- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
valla anlamadım ben bundan bısy cnm
Valla görüncee bende sook oldumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla anlamadım ben bundan bısy cnm
öğlen yarım bardak sıcak çikolata 5 tane cips kaçırdığım için yemek yemedim 200 kadarda ip atladım 150 basamak merdiven indim çıktım
buyur gel canım benim birlikte yiyelim
inanin cok uzuldum okuyunca (((( kendinizi bu kadar uzmeyin lutfen.derdi veren Allah dermanini da verir ( dua eedicem sizin icin...
canım yaa kıyamam sana neden bu kadar uzuyosun kendını bana da su içsem yarıyor meselaa ne yapalım yapım bu benımde..benımde iş yerınde arkadaşlarım herşeyi yerken ben yemekhanede yada dışarda sadece çorba yada yemek yiyip kalıyorum benımle de dalga gecıyorlar sen kılo veremezsın dıe sankı 100 kıloyumda dalga konusu oluyorum..
allahım daha buyuk dertler vermesın bıtanem ya...ne kotu hastalıklar var dusunsene kanser mesela yada sağır dilsiz kör olan insanlar yada doğuştan hasta olanlar,sakat olanlar vs. biz yine sanslıyız elimiz kolumuz tam olumcul bır hastalığımız yok,sağlığımız yerınde napalım sağlıklı olalım da bırak 80 kılo olalım o yuzden canını sıkma lutfen elbette hastalığının bır tedavısı vardır üzülmeee
ay canım kıyamam sana ((( doktorun su an tedavi için erken demesi çok yanlış.ben su an 21 yaşındayım 18 yaşındayken birden kilo almaya başladım aşırı yorgunluk saç dökülmeleri başladı doktora gittim tiroid çıktı çok ağlamıştım sonra annemle babam beni endokrin ve metablizma hastalıkları bölümüne götürdüler doktorum banada tedavi için erken safha ama seni tedavi edecem yoksa çok kilo alacaksın dedi tedavimi uyguladım ve 6 ay içinde tiroid hastalığı diye hiç birşey kalmadı.önemli olan iyi bir doktor bulmak canım.bence iyice araştır tatlım inş iyi olacaksın.....
cnm benim okurken kardeşim akllıma geldi kardeşimde trioid hastası ve 16 yaşında 110 kilo onada tedavine daha başlayamayız diyolar 10 vermesi gerekiyomuş abla veremiyorum görüyosun diyo su içsem yarıyo diyo ve ağlıyo ama bakalım tek bir doktorla kalmayı düşünmüyoruz bence sende doktorunu değiştir canım üzülme Allah başka hastalık vermesin
Canimmm benimm aglamaaa kiyamammm
Allah yardımcın olsun leyyacım. ben de şu anda dukan diyeti yapıyorum dün dukan deneyimler sayfasında birşey paylaşmıştım. en önemli sorunumuz moral bozukluğu. dün o kadar canım sıkkındı ki diyeti bırakmak istedim birden. hayat boş geldi. anlamsız... ama öyle değil aslında biliyor musun.. senin rahatsızlığını anlıyorum. hastalık nedeni ile kilo almak hem de istediğin şeyleri tüketmeden... bu çok acı.. insan kendine acıyor bu durumlarda.. ama benim sana bir dost tavsiyem olacak. bence haftada bir gün kendine izin ve istediğini ye. sınırsızca.. diğer kalan günlerde ise dukan- karatay veya sana önerilecek başka bir dyet.. o kadarını bilemeyeceğim. ama bence psikolojik olarak sana faydası olacaktır. böylece hem kilo verirsin.. hem istediğini tüketebleceğin gün sayesinde motive olursun... bence bu günü de pazar olarak uygula.. bütün aile evdeyken mesela tüm gün ye iç gez dolaş :) en fazla o gün 1 kg fazlan olur ve diğer günler uygulayacağın diyet sayesinde de onu fazlasıyla eritirsin...
ama önce kendine acımaktan vazgeç ve hayata sarıl..
hmm canim geçmiç olsun darisi benim ba$ima, benim boynum $i$ti 18 ya$larindayken, sonra doktora gittim ultrasonla birçok kistim oldugunu dedi tiroidin etrafinda, yani nodüller varmi$ kan tahlilii iyi çikmi$ti ama 3 hormon testinden bir tanesi dü$ük çikti bu yüzden önlemini almiyorlar, endokrine gittim diyet listesi verdi, ömür boyu takip edecegim, ben gencim arkada$larimlayim hiçbir zaman istedigimi yiyemicekmiyim? bu ay ise tiroidim büyümü$ dediler, henüz doktora gitmedim, ama ayni $eyleri dicek...
bu arada doktorum demi$tiki sen hamile kalip dogum yaptiktan sonra ömür boyu ilaç kullanacaksin, tabi o zmaan 18 ya$imdaydim, simdi 25 im ve bekarim vede sevgilim bile yok yani ufukta evlilik ve çocuk yok, yani tedavide yok...
alyacigim yaa sende çok az yiyorsun canim
cankizzz nedenkilo aldin acaba adet döneminmi yakin?
kizlar ben bugün fazla i$tahli degilim, karatayi biraktim, zaten olmasi gereken buydu...sebze ve çorba agirlikli beslencem..
Sabah
1tane kücük pogca
yarim domates
2tane aci biber
1dilim peynir
öglen
firinda balik
aksam
2tane yumurta
2tane patates haslama
2litre su
45dk yürüyüs
Gece sirkeli su
öğlen yarım bardak sıcak çikolata 5 tane cips kaçırdığım için yemek yemedim 200 kadarda ip atladım 150 basamak merdiven indim çıktım
Tmm sen hazirla ben 2dk geliyorumm:):):)
in$allah canim, dualarin için Allah razi olsun
ben dün nasilsa kendimi tam o kadinin yerine koydum oda eskiden 70 kiloymu$ bende $u an 70 kiloyum, ne bileyim kendimi öyle hayal edip yikildim bugün daha iyim
ya canim, ben nasil olduysa biran kendimi görmü$ gibi oldum televizyonda, o kadinda kendine agliyordu gencecik 30 yoktu ya$i, yürüyebilmek istiyorum çocuklarima bakmak istiyorum dedi, benim o an sanirim sinirlerim bo$aldi, hemen aklima bir kaç yil sonra bende böyle olcam diye dü$ündüm
bende yemek konusunda ne yapacagimi $a$irdim, okulda hatta geçen sene bir kiz benim en samimi arkada$ima demi$ki "leyyanin kilo takintisi var bi$ey yemiyor" demi$ yikildim o an,
farkediyorum bu kadar üzülmekle nankörlük yaptim bu kadar insan acidan kivranirken ben böyle küçük bir$ey için o kadar göz ya$i döktüm ama dedigim gibi o an kendimi gördüm sinirlerim bo$aldi...birde ben adetten önce biraz fazla abartiyorum her$eyi vede bu Sabah adet oldum, rahatladim bayagi
destegin için çok te$ekkür ederim canim
alyacigim yaa sende çok az yiyorsun canim
cankizzz nedenkilo aldin acaba adet döneminmi yakin?
kizlar ben bugün fazla i$tahli degilim, karatayi biraktim, zaten olmasi gereken buydu...sebze ve çorba agirlikli beslencem..
canım ıkı yumurta 2 patates fazla olmus karbonhidrat yanı..bana doktorum patates hiç vermedi..
ohh valla abur cuburları goturmussun.. :) ama ıyı spor yapmışın..
ohoooo bıde kılo aldım dıe uzuluyordu hanfendı... hıh
rica ederim tatlım sıkılma lütfennnnnnnnnnnn....
valla cnm bu hafta esım gececıydı yanlızdım ondan az yedım aksamları ozellıkle :) bu aksam da pizzacıya gidelim diyoo yaa..ama ben dedım kı pizza yemem ızgara kofte yiyelim dedim bakalım iş cıkısı nereye goturcek
kızlar tartım bozuktu gittim yeni tartı aldım tartıldım veeeeeee 60.8 inanamıyorum ya :)
63.3 canım akşam:8 tane mercimek köfte biberiye yeşil çay karışımı 100 kadarda ip atladım
Kizlarrrr grip oldumm :2::2: cok kotuyum yatiyorummm yaa.Tam okuyamadim pazartesimi basliyoruz..Ben 1.62 boy 78 kiloyum hedefim suan icin 70..Asil hedefim tabikide 60 .yavas yavas zamanla saglikli sekilde vermek istiyorum.Sizlere destek ve destek almaya geldim .Ara ara telefondan bakiyorum yazdiklariniza yeni katilanlarda olmus hayirlisi insallahh...Cankizzz nasil gidiyorrr neler yaptiniz ??