fıstık hızlı kilo vermek istiyorsn aç duracaksın aç
Şaka bir yana ,kızlar ben kilo bildirimlerinize şok oldum açıkcası.Sizlerin diyet listelerinizi okuyorum hergün.Siz normal öğünler yiyorsunuz.Kilo vermek için değil sanki kilo korumaya çalışır gibi.Daha çok diyetisyenlerin hazırlağı kilo koruma yada uzun vadede kilo verme programı gibi sizin menüleriniz.Bu şekilde 2 haftada 900gr normal tabi.Kısa sürede çok kilo vermek istiyorsanız.O iş benim uzmanlığım.Yanlış anlamayın nacizane yol göstermeye çalışıyorum.Sonuçta hepimiz aynı sporu yapıp çaba sarfediyoruz.Mesala bir günlük örnek liste yazayım:
Sabah :1 adet kaynamış yumurta(80cal) veya 1damates+kk peynir veya haşlamış1 patates+3 zeytin veya 1dilim kepek ekmek+1salatalık seçenek sizin
Öğlen :diyet yooğurt(100gr,57cal) veya 1 meyve
akşam:3 köfte+ yağsız salata (200cal) veya haşlanmış sebze+3 kaşık yoğurt veya ızgara et (2 dilim)+maydanoz+roka veya sebzeli pilav (2kaşık)+1bardak liğht ayran
Bu şekilde günlük 600cal almanız gerekli.Hiçbirşey yememezlik etmeyin Dolabınızda ne varsa tüketin ama az tüketin.Sadece sabah yediyseniz öğlen akşam sıkın dişinizi dengeleyin.Bir arkadaşımız sınırsız haşlama sebze dedi mesala.Benim mantığım almadı bunu.Onunda kalorisi var sonuçta.Benim doktorum bana kızdı:éyemek yerine meyve bile yesen miden dolmuyor mu!kilo vermek istiyorsan aç duracaksın aç!"diye bağırdı.
Ben bunu yaparak 4 ayda 25kg verdim daha önce.Hadi o zaman üni.deydim metabolizmam hızlıydı diyelim.ee Kasım _ekim arası 2 ayda 14kg verdim yeni.Bu kadar biliyorsun da sen neden tombiksin demeyin ben boğazımı tutamadığım için böyleyim.Mesala buakşam bana misafir gelicek Keşkek istediler benden.Gecenin 2 sine kadar uğraştım yaptım o saatte de yedim onu,hatta sabahta yedim.
Sözde ben dün aç kalmıştım.İşte bu yüzden ben kilo vermekte zorlanıyorum ama sizler daha azimlisiniz bana göre.