• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi AZOSPERM DE HANGI DOKTOR?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kardeşim gitmişsin 3ay yaptinmi dediklerini sebatkar tevekkül ettim mi bizde celalettin Peru nun hastasıyız eşim azı sperm hastası ilk Kaan aydosa gittik biz maf etti birde tese yaptı sizin kök hücre bile yok sperm bankası na gidin diye konuştu ahlaksız teklif yapti.sonra bu sitede bir kardeşimiz celalettin Peru tavsiye ettiğini gördüm dedim gidelim umut oldu. Bize ilk gittiğimizde çok zor 2yil ve bitkisel ilaç ve iğneler verdi dört elle sarıldık ne derse yaptık biraz dediğiniz gibi şakalar yapıyor hastaları ile ilgileniyor elinden geldiğince bizim bugün sperm çıkışı oldu elhamdülillah . O prof olan doktor kasap gibi milleti kesen kere kapak olsun celalettin Peru hocamızı karalayanlara yazıklar olsun. Biz ne kadar dua etsek hakkını ödeyemem Instagram da bakın milyon parça hastası çocuk sahibi bizim gibi madur olmuş çok hastaya umut oluyor. Sevinci paylaşmak için girmiştim buraya çok ama çok üzülüyorum sizin yorumlara siz gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorsanız tek yol hocamız Allah ondan razı olsun.
Her doktordan memnun kalan var kalmayan vat laan aydosunda evlat sahibi olmasını sağladığı bir sürü hastası var . Peru tam bi dolandırıcı zamanla anlarsın sende

Bizim eşlerimiz azo sperm hastası olduğu için aynı ilaçları veriyor canım biz 1.5 yıldır tedavisindeyiz 1yil %100lokasit gitti bir tese olduğumuz için hasarı çok olduğu için.gecen gün sperm çıkışımız oldu çok şükür sabretmek gerek.igne yeterli gelmiyor Kaan da bize öyle iğne verdi eşimi daha kotu yaptı. Celalettin hoca biz gittiğimizde de öyle davrandı ana diyecek bir söz yok kullanın 3 ay sonra görüşelim dedi biz vaz gecmedik güvendik çok araştırdım inandık ve oldu çok şükür. Adam prof işinin ehli güvendik Kaan Aydos a para için bile bile eşimi tese yapti. Herkesin görüsune saygı duyarım nasip işleri bırakmakla hayırlısı.ama ilerliyen zamanda hocamız bize o kadar yardımcı olduki anlatamam tanımak lazım ön yargı ile değil. Şuan Ocak 3de centrum tubbebebek de sonuç vereceğiz hocamızın tanıdığı emriyolaga gidecegiz her yerde her zaman yardımcı oluyor keşke birakmasaydin canım tüm samimiyetimle söylüyorum çünkü anliyorum. Bitkiler eşime çok iyi geldi celalettin Peru hocamızın telegram grublari var hastalarının olduğu eşimin de dahil ve orada 600 kisii var hemsine de şifa oluyor niye eşinize zararı olsun ben onderdiklerine baktım hepsi üreme ile bağlantısı var. Biz önce RABBİM müze sonra celalettin Peru hocamıza güvendik ne dediyse yaptık elhamdülillah 👏 ve inşaallah bebislerimizin haberini de vermek nasip olur 😘🤗🥰
Ayrıca her azospermi hastasına aynı tedavi uygulanmaz

İnsanlar çaresiz, zaten bu rahatsızlık tam tedavi edilebilen bir hastalık değil. Tedavi olanlar, çocuk sahibi olanlar tecrübelerini aktarırsa herkese faydası olur. Lütfen sonuç alanlar hangi doktora gittiklerini ve tedavilerini paylaşıınlar, istifade edilsin. hepimiz çare arıyoruz.

Her doktordan memnun kalan var kalmayan vat laan aydosunda evlat sahibi olmasını sağladığı bir sürü hastası var . Peru tam bi dolandırıcı zamanla anlarsın sende
Dolandiri diyerek kul hakkına giriyorsunuz o Kaan Aydos alt yapısı kök hücresi olanlara yapıştır iğneyi olmadı tese yap o kadar. Biz 6 ay Kaan Aydos a tedavi olduk bizi yıprattı birde tese yaptı işine gelmeyince sizin çocuğunuz olmaz Kıbrıs sperm bankası na gidin demesini biliyor asıl dolandiri o. Biz celalettin Peru 1.5 yıldır tedavisindeyiz ve çok şükür sperm çıkışı oldu peki söyleyin kim dolandırıcı elimizde ki avucumuzdaki maddi manevi bize zarar veren Kaan Aydos mu yoksa kök hucremiz bile olmadığı halde doğru tedavi ile sperm çıkışına vesile olan mi? Maden madem Kaan Aydos un tedavisi ile çocuk sahibi var deyip celalettin Peru hocamızı dolandırıcı yaptiniz. Celalettin Peru hocamızın da bir çok hastası var kök hücresi bile olmadan çocuk sahibi olan.adaletli olun celalettin Peru Instagram dan bakın neler hastaları var sonuçları ile paylasiyor. Biz tubbebek baslicaz ama o Kaan aydosa kapak olsun gidecegiz yanina. Bilmeden araştırmadan yaşamadan kimseye dolandırıcı demeyin! Allah hocamız dan razı olsun elinden ne gelirse yardımcı oldu maddi manevi bizim umutlarimizi tuketenlere k.aydos gibi insanlara kapak yaptı bak sperm çıkışımız oldu... bana diyorsunuz Anlamanıza ben yardım edeyim sizde anlarsınız kim dolandırıcı..

Her doktorun kendine özgü tedavi yöntemi vardır. Her bünye tedavilere ayrı yanıt verir. Rica ediyorum bizler derman arıyoruz. Açık ve net olarak hangi doktor nasıl tedavi uyguluyor belirtin. Ben tüm hastaneleri doktorları araştırıyorum ona göre kara vericez. yardımıcı olacak bilgi verin. tedaviler, maliyetleri, sonuç alanların birebir ifadeleri gibi?

Dolandiri diyerek kul hakkına giriyorsunuz o Kaan Aydos alt yapısı kök hücresi olanlara yapıştır iğneyi olmadı tese yap o kadar. Biz 6 ay Kaan Aydos a tedavi olduk bizi yıprattı birde tese yaptı işine gelmeyince sizin çocuğunuz olmaz Kıbrıs sperm bankası na gidin demesini biliyor asıl dolandiri o. Biz celalettin Peru 1.5 yıldır tedavisindeyiz ve çok şükür sperm çıkışı oldu peki söyleyin kim dolandırıcı elimizde ki avucumuzdaki maddi manevi bize zarar veren Kaan Aydos mu yoksa kök hucremiz bile olmadığı halde doğru tedavi ile sperm çıkışına vesile olan mi? Maden madem Kaan Aydos un tedavisi ile çocuk sahibi var deyip celalettin Peru hocamızı dolandırıcı yaptiniz. Celalettin Peru hocamızın da bir çok hastası var kök hücresi bile olmadan çocuk sahibi olan.adaletli olun celalettin Peru Instagram dan bakın neler hastaları var sonuçları ile paylasiyor. Biz tubbebek baslicaz ama o Kaan aydosa kapak olsun gidecegiz yanina. Bilmeden araştırmadan yaşamadan kimseye dolandırıcı demeyin! Allah hocamız dan razı olsun elinden ne gelirse yardımcı oldu maddi manevi bizim umutlarimizi tuketenlere k.aydos gibi insanlara kapak yaptı bak sperm çıkışımız oldu... bana diyorsunuz Anlamanıza ben yardım edeyim sizde anlarsınız kim dolandırıcı..
İnşallah bebek sahibi olursun perunun ağzıyla kapak mı yaparsınız ne yaparsınız bilemem ... instagram herşeyin doğru yazıldığı bi mecramı? Bizzat tanıdığım bi hastasının sonucunu yalan söyleyerek paylaşmış!

Her doktorun kendine özgü tedavi yöntemi vardır. Her bünye tedavilere ayrı yanıt verir. Rica ediyorum bizler derman arıyoruz. Açık ve net olarak hangi doktor nasıl tedavi uyguluyor belirtin. Ben tüm hastaneleri doktorları araştırıyorum ona göre kara vericez. yardımıcı olacak bilgi verin. tedaviler, maliyetleri, sonuç alanların birebir ifadeleri gibi?
Emre Bakırcıoğlunu araştırın derim ben gayet memnun kaldım 🙏 eğer onada gitmezseniz böyle uzmanlık alanı üroloji bile olmayan otla felan tedavi yapan doktorlardan uzak kalın peru zaten dahiliyeci... alanında iyi bi ürolog tavsiyemdir

İnşallah bebek sahibi olursun perunun ağzıyla kapak mı yaparsınız ne yaparsınız bilemem ... instagram herşeyin doğru yazıldığı bi mecramı? Bizzat tanıdığım bi hastasının sonucunu yalan söyleyerek paylaşmış!
İnanmak inanmamak sizin elinizde oraya attığı birçok hastasını eşim tanıyor telegram gruplarında varlar yalan diye siz kendinizi kandırıyorsunuz Allah var ve dünya ukba şahittir hocamıza. Herkesin görüsune saygı duyuyorum. Sizin nasibiniz yok ne tavsiye yapsam boş. Allah size hayr olan kapıları açsın kardeşim.biz yandık k.a dan halen içim yanıyor yaşayan bilir. Benim durumumda olanlara vesile olmak için yazıyorum umutlarınız kaybolmasın güvenin inanın tevekkül edin. Biz öyle yaptık celalettin Peru hocamıza gidince çok şükür.( Celalettin Peru ) ağzıyla demişsiniz ben cektiklerim ve umutlarım la ağzınla konuşuyorum.siz kimin ağzı ile konuşuyorsunuz? Kişi kendinden bilirmiş sizi sormalı kardeşim?😂

İnanmak inanmamak sizin elinizde oraya attığı birçok hastasını eşim tanıyor telegram gruplarında varlar yalan diye siz kendinizi kandırıyorsunuz Allah var ve dünya ukba şahittir hocamıza. Herkesin görüsune saygı duyuyorum. Sizin nasibiniz yok ne tavsiye yapsam boş. Allah size hayr olan kapıları açsın kardeşim.biz yandık k.a dan halen içim yanıyor yaşayan bilir. Benim durumumda olanlara vesile olmak için yazıyorum umutlarınız kaybolmasın güvenin inanın tevekkül edin. Biz öyle yaptık celalettin Peru hocamıza gidince çok şükür.( Celalettin Peru ) ağzıyla demişsiniz ben cektiklerim ve umutlarım la ağzınla konuşuyorum.siz kimin ağzı ile konuşuyorsunuz? Kişi kendinden bilirmiş sizi sormalı kardeşim?😂
Argo konuşmanı kastetmiştim! peru ağzı derken ... ben argo kullanmadım ki ... çok cahilsin uğraşamıycam seninle ...umarım bu forumda çok dikkate alınmasın 😌

Argo konuşmanı kastetmiştim! peru ağzı derken ... ben argo kullanmadım ki ... çok cahilsin uğraşamıycam seninle ...umarım bu forumda çok dikkate alınmazsın 😌

Argo konuşmanı kastetmiştim! peru ağzı derken ... ben argo kullanmadım ki ... çok cahilsin uğraşamıycam seninle ...umarım bu forumda çok dikkate alınmasın 😌
Argo bir kelimem yok ayrıca size ağır geldiyse sözlerim bilemem😊doğrular herzaman acıdır. Dikkat alinmazsin diyerek kendi kişiliği ele veriyorsun cahil kişiler gibi.azcik ne demek istediği mi anlatmak istediği Anlasaydın. Dediğim gibi nasibi olmayana eyvallah 👏🤗

Argo bir kelimem yok ayrıca size ağır geldiyse sözlerim bilemem😊doğrular herzaman acıdır. Dikkat alinmazsin diyerek kendi kişiliği ele veriyorsun cahil kişiler gibi.azcik ne demek istediği mi anlatmak istediği Anlasaydın. Dediğim gibi nasibi olmayana eyvallah 👏🤗
Ya senin beyninde sorunmu var nasip işini sen hiç bilemezsin 😉 senin gibi ittatkar araştırmayan bilimi tanımayan biri elbette dikkate alınmamalı 🤫

Ya senin beyninde sorunmu var nasip işini sen hiç bilemezsin 😉 senin gibi ittatkar araştırmayan bilimi tanımayan biri elbette dikkate alınmamalı 🤫
Yaşayan biri olarak en iyi ben bilirim belliki sen hiç yasamamissin! Argo diyon kendinden biliyorsun😆yazık size kendi bilmemisliginizi cahilliginizi bastırmak için başkalarının yandasligi için belliki doğrular ağır geliyor. Prof musunuz yoksa o prof diye milleti kesip sperm bankası na gönderen zihniyet bilimmi geçiriyorsunuz.😂 Sen bilim de ben umut diyorum..

Yandaşlığı yapan sensin beyin yoksunu otçuyu savunan benmiyim ? Git kendi seviyendekileri kandır bu işten paramı kazanıyosun ne kazanıosan kendine sakla hadi canım sana cevap yazmakla uğraşmamam
Gerçekler her zaman acıdır. Ben umut olmak için ben yandım siz yanmayın derdindeyim.siz başkasının ağzı ile konuşuyorsun bak kendini ifşa ediyorsun. Ben kimsenin yandaşı değilim yaşayan bu süreci yaşayan birim siz necisiniz? Kendinizle celisiyorsunuz😆benim kişisel yazdıklarımı celalettin p yamiyorsunuz. Benim sözlerimi argo diyorsunuz otçu dediğiniz kişinin vesilesi ile kök hücresi bile olmayan birinin sperm çıkışı olan o otlara Allah sizi muhtaç etmesin o zaman kardesim.. sakin olun🤗 doğrular içinizi acitmasin. Ben zaman Kaan Aydos beyin yazdığı mailleri ve şuan ki sonucumuzu atacam.baskalarina umut olmak için.sen sadece karalamak isteyen otçul beyine sahipsin belli vicdanına sor orda otları bulursun..( unutma o otları yaratan seni de yarattı ) çok şükür Rabbime derim. Sana da Allah o ot dediklerine düşürmesin😆😆😆

Yandaşlığı yapan sensin beyin yoksunu otçuyu savunan benmiyim ? Git kendi seviyendekileri kandır bu işten paramı kazanıyosun ne kazanıosan kendine sakla hadi canım sana cevap yazmakla uğraşmamam
Para alan sanırım sizsiniz ben burada paylaşımlar da bulunan kâr hakkın hiç öyle düşünmemiştim demek siz yapiyorsunuz ki aklınızda devamlı para para başka bişey yok. Umut olacak kişilere engel olmayın kara kötü zihniyetinizle bu zor durumu yaşayanlara umut olmak yerine bilinçsiz maddiyat şebekesi olmayın..

HANGİ DOKTORU TAVSİYE EDERSİNİZ
bülent tıraş
emre bakırcıoğlu
tansel kaplancan
abdullah arman özdemir
celaleddin peru
mustafa eraslan ege can şerefoğlu
ahmet hakan haliloğlu
kaan aydos
önereceğini başka doktorlar? sonuç alanlar varsa lütfen paylaşsın,çevresinde tedavi görenler?

merhaba, şu an hangi doktora gidiyorsunuz. memnun musunuz?
Meraba şu an tansel kaplancan a gidiyoruz memnunuz şu an biz 2. Ayımız bitti tedavide şehir dışında olduğumuz için kan sonucunu vatsapran asistanına atıyoruz dosyamıza koyuyor aynı gün dönüş yapıyorlar. 1 ay sonra tekrar gidicez sperm testi vercez. Dr a da yazdığım zamma vatsap tan cevap veriyor.

Back