Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Victoria secret mankenlerini gördükce kendimi 365 yerimden pıçaklayasım geliyo.Allah herkesten alıp onlara vermiş :)

$44.jpg

Hakettikkk :)

SLM kızlar..nasıl gıdıyor dıyet :)
ben hasta oldum (grip) o yuzden dıyet mıyet kalmadı vallaa..iyi yiyip ilaçlarımı içmem gerekiyorr

SLM kızlar..nasıl gıdıyor dıyet :)
ben hasta oldum (grip) o yuzden dıyet mıyet kalmadı vallaa..iyi yiyip ilaçlarımı içmem gerekiyorr

Merhaba canım benim.. Hoşgeldinnnn.
Şükür bitanem gayet iyi gidiyor. Yok bir problem. Bozmacada yok şükür :)
Canım benim sanada çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İnşalah en kısa zamanda iyileşirsinde aramıza dönersin.

Şikayet var senden bak ihmal ediyorsun bizi olmuyor :KK43:

Merhaba canım benim.. Hoşgeldinnnn.
Şükür bitanem gayet iyi gidiyor. Yok bir problem. Bozmacada yok şükür :)
Canım benim sanada çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İnşalah en kısa zamanda iyileşirsinde aramıza dönersin.

Şikayet var senden bak ihmal ediyorsun bizi olmuyor :KK43:

valla canımcım bende ayın 1 ınde doktora gıtcem ya artık ozaman tam baslarım dıyetee

şişman kadının duası . . . : "allah' ım eğer beni zayıflatman mümkün değilse,, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfen. . . . Amin" :d

Küçükken bikeresinde öğretmen bana ceza verdi diye ağlarken sümüğüm baloncuk olmuştu ve ben havalanarak okuldan eve kadar uçmuştum. :)

Bu fazla kilo,bu göbek..sırf o son lokma arkamızdan ağlamasın diye var... Biz anneden böyle gördük :))))

canimm tamamm yaziyorr eklenti ekle diye girdim bos bir sayfa var nereye bascam nasil koycamm

ınsallah bozmam canım benım..senın bozmadan devam etmene cok sevındım masallah :KK9::KK9:

X