• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi AZOSPERM DE HANGI DOKTOR?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba eşim azosperm ve 2.5 yaşında inmemiş testis ameliyatı geçirmiş. şuan da fsh 21 testeron 300 lerde. Doktor konusunda kararsız kaldik. Tansel Celalettin ya da Kaan hoca? sonuçlar alanlar ve devam edenler bilgi verebilir mi?
eşim de azo sperm hastası ilk olarak Ankara'da ki kaaan Aydos denen doktora gittik maddi manevi bizi maf etti para için esimin FSH 105 lerdeyken birde tese yaptı sonra sizin kök hücre bile yok diye Kıbrıs daki sperm bankasından sperm alın diye konuştu ahlaksız teklif yaptı bize. Bu forumda bakarken biri celalettin Peru diye bı hocayı tavsiye ettiğini söyledi.bizde umutla gittik ve 1.5 yıl oldu ve bugün sizin kök hücre bile yok diyenlere kapak olsun sperm çıkışı başladı elhamdülillah.celalettin Peru doktorumuzun vesilesi ile 👏 Instagram da bakabilirsin kadeslerim.
Tek doktor 👏 CELALETTİN PERU 👏 ALLAH'IM ONDAN RAZI OLSUN..

Canım Meraba bnm eşim de azosperm fsh 41 biz peru ya gttik 1 hafta önce hiç ilgilenmedi diyebilirim hormona baktı göz ucuyla şak die ilaç listesini koydu önümüze hiç bir sorumuzu cevaplamadı bize başka türlü örneklerden verdi. Direk asistan ı Salih in yanına götürdü bizi o da antto iştr ilaç hap iğne macunlat otlar alınacak hepsi anlaşmalı yerden dedi ortalama 2 yıl tedavl dedi biz hiç memnun kalmadık o yuzden de vazgeçtik ordan tabi iyi olup memnun olan hastaları da vardr bilemem. Biz şimdi tansel e randevu aldık oraya gideceğiz.
Biz ilk önce Kaan Aydos gittik para için tese yaptı maddi manevi maf etti. Ben umutla bu formda biri celalettin Peru diye bı doktoru tavsiye ettiğini söyledi.umutla gittik bizim kök hücre bile yoktu ve çift taraflı sıkıntı vardi bizede 2yil dedi ve bitkisel macun ilaçlar verdi iğneler vs. Ve bugün bize kök hucreniz bile yok sperm bankasından sperm alın diyenlere kapak olsun ilk sperm çıkışı başladı elhamdülillah celalettin Peru doktorumuz vesilesi ile. Sebatkar ve tevekkül etmek gerek. Size tek diyeceğim başka doktora gitmeyin başlayın ve görün. Biz en buyuk mucize gibi çok şükür.🤲👏

Canım benim eşimde aynı durumda
Celalettin Peruya gidiyoruz sana sistemi şu şekilde anlatayım
Eşlerimizin durumı aynı olduğı için daha doğrusu azosperm vakaları , bütün değerler aynı oluyor zaten bu değerlere sahip olduğu için azospermler
Detaylı spermiyogram testi, renkli dopler ve ınhıbın B testi istiyor , hastalık azosperm olduğu için zaten hepsinin reçetesi aynı, biz de bütün tahlillerle gittik sadece sonuçları gösterdik ve direk reçeteyi koydu önümüze
Aslında sadece o reçete için alınıyor muayene ücreti, ama orada bir çok hastası vardı ve çoğu memnun çıkış olmuş ve dondurulmuş vs.
Sonuçlar ortada değerler ortada ve adama günde sayısızca hasta geliyor ve hepsinin değeri aynı zatwn bu değerlere göre oluşturulmuş bir reçete
Eşimin 1. Ayı doldu 2 ay sonra kontrole gideceğiz eğer güzel gelişmeler olursa tekrar yazarım ama emreyi kimse önermedi sadece para için kesiyormuş
Ben çok araştırdım hiç tese olmadık
Eşim zatwn 8 yaşında inmemiş yumurtalıklarından ameliyat olmuş yani zaten hasar görmüş bir yumurtalık var daha da kesilirse tamamen kaybedecek sperm üretimini o sebeple önce doğal ilaçlarla ve takviye kimyasal ilaç ve iğneşer veriyorki değerler normale dönsün, değerler normale dönüncede sperm üretimi oluşuyor zatwn vücudun ürettiği bir şey
aynen kardeşim bizde ilk Kaan Aydos gittik bizi maddi manevi mahdur etti.birte tese yaptı FSH 105 lerdeyken işinin ehli sandık bizi enson Kıbrıs daki sperm bankasından sperm alın dedi. Ahlaksız teklif yaptı.bu kadınlar kulübünde bakarken biri celalettin Peru diye yazmış bizde celalettin Peru doktorumuza gittik 2 yıl dedi Allah tan umut kesilmez dedi eşimin sakalı bile yoktu şuan 1.5 yıl oldu ilk 1yil lökosit olarak gitti ve bugün elhamdülillah sper çıkışı başladı çok şükür 🤲👏o sizin kök hücre bile yok diyn çocuğunuz olmaz diyen para için tese yapan doktorlar utansın.tek doktor celalettin Peru doktorumuz 👏 bize de bitkisel macun haplar iğneler verdi sebatkar ve tevekkül ettik önce Allah sonra doktorumuz CELALETTİN PERU dedik çok şükür 😍 bize her konuda yardımcı oldu arkadaş baba oldu.o ilgilenmedi diyen kardeşimiz yazmış ama hiç inanmam asla yapmaz hocamız öyle biz muaneye gittiğimiz de yarimsaat den fazla konuşuyor anlatıyor ama şöyle olmuş olabilir %100 lokasit yeni ise yapmanız gerekenleri anlatır ve başlayalım der ama başlamak güvenmek lazım. Talsey bey de biliyorum resmen Kaan Aydos gibi kasap diyorum paraci onlar maf ettiler bizi ben Allah'a havale ediyorum.

Bizde ankardan gitmistik hic memnun kalmadik tam bi dolandirici
Çok haksızlık yapıyorsunuz celalettin Peru hocamıza dolandiri lci dediğiniz insan bize kök hücre bile yok sperm bankası na gidin diyenlere bugün çok şükür sper çıkışı basladi.👏siz böyle konuşunca emeği çok olmuş her hastasına elinden geldiğince yardımcı olan birine kulhakki aliyorsunuz.ben bu site de buldum bir kardeşimizin tavsiyesi ile ve umutla gittik 1.5 yıl sürdü bitkisel tedavi ile iğne ile. Tedavi olduk çok şükür bugün sperm çıktı o prof olmuş Kaan aydosa kapak olsun bizi maddi manevi mat etti bizde tese yaptı FSH 105 lerdeyken.celalettim Peru hocamız her konuda yardımcı olan biri bu haksızlığa sessiz kalamam Allah ondan Bin kez razı olsun.. Instagram da bakın ne cik çok hastası çocuk sahibi olmuş oluyor biz de dahil.

Hocamız espiriyi seviyor motive yapıyor benim eşimin de sakalı yoktu şuan normal sakalı bacaklarında kıllanma normal hormanlara sahip bir buçuk yıl dir tedavideyiz ve bugün sperm çıkışı oldu sebatkar ve tevekkül etmek gerekir Instagram da bakın bir çok doktorun tese yapmış sizin çocuğu olmaz diyenlerin şuan çocukları var bizde dahiliz Kaan Aydos gittik ilk bizi tese yaptı sizin kök hücre bile yok sperm bankası na gidin diyerek ahlaksız teklif yapti. Ve bizim bugün ilk sperm çıkışı oldu kapak olsun o doktorlara Allah'ım bin kez razı olsun celalettin hocamız dan

O ne biçim konuşma şeklidir ya Allah ıslah eylesin ne diyim. Bize de açıklama yapmadı abuk subuk konuştu kendi ben soru sordum onla bile dalga geçti.
Tansele gitin görün kasap gibi sizi kessin Kaan Aydos un bize yaptığı gibi çok üzülüyorum bu yorumlara bize 1.5 yıllardır elinden geldiğince yardım enden celalettin Peru hocamıza yapmayın bizee umut oldu şuan sperm çıkışımız başladı elhamdülillah 👏🤲 kök hücre bile yok tü. Bizi Kaan Aydos tese yaptı sizin kök hücre bile yok sperm bankası na gidin diye ahlaksız teklif yapti. Bu sitede buldum doktorunuzu elhamdülillah diyorum.

Merhaba, en son 2017 de yazmıştım buraya , arada girip bakıyorum.Celalettin Peru hakkında benim gibi düşünenleri görünce yazmak istedim.
Biz 2017 yılında Emre Bakırcıoğlunda mikrotese olduk, sonuç olumsuz olunca ara verip 2018 yılında Celalettin Peruda şansımızı denemk istedik.
Eşimin rahatsızlığı fsh çok yüksek bize 2 sene tedavi dedi kabul ettik .İlk başta Esenler Ensar hastanesindeydi hastane ortamı falan çok kötüydü ama bizle laubali konuşması daha kötüydü , yanında ben varken sen erkeksin testestoron düşük bundan sonra güzel günler bekliyor dedi, sen de çocuğu olmuyo diye boşama haa kocanı dedi, bizle görüşürken telefonu çalıyor açıyor biz yokmuşuz gibi konuşuyor bir yandan bisküvi yiyor hazır ilaç listesini tutuşturup yolluyor.
Eşim ne işimiz var burda dedi sabret benim hatrıma belki şifa burda buluruz dedim.
3 defa ensar hastanesine gittik sonra floryaya taşınmış oraya gittik .
Yine laubali dosyamızı bilgisayara geçirmemişler bile elimde flaş 4. gidişimizde sonuçları verdim doktora, yine sabır dedim ne dediyse yaptım ama sonra çok düşündüm hergün iğne vurulmaktan bıkıp tedaviyi sonlandırdık .Din adı altında işi gücü para olmuş en son ilaç şirketinden takviye bile önerdiler bitkisel tamamda 5 ayrı yerden bitkisel mi olur.
Andromed laboratuvarından başka test kabul etmiyor ya onu da çözdük ...Her gidişte bir seviye ilerlemiş gösteriyorlar tamamen kandırmaca .Haram zıkkım olsun aldığı paralar diyorum başka bir şey demiyorum.
Kardeşim gitmişsin 3ay yaptinmi dediklerini sebatkar tevekkül ettim mi bizde celalettin Peru nun hastasıyız eşim azı sperm hastası ilk Kaan aydosa gittik biz maf etti birde tese yaptı sizin kök hücre bile yok sperm bankası na gidin diye konuştu ahlaksız teklif yapti.sonra bu sitede bir kardeşimiz celalettin Peru tavsiye ettiğini gördüm dedim gidelim umut oldu. Bize ilk gittiğimizde çok zor 2yil ve bitkisel ilaç ve iğneler verdi dört elle sarıldık ne derse yaptık biraz dediğiniz gibi şakalar yapıyor hastaları ile ilgileniyor elinden geldiğince bizim bugün sperm çıkışı oldu elhamdülillah . O prof olan doktor kasap gibi milleti kesen kere kapak olsun celalettin Peru hocamızı karalayanlara yazıklar olsun. Biz ne kadar dua etsek hakkını ödeyemem Instagram da bakın milyon parça hastası çocuk sahibi bizim gibi madur olmuş çok hastaya umut oluyor. Sevinci paylaşmak için girmiştim buraya çok ama çok üzülüyorum sizin yorumlara siz gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorsanız tek yol hocamız Allah ondan razı olsun.

Kardeşim gitmişsin 3ay yaptinmi dediklerini sebatkar tevekkül ettim mi bizde celalettin Peru nun hastasıyız eşim azı sperm hastası ilk Kaan aydosa gittik biz maf etti birde tese yaptı sizin kök hücre bile yok sperm bankası na gidin diye konuştu ahlaksız teklif yapti.sonra bu sitede bir kardeşimiz celalettin Peru tavsiye ettiğini gördüm dedim gidelim umut oldu. Bize ilk gittiğimizde çok zor 2yil ve bitkisel ilaç ve iğneler verdi dört elle sarıldık ne derse yaptık biraz dediğiniz gibi şakalar yapıyor hastaları ile ilgileniyor elinden geldiğince bizim bugün sperm çıkışı oldu elhamdülillah . O prof olan doktor kasap gibi milleti kesen kere kapak olsun celalettin Peru hocamızı karalayanlara yazıklar olsun. Biz ne kadar dua etsek hakkını ödeyemem Instagram da bakın milyon parça hastası çocuk sahibi bizim gibi madur olmuş çok hastaya umut oluyor. Sevinci paylaşmak için girmiştim buraya çok ama çok üzülüyorum sizin yorumlara siz gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorsanız tek yol hocamız Allah ondan razı olsun.
Peki 1.5 yıldır tedavideyiz diosunu c. Peru yu burdan bulduk diosunuz ya sayfanda katılım tarihi 3.5.2019 yazıo nasıl oluo bu anlamadım ben

Peki 1.5 yıldır tedavideyiz diosunu c. Peru yu burdan bulduk diosunuz ya sayfanda katılım tarihi 3.5.2019 yazıo nasıl oluo bu anlamadım ben
Benim önceki hesabım vardı mahber2 diye canım ben Kaan Aydos sitem ettiğim için hesabıma giremiyorum bunu da yeniden actim

Screenshot_2019-12-20-21-01-52-511_com.android.browser.jpg

Mayıs 4 de 2018 celalettin Peru ya başladık daha kanıt isterseniz tahlilleri de atarım canım sanki yalan söylüyor demeye getirmeyin Allah şahit innanmazsan dediğim gibi ilk başlangıç tahlil sonucu muzu da ata bilirim. Bana vesile olan kardesimizden bin kez razı olsun.bende vesile olmak istedim o kadar.

Mayıs 4 de 2018 celalettin Peru ya başladık daha kanıt isterseniz tahlilleri de atarım canım sanki yalan söylüyor demeye getirmeyin Allah şahit innanmazsan dediğim gibi ilk başlangıç tahlil sonucu muzu da ata bilirim. Bana vesile olan kardesimizden bin kez razı olsun.bende vesile olmak istedim o kadar.
Canım inanmak için sordum ben de insan çare arıo biz de aynı dertten muzdaribiz ne yaızk ki biz de gttik ilk Peru ya ama bizle alay etti konuşmadı soru sorduk cevaplamadı insan Bi hoş geldnz kaç yılışık evlsnz adınız ne der Bi şey der Bi umut verici Bi şey konuşt hadi konuşmasın yine ama sorumuzu ⚅ cevaplasın yani bizim sonuca baktı ilaç listesini şak die önmze koydu asistanına yolladı o anlattı bize iğne şöle vurulr filan 2 yıl bunları kullanvaksz dedi o Salih. Biz başka şehirden gttik yani Bi şey anlamadık yani özel e Dr a gidiosnz Dr un odasnda 5 dk kalmadık siz düşünün ama zaten Dr un verdiği iğneleri ürologta verio biz de tedavi görüoruz şu an ama peru da değil. Ama Peru un ilaç listesi de elimizde karilaitrdık aynı iğneler.
Bi de gttiğmzde 1 yıldr tedavl olan çift vardı hala çıkış yokmş aynı llsteyıi verdi onlara da sürekli bissürü iğne hap ilaç macun aynı anda adama da zarar verir yani. Çocuk olacak die kocadan da olmak var. Allah herkese şifa versin Peru nun illa iyi ettiği insan vardr o kadr ilaç verio sonçta ama her hastaya aynısını verio Bn ona karşıyım.

Canım inanmak için sordum ben de insan çare arıo biz de aynı dertten muzdaribiz ne yaızk ki biz de gttik ilk Peru ya ama bizle alay etti konuşmadı soru sorduk cevaplamadı insan Bi hoş geldnz kaç yılışık evlsnz adınız ne der Bi şey der Bi umut verici Bi şey konuşt hadi konuşmasın yine ama sorumuzu ⚅ cevaplasın yani bizim sonuca baktı ilaç listesini şak die önmze koydu asistanına yolladı o anlattı bize iğne şöle vurulr filan 2 yıl bunları kullanvaksz dedi o Salih. Biz başka şehirden gttik yani Bi şey anlamadık yani özel e Dr a gidiosnz Dr un odasnda 5 dk kalmadık siz düşünün ama zaten Dr un verdiği iğneleri ürologta verio biz de tedavi görüoruz şu an ama peru da değil. Ama Peru un ilaç listesi de elimizde karilaitrdık aynı iğneler.
Bi de gttiğmzde 1 yıldr tedavl olan çift vardı hala çıkış yokmş aynı llsteyıi verdi onlara da sürekli bissürü iğne hap ilaç macun aynı anda adama da zarar verir yani. Çocuk olacak die kocadan da olmak var. Allah herkese şifa versin Peru nun illa iyi ettiği insan vardr o kadr ilaç verio sonçta ama her hastaya aynısını verio Bn ona karşıyım.
Bizim eşlerimiz azo sperm hastası olduğu için aynı ilaçları veriyor canım biz 1.5 yıldır tedavisindeyiz 1yil %100lokasit gitti bir tese olduğumuz için hasarı çok olduğu için.gecen gün sperm çıkışımız oldu çok şükür sabretmek gerek.igne yeterli gelmiyor Kaan da bize öyle iğne verdi eşimi daha kotu yaptı. Celalettin hoca biz gittiğimizde de öyle davrandı ana diyecek bir söz yok kullanın 3 ay sonra görüşelim dedi biz vaz gecmedik güvendik çok araştırdım inandık ve oldu çok şükür. Adam prof işinin ehli güvendik Kaan Aydos a para için bile bile eşimi tese yapti. Herkesin görüsune saygı duyarım nasip işleri bırakmakla hayırlısı.ama ilerliyen zamanda hocamız bize o kadar yardımcı olduki anlatamam tanımak lazım ön yargı ile değil. Şuan Ocak 3de centrum tubbebebek de sonuç vereceğiz hocamızın tanıdığı emriyolaga gidecegiz her yerde her zaman yardımcı oluyor keşke birakmasaydin canım tüm samimiyetimle söylüyorum çünkü anliyorum. Bitkiler eşime çok iyi geldi celalettin Peru hocamızın telegram grublari var hastalarının olduğu eşimin de dahil ve orada 600 kisii var hemsine de şifa oluyor niye eşinize zararı olsun ben onderdiklerine baktım hepsi üreme ile bağlantısı var. Biz önce RABBİM müze sonra celalettin Peru hocamıza güvendik ne dediyse yaptık elhamdülillah 👏 ve inşaallah bebislerimizin haberini de vermek nasip olur 😘🤗🥰

merhaba, şu an hangi doktora gidiyorsunuz. memnun musunuz?

Back