Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

300 grm 500 grm anlamamm arkadaşımmmm...
pazartesi tartıl ne kadar verdin öğrenelim..
ona bakarsan ben dun 71.6 cıkıyorum
bu sabah tartıldım 72.4 cıktım :KK14: kaldı kı aksam haslama tavuk yedım azda tatlı yanı
sınırım bozuldu o yuzden pazartesiye kadar tartılmıycammm hıhh :KK19:

tamamm kizzz tartilirimm ama yazmam birdahaaa
tatlii yemeseydinn fazla cikmazdinnn
amaa üzülmeee daha pazartesiyee cook varr verirsinn canim insallahhh

kızlar ya bende tartıldım 59.2 çıkıyom ya neden acaba hiç kaçamakta yapmıyom sporumda ii regl oldum ondanmı acaba

kizlarrr cumartesii slovaka gitcezz geceye kadar disarda olicamm insallahhhh coook yememmm yaa cook korkuyorumm bozcam diye:KK43::KK43:

ara :
1 dilim kepek ekmeği
azcık penir..

napım kızlar acıktım

tamamm kizzz tartilirimm ama yazmam birdahaaa
tatlii yemeseydinn fazla cikmazdinnn
amaa üzülmeee daha pazartesiyee cook varr verirsinn canim insallahhh

kızım maksat yazman deıl kı azcık sabretmen :KK66:
ıkı kasık pudinglen azcık helva yedım dıye mı fazla cıktım ufffffffff:KK19:

ayyy kiyamammmm meyve filan ye canimm olmazmiii

canım olmazdı cnku mıdem bulanmaya basladı mecbur tuzlu bişeyler atıstırmam gerekti iş yerınde de kahvaltılık vardı :KK56:

kızlar ya bende tartıldım 59.2 çıkıyom ya neden acaba hiç kaçamakta yapmıyom sporumda ii regl oldum ondanmı acaba

cnm adetten olabılırrr

elma yesem 60 kalori kepek ekmeği 55 kalori :) kardayım gibi :KK1:

kizlarrr cumartesii slovaka gitcezz geceye kadar disarda olicamm insallahhhh coook yememmm yaa cook korkuyorumm bozcam diye:KK43::KK43:

CANIMCIMM sen bozmazsın emınım ben..sen kendıne hakım olan bı bayansınnnnnnnnnn...........

selam kızlar nasılsınız ...pembenot arkadaşımın paylaşımlarını görünce .cnm da sıkılıyordu dolaşayım bakim dedim ....tatlım genelde regl dönemlerinde vücutta şişkinlik olur bu yüzden de tartı da fazla gelebilirsin...bittiği zaman da birden kilo kaybettiğini görebilirsin o yüzden hiç canını sıkma...

.

selam kızlar nasılsınız ...pembenot arkadaşımın paylaşımlarını görünce .cnm da sıkılıyordu dolaşayım bakim dedim ....tatlım genelde regl dönemlerinde vücutta şişkinlik olur bu yüzden de tartı da fazla gelebilirsin...bittiği zaman da birden kilo kaybettiğini görebilirsin o yüzden hiç canını sıkma...

.

iyi ettin arada gell komsummmm :KK16:

verdim canımda 100 gramı alınca şaşırdım ondan tatlım

aman be kızımmm 100 gramıda sorun edıyosun ya dövücem heee:KK22: :KK22:

az sonra gidicezz lay lay lommm mesaim biticek lay lay lommm :nazar:

kızım maksat yazman deıl kı azcık sabretmen :KK66:
ıkı kasık pudinglen azcık helva yedım dıye mı fazla cıktım ufffffffff:KK19:

canım olmazdı cnku mıdem bulanmaya basladı mecbur tuzlu bişeyler atıstırmam gerekti iş yerınde de kahvaltılık vardı :KK56:

cnm adetten olabılırrr

biliyorumm canimm ama yapamki ben tartisizz
oohhhh affiyett olsunnn

X