Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Neyse hadii yazayimm barii sook olmaaa :)
1tane elma
3tane mandalina
1tane simitt
1tane redbull
1dilimde kek

daha aksama kadarda yerimm herhalde canimm meyve istiyorr

Neyse hadii yazayimm barii sook olmaaa :)
1tane elma
3tane mandalina
1tane simitt
1tane redbull
1dilimde kek

daha aksama kadarda yerimm herhalde canimm meyve istiyorr

Yok anam yok ye tabiki neden şok olayımki..
Dışarıdaki o çıtırlarada eşin bakıyor bunu unutma emi aşkım. :KK70:
Ye bebegim, ye balim :KK70: afiyet, bal şeker olsun :KK70: YARASIN TOSUNUMA :KK70:

Ben şimdi gidip 1 dilim ekmek biraz peynir yiyeyim bari.. Ara öğün olarak :)

Sizler yiyin arkadaşlarım :KK70:

Yok anam yok ye tabiki neden şok olayımki..
Dışarıdaki o çıtırlarada eşin bakıyor bunu unutma emi aşkım. :KK70:
Ye bebegim, ye balim :KK70: afiyet, bal şeker olsun :KK70: YARASIN TOSUNUMA :KK70:

Ben hastayimm amaa :KK43::KK43:
Yoksa beni biliyorsunn agzima hic birsey sürmem bile :):)

Ye anam ye ara ögün diye diye götürüyonnnn ohhh:):)

walla aşkım şükürler olsunkiiiiiiiiiiiiiiii diyet listemin üzerine çıkmadım wallahi.
Yemediğim zaman kurt gibi aç olup yemeklere saldırıyorum. Ama ara öğün yersem tatlı bile olsa canım istemiyor inanırmısın.
Önceden bunu hissedemiyordum. Ne olduysa artık çok daha iyi anlıyabiliyorum.

şu anda sana yazarken bi yandanda domatesimi, peyniriimi ve 1 dilim ekmeğimi yiyorum bebeğim.

Evet haklıyım ve o kilon verilecek başka çaresi yok canım...
Hemen aktarıyorum listemi canım benim..

listeyi yazdım hemen bir yere :) yarın başlayacağım tüm gün iş yerinde olduğum için uymaya çalışacağım...teşekkürler destek için...

walla aşkım şükürler olsunkiiiiiiiiiiiiiiii diyet listemin üzerine çıkmadım wallahi.
Yemediğim zaman kurt gibi aç olup yemeklere saldırıyorum. Ama ara öğün yersem tatlı bile olsa canım istemiyor inanırmısın.
Önceden bunu hissedemiyordum. Ne olduysa artık çok daha iyi anlıyabiliyorum.

şu anda sana yazarken bi yandanda domatesimi, peyniriimi ve 1 dilim ekmeğimi yiyorum bebeğim.

kaç kilo verdin ne kadar sürede acaba???????????? azmine hayranım bu arada:)))

Bugünkü menümm
sabah
yarim elma

öglen
1dilim ekmek
Izgara köfte

ara biratane mandalina

aksam
1dilim ekmek
tavuk
1tane mandalina

2litre su

listeyi yazdım hemen bir yere :) yarın başlayacağım tüm gün iş yerinde olduğum için uymaya çalışacağım...teşekkürler destek için...

Rica ederim canım benim. Yap yap wallahi hiç açlık hissetmiyorum. Ara öğünlerimi kaçırmadığım sürece ..
Az yemek değil listede görüyorsun epey yiyeceğim şeyler var. Başarabilirsin biraz azim.
Birkaç kilon gidince zaten sana bir başka güven geliyor.. :KK70: Hadi hayırlısı. güzel haberlerini bekliyorum canım benim.

kaç kilo verdin ne kadar sürede acaba???????????? azmine hayranım bu arada:)))

Birtanemmmmm .. Teşekkür ederim. Darısı başına diyeyim o halde.. Eminimki sende başarabilirsin.
Canımın içi ben 2 Ocak'da diyetisyene gidip o gün diyete başladım. Ay'ın 15 de tartıldığımda 4 kilo vermiştim. Diyetisyen 15 güne göre çok fazla vermişsin dedi ama ben bi sevindim sorma gitsin :KK70: Birşeyde yapmadım inanırmısın.. Hatta bir gün öncesinden pasta bile yemiştim.. Yalnızca şu 3 beyazdan uzak durdum. Birde listeyi uyguladım.
Ayrıca kilo vermemi beklemiyordum. Diyetisyenede özür diliyerek söylemek istiyorum bu kısmı inanmamıştım. Hatta birdaha gitmem diyordum çünkü.. Okadar çok yiyecek şey verdiki ben bunlarla kilo vermem alırım diye düşünüyordum . Hakkını yemişim kadının. Allah razı olsun ondan. Anneme söylediğimde şok oldu annem. Çünkü aa sen baya baya yiyorsun nasıl verdin okadar kiloyu dedi .. Bendeki kasılmayı anlatmıyorum bile sana :KK70: :))))))))))))

Ay'ın 30'da tekrar diyetisyende kontrolüm var .. Ogünden beri tartılmıyorum kendime o gün hediye edeceğim kilo veriliş nedenim olsun diye :KK70: ... bÖYle be aşkım.. dene gör başarırsın..
Öptüm kocaman

Bugünkü menümm
sabah
yarim elma

öglen
1dilim ekmek
Izgara köfte

ara biratane mandalina

aksam
1dilim ekmek
tavuk
1tane mandalina

2litre su

:)) Ben beğenmiyorum bu yeme şeklini kusuruma bakma :)) okadar çok az yiyorsunki ben bunları yesem yanında seni yesem doymam wallahi :KK70: Normal bi diyet listesi bul onu ye derim ben sana..
Bak sana birşey demek istiyorum.
Doktorum dediki bana ..... EĞER ÖMÜR BOYU BÖYLE YİYECEKSEN BÖYLE DİYET YAP. Amaaaa yok böyle devam edemem ölene kadar diyorsan asla bu şekilde yeme.. Çünkü ;
KİLO VERDİĞİNDE nasılsa verdim diye YİNE YEMEYE BAŞLAYACAKSIN ve tekrar verdiğin kilolar sana geri dönecek bunu unutma.
BENCE ÇOK MANTIKLI BİRTANEM..

Öpüldün

Merhaba canlarım.. Gelsenizde gelmesenizde .. Yalnız olsam bile diyet hikayemi buraya yazarak zayıflamayı başaracağım. Bana destek veren arkadaşlara ayrıca çok teşekkür ederim.

Bugün doktorum 2 gün uygulamak şartı ile farklı bir diyet verdi. Kilo vermem durmasın çalışsın diye.
Bugün içerisende yemem gerekenler
LİMİTSİZ ÇORBA
LİMİTSİZ SALATA
4 kk peynir
4 galeta
4 meyva
4 dilim ekmek

Ben galetalarımı yedim :KK43: çok açtım dayanamadım... Ekmek haklarımıda bitirdim. :KK43:
şu an 2 dilim beyaz peynirim ve çorba salatam kaldı.. ha bide meyva yiyebilirim 4 adet..
bu diyeti yarında uygulayacağım sonrasında normal diyetime devam edeceğim.
Kendimi bugün çok aç hissetiyorum HADİ BUSE GAYRET BİRŞEY KALMADI diyorum kendime :KK43:( ZORLANIYORUM KIZLAR ÇOK ZORLANIYORUM ama yemiyeceğim söz kendime size söz veriyorum :KK43:( BU İŞİ BAŞARACAĞIMMM.
ŞU ANA KADAR 3 bardak su içtim ayrıca :KK43:( bide şekersiz çay

X