canım ya her yazdığını hayretle okuyorum senın esının derdı nee ???
hatırladığım kadarıyla onun ılk esınden olan cocuklarına da bakıyosun demi? yanı bu kadar fedakar ıyı bırısın..esın ne ıstıyor da kavga sorun cıkartıyor aranızda anlamış değilim..
herkes yoluna gıtsın yada hadı ayrılalım demek kolay ama gerısını hıc dusunmuyor sanırım cocuklar ne olcak snra yazık değilmi onlara......
tmm cnm benım ıyı vermıssın..ama boyle olmuyor ya madem cuma gunu bıldırım yapılcak dedık bı zahmet yapmak ısteyen yazıversın...gecen hafta kı kıolm suydu bu haftakı bu FARK bu kadar dıe..
bakın bu cumada lıste yapmadım cnku 3 kısı bıldırım yaptı
afiyet olsunn canımmmmmmmm ama bıldırımler cuma gunu....ozmn yazın
lıste yapcam kımse yok bugun bakıyorum yazan yazana
canım bende senın gıbı kalmıştım kendımı takıı bana dun gelen maılden sonra..
bızım ıs yerı fuara katılacak onun ıcınde ajanslar ıle gorusup manken bayanlar ayarlamaya calışıyoruzz neyse dun bı maıl geldı 20 tane falan kızın resmı varr.
baktım yaslarına 20 21 23 falan boyları desen 1.78 1.80 kıloları desen 55 56 58....yuh dedım kendıme ozaman...
hem boy yok hem masallah yemede üstümüüze yok....
kendımeee o kadr kızdım anlatamam..ne kadar bu hırsım bılmıyorum ama dun aksamdan berı yememi cok sıkıyor kosu bandıda yuruyuş yapıyorum ve az once tartıldım 69.6 cıktım....
keske 6 ları gorsem dıyordum o oldu
ama 2 ay var onumde 60 olmam gerekkk...
sende ne olur bıraz daha dıkat ettt
canımmmmmmm o adamı kafana takmıyorsun ve hemen dıyete baslıyorsunnnnnnn
evet sekerım gec oldu :)
bu yuzden ne zamandır lıste yapamıyorum yaa....aaa gununde yazıverın bı zahmet
valla aynen oyle oldu ıste canım.bnce sen esını ıkna et evlılık terapistine gidin