Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Ayyy canimmm yaa senin sayendee kilo veriyorumm
evetttt devammm laf sokk sinir et beniii nolurrrr :):):):):)

Ben geldim

2 tabak çorba (limitsiz hakkım var)
2 dilim ekmek
veee salatamı yedim geldim.

Geldim canım benim.. sonrasında sigara ve çayımı içtim ondan geciktim. :KK70:
bU Arada şükür daha diyetimi bozmadım :KK43: dün çok yemek istedim ama yemedim..
Ama bide dön kendine bak duba gibisin :)))))))))))) yok onun tadına baktım yok bunun ye aanam ye bal olsun kaymak olsun yağ olsun hepsi sana :KK70:

Adam çıkarıp "çünkü perwolle yıkandı" diyo. Kimse de çıkıp demiyo ki "aga, baloya giderken perwollun cebinde işi ne?

Bi hüzün çöktü içime ..
$11.jpg

Geldim canım benim.. sonrasında sigara ve çayımı içtim ondan geciktim. :KK70:
bU Arada şükür daha diyetimi bozmadım :KK43: dün çok yemek istedim ama yemedim..
Ama bide dön kendine bak duba gibisin :)))))))))))) yok onun tadına baktım yok bunun ye aanam ye bal olsun kaymak olsun yağ olsun hepsi sana :KK70:

Ben seninle konusmuyorumm siskooo:KK43:
Sen beni yanliz biraktinnnn

Ben; aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan,sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan, masaya oturduğu zaman ilk olarak ayaklarını koyacak yer arayan, küçükken radyodan kaset dolduran, iki eli birden doluyken elektrik düğmesini burnuyla açıp kapayan, otobüsü kaçırınca gurur yapıp arkasından koşmayan, hayatında hiç lost izlememenin eksikliğini hissetmeyen, yolda giderken kaldırımdaki karo taşların çizgilerine basmamaya özen gösteren, gülünmemesi gereken yerde gelen gülme krizinin verdiği haz ve acıyı birçok kez yaşamış olan, bir türlü insanlara güvenmemesi gerekirken her defesında aynı hataya düşen, kazanmışlıkları ve kaybettikleriyle güçlenen hayatı sil baştan yaşamayı seçen koca dünyanın bir nedeni de ben olayım diyen bir insanım.

Ama sen bana kıyamazsınki :KK70: bensiz yapamazsınki :KK70: BENİ SEVİYORSUN SEN.. BENDE SENİ :KK70:
CANIMIN içi canım dombilimsin :KK70:
Dolmamı gördünmü :) müthiş gözüküyor dimiiiiiiiiiiiiiiii

Evettt ama canim cekmediiii cünkii bendee yaptimmm :):):)
Evett evettt kiyamamm ben sanaaa:)
Yaa ben resmimi cektimm sana göstercemm amaaa koyamadimmm nasill koyuluyorrkii

Ben; aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan,sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan, masaya oturduğu zaman ilk olarak ayaklarını koyacak yer arayan, küçükken radyodan kaset dolduran, iki eli birden doluyken elektrik düğmesini burnuyla açıp kapayan, otobüsü kaçırınca gurur yapıp arkasından koşmayan, hayatında hiç lost izlememenin eksikliğini hissetmeyen, yolda giderken kaldırımdaki karo taşların çizgilerine basmamaya özen gösteren, gülünmemesi gereken yerde gelen gülme krizinin verdiği haz ve acıyı birçok kez yaşamış olan, bir türlü insanlara güvenmemesi gerekirken her defesında aynı hataya düşen, kazanmışlıkları ve kaybettikleriyle güçlenen hayatı sil baştan yaşamayı seçen koca dünyanın bir nedeni de ben olayım diyen bir insanım.

Vayyyy vayyyyyyyyy :):):)

Evettt ama canim cekmediiii cünkii bendee yaptimmm :):):)
Evett evettt kiyamamm ben sanaaa:)
Yaa ben resmimi cektimm sana göstercemm amaaa koyamadimmm nasill koyuluyorrkii

Bana yazdığın yerde eklenti ekle yazıyor bitanem ordan yapıyorsun.. Yada bana e-mail atabilirsin.

X