Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

evet canım 4,5 aylık adı aylın

MASALLAH canım ya cok tatlı.

Adaşım benim 41 kere Maşallah:KK16::KK16::KK16:
Allah bize de böyle bir melek nasip etsin başka birşey istemiyorum.Dün facede bir video izliyordum yavru hayvanları gösteriyordu.Baktım benim gözlerden yaş süzülüyor meğer ne çok istiyormuşum anne olmayı düne kadar ben bile farketmemiştim.:KK17:

ayy kıyamam sana yaa..artık bende istiyorum canım ya zamanı geldi..

Sevgili Pembe ve Aylin.Durumunuza çok üzüldüm..
Allah yardımcınız olsun..
Yalnız şunu bilir şunu söylerim ki,bir insana önce kendi ailesi değer verecek..
Kendi ailen sana değer vermiyorsa el neden versin ki.Ha arada verenler çıkar o binde birlik bir durum..

Çok şükür böyle bir şey HENÜZ yaşamadım ama yaşasaydım o adamla bir dakika bile aynı çatı altında yaşamazdım.
Diyeceksiniz ki davulun sesi uzaktan hoş gelir.İnanın öyle değil.
Bu dünyada yaşıyorsam,bir:çocuğum için,iki:gurur ve haysiyetim için yaşıyorum.
Bana değer vermeyen,beni yok kabul eden biri,bırakın beni tehdit falan etmesini,etimi lime lime doğrasa canım acımaz..

Şunu bilin ki siz bu hayata dur demediğiniz sürece,bu durumu ömrünüzün sonuna kadar yaşayacaksınız..
Sanmayın ki değişecek aklı başına gelecek.Bir insanın karakterinde,kişiliğinde bu varsa geçmiş ola..
Sanırım aylin yazmıştı,bana da aileme de bazı yalanlarını yakaladım ve affettim.Affettin de ne oldu,düzeldi mi?
Hayır sen affettiğinle kaldın,belki durum daha da vahimleşti değil mi?..

Çocuk durumu zor tabii.Ama inanın istenirse her türlü zorluk halledilebilir..

Bakın bir örnek vereyim:
Bana ev işlerinde yardıma gelen bir bayan var.Kadının 3 çocuğu var ve malum sebeplerden eşinden ayrı.
Çocuklarından en büyüğü 19 yaşında zeka özürlü,diğe iki kızı da okuyorlar..
Kadın tek başına özürlü çocuğu ve okuyan kızlarına hem analık hem babalık yapıyor.
Anne babasının İstanbulun gayet iyi yerlerinde 3-4 tane dairesi var ve
bu kadıncağız çocuklarıyla birlikte rutubetli,bodrum katı bir evde kirada oturuyor.
Anne ve babasının varlıkları var ama ruhları yok işte..

Oğlunu sabah bir vakıf ya da onun gibi bir yere bırakıyor,kızları okula yolluyor ve kendisi ev işlerine gidiyor.
Ekmeğini taştan çıkartıyor denir ya ayne onlardan işte.

Maddi anlamda çok sıkıntı çekiyorum,bunun dışında bir çok zorlukla mücadele ediyorum
ama o adamla bir arada olmadığım için o kadar mutluyum ki diyor.
Benim yapamayacağıma o kadar inanıyordu ki,şimdi gördü aracılar koymuş araya barışalım diye
ama asla ve asla açlığımızdan ölürüz yavrularımla ama o karaktersiz adama geri dönmem diyor..
Önümüzdeki ay da boşanma davaları var.

Yani kızlar (bu yazdıklarımdaki amacım) hiç birinize ''yuvanızı yıkın,evliliğinizi kurtarmak için sakın mücadele etmeyin'' demem.
Ama eğer gereken mücadeleyi verdiğinize inanıyorsanız da sadece biraz cesaret diyorum..
Ne anaya ne babaya,siz kendinize güvenin ve yapabileceğinize inanın..
Hiç biriniz bu şekilde bir ömür geçirmeyi haketmiyorsunuz .....

Sabah:

4 tane çeri domates
1 minik salatalık
1 kk kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
3 tane siyah zeytin
1 dilim İHE'nin tam buğday ekmeği.(Dilimleri büyük oluyor biraz)
2 Kupa şekersiz çay

Ara falan yapmadım henüz..

Hazır çorba yapıcam galiba kendime..Zararlı diyorlar ama ben çok seviyorum.Bi de çok tok tutuyor..:KK54:

cok doğru söylemişsin canım hayata bı kere gelıyoruz onun bunun ıcın yasamamamız lazım gerek...

afiyet olsun tatlımmm

ilk defa öğlen (ikiindi gerçi) yemek yedim:

1,5 kase kadar hazır kremalı tavuk çorbası
1 tane köfte
1 dilim tam buğday ekmeği

durumuna çok üzüldüm allah sabır versin arkadaşım...kilo bildırımı yapmıştım sabah ama tekrarlım
72,100 kilom
boy 1,68cm
başlangıç:74,900
geçen hafta:73,200

zayıflamak ıstıyrmmmmmmm 10 kılo yaza kdrr :KK43:(((

HOŞGELDİN canım bizde burda zayıflamaya calışıyoruz ıstersen bize takıl :KK34:

durumuna çok üzüldüm allah sabır versin arkadaşım...kilo bildırımı yapmıştım sabah ama tekrarlım
72,100 kilom
boy 1,68cm
başlangıç:74,900
geçen hafta:73,200

bebeim senı yazdım ama babycan ve cankız daha bıldırım yapmadı o yuzden listeyı yapamıyorum :KK50:

ben akşamı kaçırdım ya hem regl oldum bugün hem depresyon akşam: 7 kaşık rus salatası 2 tane bisküvi 4 kaşık puding :KK43: 700 kadar ip 30 dk koşu bandında yürüyüş 100 mekik 15 dk müzik açıp oynadım

akşam et sote ve salata

ben yokken neler olmuş öyle.pembenot canım sıkma canını çok üzüldüm inan.dik dur herzaman.yemene dikkat et tatlım hasta olma

ben akşamı kaçırdım ya hem regl oldum bugün hem depresyon akşam: 7 kaşık rus salatası 2 tane bisküvi 4 kaşık puding :KK43: 700 kadar ip 30 dk koşu bandında yürüyüş 100 mekik 15 dk müzik açıp oynadım

afiyetle tatlım fazla değil bence sonuçta hareket ediyorsun. sadece depresyona kaptırma kendini..

HOŞGELDİN canım bizde burda zayıflamaya calışıyoruz ıstersen bize takıl :KK34:

bebeim senı yazdım ama babycan ve cankız daha bıldırım yapmadı o yuzden listeyı yapamıyorum :KK50:

canim kusura bakma giremiyorum buara beni yazmana gerek yok diyettim bozulduuu :KK43:

yaa tabiii cook yemissinn :):):)
canimm o pisliktenn ayrilmakla cook iyi yapmissinn üzülmeee sakinn

kizlarr ben diyeti biraktimm yapmak istiyorumm ama elim filan cook kötü titriyorr kafam dolaniyorr
esimde kizdii birdaha diyet lafini bile duymak istemiyorum dedii :KK43::KK43:
yemek yiyorumm ama titreme 40dk sonra filan geciyorr ne olabilirkii
doktorada gidemedimm henüz:KK43:

Pembe çok üzüldüm Allah yar ve yardimcin olsun, Allah öylelerinin belasini versin, nasil yapar ya bu kadar güzel bir kiza :KK43:

ya erkeklerin hepsi ayni, gerçekten, e$lerinin yaninda bile gözleriyle insani yicekmi$ gibi bakiyorlar offf evlenmekten soguyorum resmen...

bugünki menüm

Sabah : misir gevregi+yulaf+yarim bardak süt

ara : $ekersiz sütsüz kahve

ögle : kizarmi$ balik (bir kase)
kizarmi$ patates (bir kase)
ye$il salata

ara : $ekersiz sütsüz kahve

ak$am : bir ka$ik makarna
bir lokma peynir
bir dilim pasta

kizlar yurt di$indayim, ve öglede restoranta gittik i$ yerinde, ve helal olmadigi için sadece balik yiyebiliyorum ve sadece kizarmi$ balik vardi onunla doymadim diye yaninda gelen patatesleride yedim :KK43:
bu arada i$ yeri yemek+salata+içecek+tatli yi ödüyor, herses tatli aldi ben istemedim canim çekti valla 7-8 çe$it tatli vardi

ak$am dogum günü vardi bu yüzden ya$ pasta yedim kocaman dilim :KK43:

yarindan itibaren kendime geliyorum ama öglede yine kizarmi$ balik yicem :KK43:

Dünden oğluşa yapmıştım,bir tane kalmıştı..Bayılırım soğuk köfteye de,iyi oldu yani..:KK56:
Buranın bu kötü tarafı var değil mi :KK50:..Zaten yarı aç geziyoruz..:KK53:

yok be tatlım bu ara ben yarı ac deıl gayet tok geziyorum :)

bir kase domates çorbası
4 köfte yağsız pişmiş
2 kaşık pilav( belki almayacağım)

afiyet olsun cnmcım..

masallah kız pembe..evdekı sorunlarına rağmen azmedip sporunuda yapıyosun diyetini de :KK34: tebrikler:KK9::KK9:

canim kusura bakma giremiyorum buara beni yazmana gerek yok diyettim bozulduuu :KK43:

kizlarr ben diyeti biraktimm yapmak istiyorumm ama elim filan cook kötü titriyorr kafam dolaniyorr
esimde kizdii birdaha diyet lafini bile duymak istemiyorum dedii :KK43::KK43:
yemek yiyorumm ama titreme 40dk sonra filan geciyorr ne olabilirkii
doktorada gidemedimm henüz:KK43:

aa canım neden oldu kı acaba.. ınan fıkrım yok ...tamam bıtanem ya yazmam senı sorun yok ama doktora gıt bı istersen.sonucta günlerce aç kalmadık yanı yıyoruz sık sık :KK31:

akşam et sote ve salata

ben yokken neler olmuş öyle.pembenot canım sıkma canını çok üzüldüm inan.dik dur herzaman.yemene dikkat et tatlım hasta olma

kız sen nerelerdesın kılo bildirimi yapmadın dıe lısteyı duzenlemedım ama az sonra duzenlicem napayım kı :KK19:

isimgeçen haftaki kilobu haftaki kilofark
alya70.370.5 +0.2
leyya69.469.2-0.2
şekerkiz7978.5- 0.5
hope103.5105.5+ 2
aylin78.176.2- 1.9
diyon73.272.1- 1.1
lunapiena58.758.7yok
pembenot58.756.5- 2.2

1.pembe (2.2 kilo verdi) :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
2.aylin (1.9 kilo verdi) :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
3.diyon (1.1 kilo verdi) :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: