Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ara öğün: actıvia biberiye yeşil çay karışımı 1 tane yeşil elma 300 kadar ip atladım 50 mekik çektim

gunaydın kıslar dunkı menum soyle;

sabah 1dılım ekmek 1dılım beyaz peynır buyuk cay

öglen zeytınyaglı makarna,kıymalı lahana yemegı
aksam 1 kepce sutlu corba guvec 2yk bulgur pılavı bidee:KK43:sutlu tatlı

kıras saplı form cayı
arada yarım muz

Selam kizlarr ayni bende sizin gibiyim..yazdiklarinizin hepsini okuyamadim ama 19 yasindayim 100 kiloyum...ve bu durumdan cok rahatsizim boyum1.75 felan yani kiloyu kaldiriyorum aslinda gabi ne kadar kaldirilirsa yuz kilo mayis ta dugun var akrabamizin kizlar sizce o zamana kadar 75 olabilir kiyim bu arada bende diyet yapiyorum full protein diyetisyenim inanilmaz iyi denemel isteyen olursa uzun uzun konusabiliriz diyetisyenimede yonlendirebilirim:KK66:

sirf proteinle olabilir bence ama kendine bu kadar büyük hedefler koyma bence :) kolay gelsin

GÜNAYDIN kızlar..akşam bende kaçırdım yaa offf:KK5:
makarna yedim yemekte
sonrada misafir geldi onlara çeraz kuru pasta almıştık çerez yemedim ama 4 tane kurupasta yedim :KK47::KK47::KK47:
isyanlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK14:

kuru pasta dedin canim çektiiii

canım 75tim 65 oldum 5 kilo daha vermeye çalışıyorum :)

off süpersin yaa ke$ke bende 5 kilo versem :KK43:

selam kizlarrr nasilsiniz?

kizlar ben hep ayni kilodayim, gün boyu dikkat ediyorum ama ak$am abur cubura saldiriyorum, ve menülerim hep saçma sapan :KK43:

dün okulda bir arkada$im yani geldi bakk yari$ yapcaz dedi kim en çok kiloyu vercek diye, ben cevap vermeden, bir kiz birde oglan yanimiza geldi siniftan, arkada$im dedik, bak $ahitsiniz yari$ yapcaz kim en çok kiloyu vercek mayisa kadar onlarda tamam dedi, yani $u an kendimi mecbur hissediyorum :)

in$allah 5 kilo veririm mayisa kadar

bu arada pazartesi i$e ba$liyorum, ve orda i$ arkada$lariyla yemek yiyoruz, genelde lokantada oluyor ve onlarin seçtigi lokantaya gidiyoruz hep agir yemekler oluyor yani kizartma tarzi bakalim nasil olacak :KK43: ye iç otur, masa ba$i çali$mak bu konuda çok kötü :KK43:

GÜNAYDIN kızlar..akşam bende kaçırdım yaa offf:KK5:
makarna yedim yemekte
sonrada misafir geldi onlara çeraz kuru pasta almıştık çerez yemedim ama 4 tane kurupasta yedim :KK47::KK47::KK47:
isyanlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK14:

Selamm canimmm
birdahaa yemeee
tadii nasildii güzel miydii :):):)

selam kizlarrr nasilsiniz?

kizlar ben hep ayni kilodayim, gün boyu dikkat ediyorum ama ak$am abur cubura saldiriyorum, ve menülerim hep saçma sapan :KK43:

dün okulda bir arkada$im yani geldi bakk yari$ yapcaz dedi kim en çok kiloyu vercek diye, ben cevap vermeden, bir kiz birde oglan yanimiza geldi siniftan, arkada$im dedik, bak $ahitsiniz yari$ yapcaz kim en çok kiloyu vercek mayisa kadar onlarda tamam dedi, yani $u an kendimi mecbur hissediyorum :)

in$allah 5 kilo veririm mayisa kadar

bu arada pazartesi i$e ba$liyorum, ve orda i$ arkada$lariyla yemek yiyoruz, genelde lokantada oluyor ve onlarin seçtigi lokantaya gidiyoruz hep agir yemekler oluyor yani kizartma tarzi bakalim nasil olacak :KK43: ye iç otur, masa ba$i çali$mak bu konuda çok kötü :KK43:

Selamm canimmm
rezilll olmaaa tut kendini de görsünlerrr

Kizlarr dün gecede hic birsey yemedimmmm :)

Sabah
1dilim ekmek
3dilim salam

ara 1tane kuru incir

öglen
2kacik püre
az birseyde tavuk

ara 1tane kuru incir

aksam
Dünden kalan patatesli köfte

2litre su
40dk yürüyüs

Yaa kizlarr biliyorumm pazartesi tarti günü ama ben dayanamadim ve tartildimm sonuc: 200gramm daha gitmiss ayyy coook mutluyummm

Yaa kizlarr biliyorumm pazartesi tarti günü ama ben dayanamadim ve tartildimm sonuc: 200gramm daha gitmiss ayyy coook mutluyummm

bak okadar bırakmayı düşünüyodun veremiyon diye üzülüyodun ama bak insanın inandımı başaramıcağı bişey yoktur tatlım helal sana :)

X