Satarimmm ben sende almaa :):)
Siskooooo siskoooo
Anaaa bana şişko diyor yedirtcem bu lafları sana görcen sen görcennnnnnnnnnnnnnn :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satarimmm ben sende almaa :):)
Siskooooo siskoooo
:) Bak inatlaşma gelir ısırır morartırım. heheh :)) Uçaklar ne güne duruyor :)))
Anam wallahimi :) anaaaaaa bilmiyordum ne bileyim kıyamam oralardamısın sen
UFFF Cankızzz orda daha güzel kızlar var kız aman dikkat et :))
neyi cevaplamadım kız ?? anlamadımki ???
canım 7 en geç 7.30 dan sonra yemiyorum bebeğim.
rica ederim canımın içi herşey karşılıklı biliyorsun sen = ben gibiyiz seviyorum kız seni.
öptüm kocaman
Olurmu ara öğün yemezsen bu sefer çok acıkıyor yemeklere saldırıyorum. Kesinlikle yiyeceğim kıskanç seniiiiiiiiiiiiii :) hehe :)))
ben böyle yiyerek kilo veriyorum anam
Anaaa bana şişko diyor yedirtcem bu lafları sana görcen sen görcennnnnnnnnnnnnnn :)))
Evetttt yaa birde yaz geldimi ciplak gezeceklerr utanmasalarrr :)
Tamam bende zaten kacta yiyorsun diye sormustumm:)
Bendeeeee seniiii seviyorummmm dombilimmmm:):):):)
Ya tabiii tabiii cok verdinnnn :)
Siskooo
Yok canimm sen yedirtmee sen alismissin cok yemeye banada cok yedirtirsinn simdi:):):)
Canimm nereye kayboldunnn yaa
yoksa banami kizdinnn saka yapiyorumm aliniyorsann söyle birdaha yapmam
:))))))))))))))))) hahahahahah gezerlerrrrrrr gerekirse giymeyebilirler bile sana inat :))
yani bu demek oluyorki sen asla yemek yemiyeceksin onlar sana imrenecek :) gerekirse sen giyinmeyeceksin :) hahhahaha
dombili ha sen nesin şişko patates
verdim tabi kıskan şey sen verdiğin kilonu bile söyleyemedin hahaha
bEN en azından 15 günde 4 kilo verdim. Ay'ın 31 de görüşcez aşkım sorcam ben sana kim kime dombili diycek göstercem sanaaaaaaaaaaaaaaaa :))
Ben göstercem onlara ince vucut nasil olurrr
demi yarimm kilo domatesimm:)
Bakkkk dile bak kolum kadar doğru hep ben yiyorum sen hiç yemiyorsun o yüzden burdasın dimi bebeğim
ŞİŞKO PATATES nolcak
Kizimmmm asil ben sana göstercemmm hazirr oll catlamaya :)
Ben senin kadar cok yemiyorumm :)
Benim amacim seni yanliz birakmamak yazikk acidim sana :):)
Hayır bebeğim sana niye kızayım ben şakayı fazlasıyla kaldırabilen insanım Herkez beni bilir O yüzden çok sevilirim
Sadece wc ye gitmiştim. Sonrasında domates ve peynirimi yedim geldim. Birdaha giderken haber veririm. Canım arkadaşım beni merakta edermiş canımın içisin sen yaaa canım şişkom bidaha gitmicem sözzz
Tabii merakk ederimmm gine neler yemeye gittin diye meraktan öldümm:)
Aynenn bende öyleyimm ama bazi insanlar var hemen aliniyorr
seni seviyorummm kankaaa:):):)