- Konu Sahibi Sevgihersey
Her doktordan memnun kalan var kalmayan vat laan aydosunda evlat sahibi olmasını sağladığı bir sürü hastası var . Peru tam bi dolandırıcı zamanla anlarsın sendeKardeşim gitmişsin 3ay yaptinmi dediklerini sebatkar tevekkül ettim mi bizde celalettin Peru nun hastasıyız eşim azı sperm hastası ilk Kaan aydosa gittik biz maf etti birde tese yaptı sizin kök hücre bile yok sperm bankası na gidin diye konuştu ahlaksız teklif yapti.sonra bu sitede bir kardeşimiz celalettin Peru tavsiye ettiğini gördüm dedim gidelim umut oldu. Bize ilk gittiğimizde çok zor 2yil ve bitkisel ilaç ve iğneler verdi dört elle sarıldık ne derse yaptık biraz dediğiniz gibi şakalar yapıyor hastaları ile ilgileniyor elinden geldiğince bizim bugün sperm çıkışı oldu elhamdülillah . O prof olan doktor kasap gibi milleti kesen kere kapak olsun celalettin Peru hocamızı karalayanlara yazıklar olsun. Biz ne kadar dua etsek hakkını ödeyemem Instagram da bakın milyon parça hastası çocuk sahibi bizim gibi madur olmuş çok hastaya umut oluyor. Sevinci paylaşmak için girmiştim buraya çok ama çok üzülüyorum sizin yorumlara siz gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorsanız tek yol hocamız Allah ondan razı olsun.