Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

valla canım madem iş inada bındı kilo vermen şart yani..ama cok zor verılıyor offfffffffffff
canım corba falan iç kızartma falan yemee yaaaa..

Selamm canimmm
birdahaa yemeee
tadii nasildii güzel miydii :):):)

bugun bi tane daha yedim tuzlu kuru pasta bide küçük halleyler varya ondan 3 tane 1 tanede tutku yedim..
biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

öğlen:1 dürüm çiğ köfte

ohh afiyet olsun canım sen yesende iple yakıosun valla

bak okadar bırakmayı düşünüyodun veremiyon diye üzülüyodun ama bak insanın inandımı başaramıcağı bişey yoktur tatlım helal sana :)

evet verıyo ne guzel ama ben ama ben kılo aldım 1 kılo fazla cıktım sabah sınır oldum bugun de yedımm bananee

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.......sevgililer gününüz kutlu olsuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....:))))

saol canımmmmmmmmmmm senınde kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn

benim ipim sağolsun :) yedim mi bir hoployum zıplıyom gidiyo hemen:). canım sen çok kaçırmışsın yine bak insan kaçırdımı devamı geliyo dikkat et canım benim

kızlar bugun esımden bana bonnyfood geldi...allahım ya nasıl yemem şimdi ben onlardann offff.. :) harikaaa

Canimmm bana kiziyordunn nolduuu simdide ben sanaa kiziyorummm yeterrr yaa yemeeee kiloooo aliyorsunn siskomu olmak istiyorsunn

eşinde başka hediye bulamamış mı canım sakın yemeeeeeeeeeeeee

CANIM cok değil ama yıne de yedım offfffffffffff..adet olucam bi kaç gune ondan tatlıya saldırıyorumm bılıorum kendımı...

Canimmm bana kiziyordunn nolduuu simdide ben sanaa kiziyorummm yeterrr yaa yemeeee kiloooo aliyorsunn siskomu olmak istiyorsunn

evett bebeim ya sana kızan ben h.sonu diyetin ucu bı kaçtı tutabilene aşk olsun yaaaa...
aksaşmları sporda yapamıyorum bu arada ne olcak benım halım ya..
bu aksam esım yemeğe de götürcek yandımm

Bugün sevgililer günü son kez bugün esinle birlikte ye birdahada yeme artikk

yada siz ne aldınızzz kızlaarr :)

ben eşime parfüm aldım klasik ama olsun :))

Olsunn canimm sonucta düsünüp almissinn
bende ceket aldimm
Esimde bana
kalp yaninda güller
gümüs kolye ve yüzük
parfüm
gecelik
3tane cok güzel kiyafet
ve ceket almiss
ben sadece ceket almistim :):):):)

Olsunn canimm sonucta düsünüp almissinn
bende ceket aldimm
Esimde bana
kalp yaninda güller
gümüs kolye ve yüzük
parfüm
gecelik
3tane cok güzel kiyafet
ve ceket almiss
ben sadece ceket almistim :):):):)

Wuuuuuuu ne çok hediye gelmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…