Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Canım benim yarın şirkete gelemeyeceğim. Kızkardeşimin oğluşunu doktora götüreceğiz.
İzin aldım yani.. Bu siteyede giremeyeceğim. Sen benim yokluğumu sakın hissettirme bebeğim olurmu.
Yediklerini, yiyeceklerini yaz olurmu aşkım. Ben pazartesi sayfaya girebilirim ozaman yazacağım.
Unutmadan söylemek istedim bitanem.. Ama hafta sonu annemin evinden nete girebilirsem yazarım sayfaya canım benim.

Niyee izin aldin kendi gòtüremiyormuss cocugunuu izin almaa yaaaa:KK43:
Tamamm canimm gir ama tamammi:)

Evet arkadaşlar bugün 2.günüm çorba içmeye devam ediyorum. Yarın bırakacağım normal diyete devam edeceğim.
Dün kendimi epey bi kötü hissettim. Bugünde ara ara midemde kazıntı hissediyorum. Ama düne nazaran daha bi iyi gibiyim.
Birazdan çorba ve salata yiyeceğim. 2 dilimde ekmek.. Akşama ekmek hakkım yok bu arada dr.um 1 günde 4 dilim veriyor. İstadeğin zaman ye bitirince yeme hakkın yok demişti :KK43: 2 adet grissini ve 2 kk peynir hakkım kaldı sadece..

ALLAHIMDAN SABIR DİLİYORUM ....

Başaracağım allahım bu işi....... çok istiyorum zayıflamayı :KK43:(

Çok merak ediyorum 15 günde kaç kilo verdimmmmm

Basarirrr benimm kankimmmm:):)
Kac kiloydunn en sonn

Basarirrr benimm kankimmmm:):)
Kac kiloydunn en sonn

2 ocak da diyete başladım 92 kilo ile 15 gün sonunda 88 olmuştum. 30 ocakta ne olacağım şiddetle merak ediyorum :)))
offffffffffffff tartılmayacağım süpriz yapcam kendimeeeeeee
ayy yemediğim halde verememezlik olmaz inşallah yaaaaaaaaaaaa hani belirli bi süre sonra duruyor ya kilo verilişin öyle olmasın banada :KK43:(
o yüzden çorba yediriyor doktor :KK43:( ALLAHIM VERİRİM İNŞALLAH yaaaaaaaaaaaaaaaaa DUY SESİMİİ :) emeğimin karşılığını görmek istiyorum..

Canimm sirkette nasil corba yapiyorsun senn :):):)
Disardan gelmiyormu yemeklerr

Canım bizim bu semt iğrenç biyer devamlı kebap lahmacun var :KK43: poğaça börek var ama şirketim çok rahat mutfağımızda var .. Rahatız o bakımdan. Genelde evden getiriyorum yemeklerimi ... kahvaltılarımı... ara öğünlerimi... mutfakta yıkayıp yapıyorum. gerekirse ufak çapta şeyler pişiriyorum.. Hazır çorba iççez zaten arkadaşım getirmiş.. öyle yemek yapıyoruz bitanemmm... Sadece evden getirip ısıtıyorum ben :KK70: canım benim yaaaaa

Ama bebeğim yarın yokum ya evrakları işliyorum. Yarına iş kalmasın kendime laf getirtmemek için. Yoksa seni asla ihmal etmem. Birde yemek yicem gelcem akşama kadar senin olmak için bitiriyorum bütün işlerimi anladin :KK70:

Ama bebeğim yarın yokum ya evrakları işliyorum. Yarına iş kalmasın kendime laf getirtmemek için. Yoksa seni asla ihmal etmem. Birde yemek yicem gelcem akşama kadar senin olmak için bitiriyorum bütün işlerimi anladin :KK70:

kızlar merhaba buse senin kilo vermenin nedeni aldığın ilaç. o nedenle kilo vermemegibi bir ihtimal yok

2 ocak da diyete başladım 92 kilo ile 15 gün sonunda 88 olmuştum. 30 ocakta ne olacağım şiddetle merak ediyorum :)))
offffffffffffff tartılmayacağım süpriz yapcam kendimeeeeeee
ayy yemediğim halde verememezlik olmaz inşallah yaaaaaaaaaaaa hani belirli bi süre sonra duruyor ya kilo verilişin öyle olmasın banada :KK43:(
o yüzden çorba yediriyor doktor :KK43:( ALLAHIM VERİRİM İNŞALLAH yaaaaaaaaaaaaaaaaa DUY SESİMİİ :) emeğimin karşılığını görmek istiyorum..

Üzülmeeee vermissindirrrrrr:)

Canım bizim bu semt iğrenç biyer devamlı kebap lahmacun var :KK43: poğaça börek var ama şirketim çok rahat mutfağımızda var .. Rahatız o bakımdan. Genelde evden getiriyorum yemeklerimi ... kahvaltılarımı... ara öğünlerimi... mutfakta yıkayıp yapıyorum. gerekirse ufak çapta şeyler pişiriyorum.. Hazır çorba iççez zaten arkadaşım getirmiş.. öyle yemek yapıyoruz bitanemmm... Sadece evden getirip ısıtıyorum ben :KK70: canım benim yaaaaa

Anladimmmm canimm tabii öylee daha iyi olurr

Anladimmm askitommm cabukk bitirrrrr

kızlar merhaba buse senin kilo vermenin nedeni aldığın ilaç. o nedenle kilo vermemegibi bir ihtimal yok

Hoşgeldin canım benim. Canım doktorum bana şeker ilacına başladı sabah, akşam içiyorum. İlacın tok tutucu özelliği varmı bilmiyorum. Ama önceden yapamadığım diyeti yapabiliyorum. Dediğin gibi galiba ilacında etkisi var. Yana vücudumda bozuk olan şeyleri ilaç düzeltiyor ben kendime hakim oluyorum.
Kullandığım ilaç Glifor 1000 mg. ..

Önceden saatte bir acıkır yemek yerdim..

Sen neler yaptın canım benim ? nasıl gidiyor ?

Bikere şişko sensin kankim bunu bilmiş ol :KK70:
Sonra

4 evrakım kaldı onlarıda işliyeyim sonrasında çorbamı yapmaya gidiyorum. Mamamı yiyip geleyim ...

muck

Bikere şişko sensin kankim bunu bilmiş ol :KK70:
Sonra

4 evrakım kaldı onlarıda işliyeyim sonrasında çorbamı yapmaya gidiyorum. Mamamı yiyip geleyim ...

muck

Tamamm siskommmmm:)
Bende yemeklerimi yaptimmm ayy miss gibi oldu canin cekmesinn ellerime saglikk:):)

Canim ya corbanin tadina baktim birtanede sarmanin tadina baktim suandada redbull iciyorumm ama daha acikmadimmm:)
1saat sonra yicemm :)

Tamamm siskommmmm:)
Bende yemeklerimi yaptimmm ayy miss gibi oldu canin cekmesinn ellerime saglikk:):)

Canim ya corbanin tadina baktim birtanede sarmanin tadina baktim suandada redbull iciyorumm ama daha acikmadimmm:)
1saat sonra yicemm :)

Ellerine sağlık obur şey nolcak :KK70: ŞİŞKO PATATESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
GELcem hemen gittim ben :)

X