Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Ayy yokk canikk ben face karsiyimm okadar evli insanin yuvasini yikti

walla bu yüzden eve net bağlatmıyorum. zaten oğlumun doktoruda istemiyor.
evet doğru yapıyorsun.. en iyisini yapıyorsun. ama ben şirkette kullanıyorum :KK70:
Doğru dürüst kullandığım sürece sorun yok şükür.

kadınları 3 şey mutlu eder :
Güven, sağlık, dürüstlük, hediye, sürpriz, aşk, para, araba, jaguar derili çanta, villa, kuaför, limitsiz kredi kartı, kolye, bilezik, kuaför, makyaj, spor aletleri.

Evettttt sadece 3seyden mutlu oluyoruzz :):):):):):)

Evet 2 adet grissini yeme hakkına sahibim şu anda deli gibi aç değilim.
Şuan mutfağa gdip 2 adet grissinimi yiyeceğim :KK43:(
ALLAHIM SENDEN SABIR DİLENİYORUMMMM

Bugünkù menümm
sabah
1tane domates
1tane biber
az bisey peynir
yarim simit

ara yarim elma

öglenn
1kase corba
sarma salata yogurt

ara birtane redbull

aksam
öglenle ayni

2litre su
45dk hizli tempoda yürüyüs

canimm cokmu olduuu yaaaaa
birde 1tane mandalina

walla bu yüzden eve net bağlatmıyorum. zaten oğlumun doktoruda istemiyor.
evet doğru yapıyorsun.. en iyisini yapıyorsun. ama ben şirkette kullanıyorum :KK70:
Doğru dürüst kullandığım sürece sorun yok şükür.

Amaaa canimmmm barii telefonuna baglatt ya sadece bu sayfaya gir ben aksamda icindeyimm ama :KK43::KK43::KK43:

Bugünkù menümm
sabah
1tane domates
1tane biber
az bisey peynir
yarim simit

ara yarim elma

öglenn
1kase corba
sarma salata yogurt

ara birtane redbull

aksam
öglenle ayni

2litre su
45dk hizli tempoda yürüyüs

canimm cokmu olduuu yaaaaa
birde 1tane mandalina

Ooo maşallah bence süper gidiyorsun abartı değil. çok azda değil şu REDBUL bu ne yaf adam akıllı bisey ye arada..

Amaaa canimmmm barii telefonuna baglatt ya sadece bu sayfaya gir ben aksamda icindeyimm ama :KK43::KK43::KK43:

ya geçen bağlayatım dedim bağlattım hatta ama olmadı çünkü benim telefon eski kaldırmıyormuş :KK43:
telefonu değişmem lazımmış. çok eski bi telefon. bu yüzden yeni tel. alma şansımda yok :KK43:

canım nereye kayboldun ?

ben Ara öğünümü yemeye gidiyorum kızlar.. 2 adet galeta 1 elma :KK70:

BİRAZDAN dönerim öpüyorum çok.

Bitanem geldim
şekersiz bir bardak çay
2 adet grissini yedim

şükür allahıma açlık çekmiyorum. Birazdan çorba pişirip salatayla onu içeceğim.

Canım benim yarın şirkete gelemeyeceğim. Kızkardeşimin oğluşunu doktora götüreceğiz.
İzin aldım yani.. Bu siteyede giremeyeceğim. Sen benim yokluğumu sakın hissettirme bebeğim olurmu.
Yediklerini, yiyeceklerini yaz olurmu aşkım. Ben pazartesi sayfaya girebilirim ozaman yazacağım.
Unutmadan söylemek istedim bitanem.. Ama hafta sonu annemin evinden nete girebilirsem yazarım sayfaya canım benim.

Evet arkadaşlar bugün 2.günüm çorba içmeye devam ediyorum. Yarın bırakacağım normal diyete devam edeceğim.
Dün kendimi epey bi kötü hissettim. Bugünde ara ara midemde kazıntı hissediyorum. Ama düne nazaran daha bi iyi gibiyim.
Birazdan çorba ve salata yiyeceğim. 2 dilimde ekmek.. Akşama ekmek hakkım yok bu arada dr.um 1 günde 4 dilim veriyor. İstadeğin zaman ye bitirince yeme hakkın yok demişti :KK43: 2 adet grissini ve 2 kk peynir hakkım kaldı sadece..

ALLAHIMDAN SABIR DİLİYORUM ....

Başaracağım allahım bu işi....... çok istiyorum zayıflamayı :KK43:(

Çok merak ediyorum 15 günde kaç kilo verdimmmmm

X