Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

:) canım tebrıklerrrr..
ama ıkı hafta once kactın bakayım ona gore ne kadar verdın onu yazalım :)

valla he ben işlerimden dolayı giremedim kimseciklerrr yok baktım geçmişee :KK20:
nese canım olanlar yazar olur biter...
gerçi bende diyet yapamıyorum suan ne bıleyım olmuyor yanı..
bugun tartıldım 70.1 cıktım pazartesi 70 ti yanı yememe dikkat etmediğim için vermek yerıne 100 gram fazla cıktm hayırlısı....

55tim cnm 2kg verdmm :KK70:

Günaydın sultanlar:KK16::KK16::KK16:
Bugün bildirim günü ve ben çooooooooook mutluyum.Pazartesi 103.2 idi bugün 101.7.Yavaş yava eski halime dönüyorum.İçim içim sığmıyor.Daha çok hırslandım.Bugün dışarıda olacağım tüm gün,dün de girememiştim.Gece okurum artık yazdıklarınızı.

Tebrik ederim canım.Bak sana bu kadar kasma gider kiloların demiştim.Boşu boşuna stres yapmışsın gördün mü:KK9::KK9::KK9::KK9:

en azından almamışsın canım ya.Ben dikkat etmediğimde hemen alıyorum.Haftaya daha azimli başlarsın.Bak yaz geliyor göbişleri yok etmek gerek:KK1::KK1::KK1:

evett bebegm bosuna kasıyomusummmm cok mutluyumm :KK70:

bugün 9 da kalktım kahvaltım 11 de anne ve babayla geçirdim 3-4 dilim kızarmış ekmek peynir 1 kupa 2 şekerli çay 1 litre su öğlen annemle 2 buçuk saat yürüyüş sonra simit evinde 1 dilim çiz kek 1 bardak çay 1 şekerli 1 litre su içtim akşam yemeği saat 20:30 civarı gene annemlerle 1 tabak çorba 2 kaşık yumurtalı ıspanak 2 kaşık patlıcan oturtma 2 dilim ekmek 1 litre su içtim tabi hala içiyorum 9 oylu çay içtim yatana kadar 2 litre daha içersem süper olcak boyum 1.72 kilo86.6 olmuş diyete 3 hafta önce 89 du yatmadanda 9 otlu çay içicem :KK51:tez zamanda 79 olurum inş ama hedef 73-75

bilmiyorum tatlım ne olacak artık çok sinirlendim... hastanede harcadığım para geri istedim... çalışmıyorum çünkü. adam surat yaptı.. artık herkes hesap tutsun diyor .ya ben zaten hesap tutsam bana borçlu çıkacak..hala kendi masraflarımı ben karşılıyorum gerçekten neden evlendim hala kendime soruyorum yaa. ve kenarda bir kaç kuruş var ben onları yiyorum şimdi. harçlık da yok 3 sene boyunca 2 defaa sadece verdi...
akıl verin bana kızlar. ben aklım fikrim yok oldu .

canim çok üzüldüm, neden bu kadar cimriki ya :KK43:
canim siz ayri hesapmi tutuyorsunuz? sen çali$iyormusun? genelde çali$an çiftlerde böyle sorunlar oluyor

vayyy süpersin yaaa ama hiçbir$ey yemedinn

kizlar ben sabahlari tartiliyorum bir haftadir ve hep 70.5 kilo çikiyuorum, ama hayret ettigim $ey ak$am i$te gelince tartiliyorum ve üstelik bir bardak su içtikten sonra ve nedense 70 çikiyorum acaba sumu topluyorum neden Sabah daha agirim anlamadim

bu arada morelim çok bozuk, hep giydigim pantolonum var, bugün giydim iki üç haftadir giymiyordum ve bana çok dar geldi!! biktim yaa tutamiyorum bagazimi, Sabah süper ögle süper ama ak$am berbat menüm oluyor eve 7 den önce gelmiyorum hiç ve hemen yemek yiyip uzaniyorum hiç kirma$miyorum:KK43:

kizlar merhaba bende diyete girmek istiyorum benide araniza alin 58 kilodan 80 e firladim hamile falan degilim 20 yasindayim ve sinir hastasi hatta ruh hastasi bir adama baglanmanin sayesin de birazda bosfermisliktenmidir nedir salsim kendimi 3 gun öncede ayrildik yine sacma sapan seveplerden ama bu kilolar fadk etimki benim özgüvenimi bittiriyor dogal olarak iliskimdede kendimi iyi hissetmiyorum sanki zayifken cok iyi hissediyordumya ayri mesele neyse :) hepinize merhabaa

kahvaltı=1 açma ve papatya çayı
öğle=mısır gevreği süt
akşam=mercimekli bulgur pilavı yoğurt

kizlar merhaba bende diyete girmek istiyorum benide araniza alin 58 kilodan 80 e firladim hamile falan degilim 20 yasindayim ve sinir hastasi hatta ruh hastasi bir adama baglanmanin sayesin de birazda bosfermisliktenmidir nedir salsim kendimi 3 gun öncede ayrildik yine sacma sapan seveplerden ama bu kilolar fadk etimki benim özgüvenimi bittiriyor dogal olarak iliskimdede kendimi iyi hissetmiyorum sanki zayifken cok iyi hissediyordumya ayri mesele neyse :) hepinize merhabaa

ARAMIZA HOŞGELDİN herşeyi geride bırak ve hayata yeniden başla ilk yapacağın da kilo vermek olsun inşallah üzüntüden stresten uzak durman gerek ama takma kafana olanları başaracağına inanıuorum

ah ayşegülcümmm benımde vardı....ben en son care evı terkettım actım davayı surundurdum onu...
bızde psikologa gittik faydasını çok gordum smdı esım bana karsı cok değişti herşey yolunda allaha sukur...
neden sen ılac kullancaksın kı sorun sende mı? yada tek suc senın mı?

sevindim herşeyin yoluna girmesine alyacım bende ilaçları kullanmıyorum kilo ardırma ihtimalinden dolayı eşimde olumlu davranmaya başladı bakalım hayırlısı hakkımızda artık

maşallah sana nazar değmesin alyacım ...iyi ki düzeldi

aman canım kullanma doktor ilaç yazacağına teknik ve metotları sana önersin sorunlar atlatmak için...ilaçlar uyku yapar kilo aldırır..

yok cnm ben bi şey paylaşamıyorum... ya güleryüzlü durayım ya gerek yok. dert elem anlatmak imkansız...

yaa biri bi şey çözebilse bana yardım etsin .. 1 ayda 3 defa tartışma oldu ...ve gerçekten gittikçe üzülüyorum... ama hala ben sürdürmek istiyorum. ve doktora gitmek istiyorum o hala kararlı gitmemekte adam bana diyor madem memnun değilsen neden devam ediyorsun... bir tek ben tutunuyorum.. dün de dedim evlilik senin için bir oyun olmuş.. ya her gün güleriz dert tasa olmasın başına ya herkes kendi yoluna devam etsin millet alev içinde kavrulursa sana dokunmadıkça sorun yok... tabi böyle konuştum ben dik kafalıymışım..ve biz eşit değiliz ki boöyle konuşayım diyor... dedim masraflarda eşitiz konuşmakta eşitlik yok .. macho erkeklerin işi bana çıkarma

canım ya her yazdığını hayretle okuyorum senın esının derdı nee ???
hatırladığım kadarıyla onun ılk esınden olan cocuklarına da bakıyosun demi? yanı bu kadar fedakar ıyı bırısın..esın ne ıstıyor da kavga sorun cıkartıyor aranızda anlamış değilim..
herkes yoluna gıtsın yada hadı ayrılalım demek kolay ama gerısını hıc dusunmuyor sanırım cocuklar ne olcak snra yazık değilmi onlara......

tmm cnm benım ıyı vermıssın..ama boyle olmuyor ya madem cuma gunu bıldırım yapılcak dedık bı zahmet yapmak ısteyen yazıversın...gecen hafta kı kıolm suydu bu haftakı bu FARK bu kadar dıe..
bakın bu cumada lıste yapmadım cnku 3 kısı bıldırım yaptı:KK19:

bugün 9 da kalktım kahvaltım 11 de anne ve babayla geçirdim 3-4 dilim kızarmış ekmek peynir 1 kupa 2 şekerli çay 1 litre su öğlen annemle 2 buçuk saat yürüyüş sonra simit evinde 1 dilim çiz kek 1 bardak çay 1 şekerli 1 litre su içtim akşam yemeği saat 20:30 civarı gene annemlerle 1 tabak çorba 2 kaşık yumurtalı ıspanak 2 kaşık patlıcan oturtma 2 dilim ekmek 1 litre su içtim tabi hala içiyorum 9 oylu çay içtim yatana kadar 2 litre daha içersem süper olcak boyum 1.72 kilo86.6 olmuş diyete 3 hafta önce 89 du yatmadanda 9 otlu çay içicem :KK51:tez zamanda 79 olurum inş ama hedef 73-75

afiyet olsunn canımmmmmmmm ama bıldırımler cuma gunu....ozmn yazın
lıste yapcam kımse yok bugun bakıyorum yazan yazana :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

kizlar ben sabahlari tartiliyorum bir haftadir ve hep 70.5 kilo çikiyuorum, ama hayret ettigim $ey ak$am i$te gelince tartiliyorum ve üstelik bir bardak su içtikten sonra ve nedense 70 çikiyorum acaba sumu topluyorum neden Sabah daha agirim anlamadim

bu arada morelim çok bozuk, hep giydigim pantolonum var, bugün giydim iki üç haftadir giymiyordum ve bana çok dar geldi!! biktim yaa tutamiyorum bagazimi, Sabah süper ögle süper ama ak$am berbat menüm oluyor eve 7 den önce gelmiyorum hiç ve hemen yemek yiyip uzaniyorum hiç kirma$miyorum:KK43:

canım bende senın gıbı kalmıştım kendımı takıı bana dun gelen maılden sonra..
bızım ıs yerı fuara katılacak onun ıcınde ajanslar ıle gorusup manken bayanlar ayarlamaya calışıyoruzz neyse dun bı maıl geldı 20 tane falan kızın resmı varr.
baktım yaslarına 20 21 23 falan boyları desen 1.78 1.80 kıloları desen 55 56 58....yuh dedım kendıme ozaman...
hem boy yok hem masallah yemede üstümüüze yok....
kendımeee o kadr kızdım anlatamam..ne kadar bu hırsım bılmıyorum ama dun aksamdan berı yememi cok sıkıyor kosu bandıda yuruyuş yapıyorum ve az once tartıldım 69.6 cıktım....
keske 6 ları gorsem dıyordum o oldu :KK9: ama 2 ay var onumde 60 olmam gerekkk...
sende ne olur bıraz daha dıkat ettt

canımmmmmmm o adamı kafana takmıyorsun ve hemen dıyete baslıyorsunnnnnnn :KK20:

gunaydı kıslar gec oldu ama :KK43: adetlıyım 79 cıktım:KK43: dun sabah

evet sekerım gec oldu :)
bu yuzden ne zamandır lıste yapamıyorum yaa....aaa gununde yazıverın bı zahmet :KK1:

sevindim herşeyin yoluna girmesine alyacım bende ilaçları kullanmıyorum kilo ardırma ihtimalinden dolayı eşimde olumlu davranmaya başladı bakalım hayırlısı hakkımızda artık

valla aynen oyle oldu ıste canım.bnce sen esını ıkna et evlılık terapistine gidin :KK16:

sabah kahvaltım:
yarım sımıt
peynır
azcık sucuk

öğlen menüm:
dışardaydım hava süper :)
sade türk kahvesi
meyveli soda

akşamı bılmiyorum eşimle dışarı cıkcaz..
ama kaçırmıcam emınım..
az oncede yarım saat yürüyüş
20 dakıka bısıklet calıştım
1 elma yedım

canım ya her yazdığını hayretle okuyorum senın esının derdı nee ???
hatırladığım kadarıyla onun ılk esınden olan cocuklarına da bakıyosun demi? yanı bu kadar fedakar ıyı bırısın..esın ne ıstıyor da kavga sorun cıkartıyor aranızda anlamış değilim..
herkes yoluna gıtsın yada hadı ayrılalım demek kolay ama gerısını hıc dusunmuyor sanırım cocuklar ne olcak snra yazık değilmi onlara......

tmm cnm benım ıyı vermıssın..ama boyle olmuyor ya madem cuma gunu bıldırım yapılcak dedık bı zahmet yapmak ısteyen yazıversın...gecen hafta kı kıolm suydu bu haftakı bu FARK bu kadar dıe..
bakın bu cumada lıste yapmadım cnku 3 kısı bıldırım yaptı:KK19:

afiyet olsunn canımmmmmmmm ama bıldırımler cuma gunu....ozmn yazın
lıste yapcam kımse yok bugun bakıyorum yazan yazana :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

canım bende senın gıbı kalmıştım kendımı takıı bana dun gelen maılden sonra..
bızım ıs yerı fuara katılacak onun ıcınde ajanslar ıle gorusup manken bayanlar ayarlamaya calışıyoruzz neyse dun bı maıl geldı 20 tane falan kızın resmı varr.
baktım yaslarına 20 21 23 falan boyları desen 1.78 1.80 kıloları desen 55 56 58....yuh dedım kendıme ozaman...
hem boy yok hem masallah yemede üstümüüze yok....
kendımeee o kadr kızdım anlatamam..ne kadar bu hırsım bılmıyorum ama dun aksamdan berı yememi cok sıkıyor kosu bandıda yuruyuş yapıyorum ve az once tartıldım 69.6 cıktım....
keske 6 ları gorsem dıyordum o oldu :KK9: ama 2 ay var onumde 60 olmam gerekkk...
sende ne olur bıraz daha dıkat ettt

canımmmmmmm o adamı kafana takmıyorsun ve hemen dıyete baslıyorsunnnnnnn :KK20:

evet sekerım gec oldu :)
bu yuzden ne zamandır lıste yapamıyorum yaa....aaa gununde yazıverın bı zahmet :KK1:

valla aynen oyle oldu ıste canım.bnce sen esını ıkna et evlılık terapistine gidin :KK16:

ben bildirdim kilomu işte neden bana bu sitem

sabah 1 yumurta 1 pişmaniye

öğlen

7-8 dilim patates kızartması 1 dilim kepek ekmegi 1 dilim peynir

benide alın aranıza bir türlü beceremedim bu diyet işini 75 kiloyum düğün var eylüle kadar 8 kilo versem süper olcak

kizlar bu gun tartildim tam tamina 82 kiloyun budami gelicekti basima pazartesi yuruyusume basliycam cuma gunune kadar 2 kilo verirsem ne mutlu burdan yazarim öptum

akşam yemegim 3 parca biftek
2 çatal pilav

ara
10 fındk
ve 2 dilim baklava:KK43:

Herkese iyi pazarlar.Bugün bahar temizliği var bende.Pencere, kapı, perde...Yorucu bir gün olacak.:KK50::KK50::KK50:
sabah:şekrsiz kahve
Öğle:yağsız yumurtalı ıspanak ve 1 domates
akşam: ızgara et ve salata

selam kizlarnasilsiniz? benimmorelim OOOO çok üzülüyorum ya bu kilolarima
dün kiz arkada$larimla toplandik, en az 10 ki$iydik, neredeyse hepsini çocukluktan taniyorum
eskiden 3 ü benden kiloluydu $imdi görseniz gram yaglari yok incecikler ben ise $i$ko

kizlar bana ay çok güzelsin en güzeli sensin dedikce dpresiyona girdim ve onlar iltifat ettikce kendi kendime "en $i$manida benim" dedim
evet çünkü aralarindan en kilolusundan bile ben en az 10 kilo fazlayim!! hepsi manken gibi!!!!
psikolojim bozuldu resmen, fotograf çekiyoz benim yüzümü görseniz yusyuvarlak olmu$um!!

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
birde o kadar $imardimki, son bir yildir herkes iltifat edip duruyor bende $i$koysam bile iltifat aliyorum diyip yemeye devam ettim
artik millet ay ne kadar güzelsin ama...biraz kilo ver dese $a$irmayacagim :KK43::KK43:

X