Selam buse_33 Selam kızlar.
Ben burayı bir kaç kez gördüm, buse_33'ün yazdıklarını da okudum ve inşallah başarır diye dilemiştim. Sizde ticker olmadığından merak ettim, sorayım dedim, nasıl gidiyor kilo vermeler ? verdiniz mi ? ne kadar verdiniz ?
Belki bi yardımı olur: ben 5 kilo dukanla verdim, ama teyzem kendi çabaları ile diyet yapıp 8 kilo verdi kasımdan bu yana. Belki 10 bile olmuştur, eşyaları ile iş yerinde tartıldığı için 1-2kilo fark oluyor.
Kendisi sabah iki dilim esmer ekmekten yiyor. Ondan hariç un ve şeker yemiyor, kullanmıyor. Her gün mutlaka yürüyüşünü yapıyor, çok yorgun halde gelse bile iş yerinden.
Kendisi evli, 2çocuğu var. Yani o halde başardı. Dikkat ediyor yediklerine kısacası ve spor olarak yürüyüş yapıyor. Yanları ve göbeşi biraz da gidiği vardı teyzoşumun, vallah eridi gitti.
1.55 boyunda 71 kilo idi (botlar kıyafetler dahil tabii), şimdi en son aynı şekilde 62-61 gibi göstermış tartı. Kaçamak yapsa bile etresi gün yada gelecek bir kaç gün dikkat ediyor biraz daha.
Hem sizin ne durumda olduğunuzu merak ettim, hem de teyzemin kilo verme serüvenini paylaşmak istedim:126: