Ay insallahhhhh yaaa cooook mutluyummmmmm yaaaaaaa:):)
:)) Ben beğenmiyorum bu yeme şeklini kusuruma bakma :)) okadar çok az yiyorsunki ben bunları yesem yanında seni yesem doymam wallahiNormal bi diyet listesi bul onu ye derim ben sana..
Bak sana birşey demek istiyorum.
Doktorum dediki bana ..... EĞER ÖMÜR BOYU BÖYLE YİYECEKSEN BÖYLE DİYET YAP. Amaaaa yok böyle devam edemem ölene kadar diyorsan asla bu şekilde yeme.. Çünkü ;
KİLO VERDİĞİNDE nasılsa verdim diye YİNE YEMEYE BAŞLAYACAKSIN ve tekrar verdiğin kilolar sana geri dönecek bunu unutma.
BENCE ÇOK MANTIKLI BİRTANEM..
Öpüldün
yerim ben seni yerr :)) Aferim bak böyle olcaksın..
Yoksa çıtır kızlar ham yapar unutmahehe :)
sEvincini tahmin edemiyorum aynı duyguları bende yaşıyorum bitanem
Birtanemm artik evde ne yemegi yaparsam ondan az bisey yicegim cünki öbür türlü canim herseye cekiyor dayanamiyorumm bende bozuyorumm
biraz böyle denicemm
sen nediyorsun olmazmii
cünki mesela sarma yapiyorum yasak diye yemiyorum aksam amannn diyip ayi gibi yiyorumm
Mesela abartmadan sarmadan 5tane filan yesemm olmazmii
bundan böylee kiskanmicamm o citirlari:)
onlarr beni kiskansinn:):)
Ben sana doktorum bana ne dediyse onları aktarıyorum canım Kafama göre söylemiyorum önce bunu bilde yanlış anlama ben bilmişlik taslamam :)) yanlış anlaşılmak istemem..
Doktorum bana dediki asla üzerinde diyet yazan ürünleri almayacaksın.
Ayrca asla diyet şeyleri hazırlamaycaksın ..
Evinde ne pişiyorsa onu yiyeceksin ..
Yalnızca sebze yemeği ise 8 kaşık susuz.. Pilav varsa 8 kaşık.
Listemi paylaşmıştım dün zaten canım yada öteki gün. oradan bak bi..
tabiki yiyebilirsin.. ama sırf dolma ile doymazsın örneğin yanında salata yiyeceksin anladınmı.. aşkım.
cankızzzzzz yaşaaaaaaaaaaaaaaaa helal olsun
onlar bizi kıskancak biz niye onları kıskancazki neyimiz eksikki :)) dimi bebeğim
ha gayret birşey kalmadı
Merhaba canlarım.. Gelsenizde gelmesenizde .. Yalnız olsam bile diyet hikayemi buraya yazarak zayıflamayı başaracağım. Bana destek veren arkadaşlara ayrıca çok teşekkür ederim.
Bugün doktorum 2 gün uygulamak şartı ile farklı bir diyet verdi. Kilo vermem durmasın çalışsın diye.
Bugün içerisende yemem gerekenler
LİMİTSİZ ÇORBA
LİMİTSİZ SALATA
4 kk peynir
4 galeta
4 meyva
4 dilim ekmek
Ben galetalarımı yedimçok açtım dayanamadım... Ekmek haklarımıda bitirdim.
şu an 2 dilim beyaz peynirim ve çorba salatam kaldı.. ha bide meyva yiyebilirim 4 adet..
bu diyeti yarında uygulayacağım sonrasında normal diyetime devam edeceğim.
Kendimi bugün çok aç hissetiyorum HADİ BUSE GAYRET BİRŞEY KALMADI diyorum kendime( ZORLANIYORUM KIZLAR ÇOK ZORLANIYORUM ama yemiyeceğim söz kendime size söz veriyorum ( BU İŞİ BAŞARACAĞIMMM.
ŞU ANA KADAR 3 bardak su içtim ayrıca( bide şekersiz çay
farklı bi topikteyim ama iyi gidiosun incelediğim kadarıyla. daha önce incelmişsin, şimdi neden olmasın?? sanırım son yapacağın menü, vücudunun şaşırması için. bol şans cicim
Amann kafana göre uydurmaaaa:):)
Saka sakaaa canimmm benimmmm:)
Coook güzelll anlatmisin cook tsklerrr
yani bu sekilde deniyim demii
birde neden diyett seylerini alma dedi
birsey daha en gec kacta birakiyorsun yemek yemeyii
hadii cok bilmiss bunlarida cevabla
Cevabliyamassinkii hahaha:)
Hayirrrrrr yemiceksinnnn yoksa herkez sana siskooo buse siskooooo der unutmaaaa:)
:))))))))))))) gelirsem ısırırım seni görürsün
Rica ederim birtanem herzaman yanındayım.. Sende benim yanımdasın çok teşekkür ederim canım benim.
Dedim ya önermiyorum diyor doktor. Sağlıklı değilmiş. Evinde ne varsa onu yiyeceksin diyor.
Gidipte özel şeyler almana gerek yok. Dolma yaptıysan dolma makarna yaptıysan makarna yiyeceksin dedi
bizler çalışan insanlarız her dakka kendimize özel şeyler hazırlayamayız diye konuştu mükemmel bir doktor dilersen git ona 80 tl. ücreti.
istanbuldaysan eğer. ?
cevapladım anam beğendinmi
Hayirrrrrr yemiceksinnnn yoksa herkez sana siskooo buse siskooooo der unutmaaaa:)
((((((((((((((((( Hayır yemiyorum bebeğim. İçime bi tokluk hissi geldi yemiyorum... Ama birazdan 2 domates 2 kk peynir yiyeceğim.
Wayyyyyyyyyyyyyy dediklerimi bana satmak hasavaş aççam kız sana görcen sen
Hadi gelde isirr :):)
Tamam canim avusturyadan hergün gelip giderimm :):):):)
Begenmedimmm birtanesini cevaplamadinn
en gec kacta yiyorsunn
canim benimm hersey biyana sana cok cok cok tsk ederimmmmmmm cok iyi destek cikiyorsunn
Afferimmmmmm yavrimmmmm:):)
Aman yeme be ye ye nereye kadarr