar zembille iniyor sanar sen gibiler ... Hacı hocalara gelince Allah'a tevekkül etmeyi böylesine çirkin ifadelerle kirletmiş olman senin kıt zihniyetinin ne denli ciddi boyutta olduğunu gösterir ... Zira burada üfürükçülerden bahseden olmamıştı ... Yazık sana acıdım :/

Bu cevabınla kim geri kafalı gayet açık etmişsin kendini :KK66: Medet umduğu haplar zembille iniyor sanar sen gibiler ... Hacı hocalara gelince Allah'a tevekkül etmeyi böylesine çirkin ifadelerle kirletmiş olman senin kıt zihniyetinin ne denli ciddi boyutta olduğunu gösterir ... Zira burada üfürükçülerden bahseden olmamıştı ... Yazık sana acıdım :/
emin ol tarzın 100 kişiden 99una üfürükcüleri çağrıştırır 😌 laf çarpıtmayı seven sokak ağzıyla konuşan iğrenç bişeysin ! Tevekkül olmakla otlar arasında nasıl bağlantı Kurdun acaba zeka küpü 😬

Bu cevabınla kim geri kafalı gayet açık etmişsin kendini :KK66: Medet umduğu haplar zembille iniyor sanar sen gibiler ... Hacı hocalara gelince Allah'a tevekkül etmeyi böylesine çirkin ifadelerle kirletmiş olman senin kıt zihniyetinin ne denli ciddi boyutta olduğunu gösterir ... Zira burada üfürükçülerden bahseden olmamıştı ... Yazık sana acıdım :/
Ayrıca senin sadece dümdüz mantıkla ilaçların otlardan yapıldığını söylediğin şey aylarca denemelerden geçer kanıtlanmış ve yan etki gibi birsürü parametreler hazır olduktan sonra piyasya sunulur ve her ilaç her hastalıkta kullanılmaz... hasta ve hastalık ayrımı vardır bu hastalıkların nedn sonuç ilişkileri mevcuttur. Her önüne gelene aynı ilaçlar yada senin kafanla aynı otlar kullanılmaz . Ya bu arada sen corona içinde otlansana belki tutturursun 🥰😅

emin ol tarzın 100 kişiden 99una üfürükcüleri çağrıştırır 😌 laf çarpıtmayı seven sokak ağzıyla konuşan iğrenç bişeysin ! Tevekkül olmakla otlar arasında nasıl bağlantı Kurdun acaba zeka küpü 😬
Hmm demekki o 99 kişi de senin çevren tabi normal anlıyorum seni... Sokak ağzı dediğin hangi kelimem gücüne gitti acaba meraklandım çünkü senin seviyesizliğine inecek bir kelime kullandıysam kendimden utanırım yakıştırmam kendime... :silah:

Ayrıca senin sadece dümdüz mantıkla ilaçların otlardan yapıldığını söylediğin şey aylarca denemelerden geçer kanıtlanmış ve yan etki gibi birsürü parametreler hazır olduktan sonra piyasya sunulur ve her ilaç her hastalıkta kullanılmaz... hasta ve hastalık ayrımı vardır bu hastalıkların nedn sonuç ilişkileri mevcuttur. Her önüne gelene aynı ilaçlar yada senin kafanla aynı otlar kullanılmaz . Ya bu arada sen corona içinde otlansana belki tutturursun 🥰😅
Bişeyler zırvalamışsın kendince de ben kendi adıma son noktayı koymak için sadece şunu söyleyim: bu kadar merakını çektiyse aç biraz makale felan oku o ilaçların özü ne imiş bu cahilliğine ışık olur biraz. Sendeki de aşağılık kompleksi imiş tamamen ergen olduğunu felan düşünmeye başladım sözlerindeki tecrubesizlik her halinden belli o yüzden seninle sidik yarışına girmeyeceğim uzatmak manasız bu yüzden yazdıklarına artık cevap vermiycem... dilediğin kadar yaz çiz kendin oynarsın. Cahilliğini yeterince kanıtladın zaten .... :KK15:

Back