sen ne aldın canım:)
kızlar ben çıkıyorum spor beni bekler :)öptüm hepinizi....
selam kizlarrr nasilsiniz?
kizlar ben hep ayni kilodayim, gün boyu dikkat ediyorum ama ak$am abur cubura saldiriyorum, ve menülerim hep saçma sapan
dün okulda bir arkada$im yani geldi bakk yari$ yapcaz dedi kim en çok kiloyu vercek diye, ben cevap vermeden, bir kiz birde oglan yanimiza geldi siniftan, arkada$im dedik, bak $ahitsiniz yari$ yapcaz kim en çok kiloyu vercek mayisa kadar onlarda tamam dedi, yani $u an kendimi mecbur hissediyorum :)
in$allah 5 kilo veririm mayisa kadar
bu arada pazartesi i$e ba$liyorum, ve orda i$ arkada$lariyla yemek yiyoruz, genelde lokantada oluyor ve onlarin seçtigi lokantaya gidiyoruz hep agir yemekler oluyor yani kizartma tarzi bakalim nasil olacakye iç otur, masa ba$i çali$mak bu konuda çok kötü
Selamm canimmm
birdahaa yemeee
tadii nasildii güzel miydii :):):)
öğlen:1 dürüm çiğ köfte
bak okadar bırakmayı düşünüyodun veremiyon diye üzülüyodun ama bak insanın inandımı başaramıcağı bişey yoktur tatlım helal sana :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.......sevgililer gününüz kutlu olsuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....:))))
valla canım madem iş inada bındı kilo vermen şart yani..ama cok zor verılıyor offfffffffffff
canım corba falan iç kızartma falan yemee yaaaa..
bugun bi tane daha yedim tuzlu kuru pasta bide küçük halleyler varya ondan 3 tane 1 tanede tutku yedim..
biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ohh afiyet olsun canım sen yesende iple yakıosun valla
evet verıyo ne guzel ama ben ama ben kılo aldım1 kılo fazla cıktım sabah sınır oldum bugun de yedımm bananee
saol canımmmmmmmmmmm senınde kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn
benim ipim sağolsun :) yedim mi bir hoployum zıplıyom gidiyo hemen:). canım sen çok kaçırmışsın yine bak insan kaçırdımı devamı geliyo dikkat et canım benim
eşinde başka hediye bulamamış mı canım sakın yemeeeeeeeeeeeee
Canimmm bana kiziyordunn nolduuu simdide ben sanaa kiziyorummm yeterrr yaa yemeeee kiloooo aliyorsunn siskomu olmak istiyorsunn
Kizlarrr ne hediyee geldii esinizdenn:)
Ayy süperrr yaaa bende ip alcamm :)
CANIM cok değil ama yıne de yedım offfffffffffff..adet olucam bi kaç gune ondan tatlıya saldırıyorumm bılıorum kendımı...
evett bebeim ya sana kızan ben h.sonu diyetin ucu bı kaçtı tutabilene aşk olsun yaaaa...
aksaşmları sporda yapamıyorum bu arada ne olcak benım halım ya..
bu aksam esım yemeğe de götürcek yandımm
canım yaa bu ipi bende istiyorum ama nerelerden bulabilirim, yada nasıl bişey :26:
yada siz ne aldınızzz kızlaarr :)
ben eşime parfüm aldım klasik ama olsun :))
Olsunn canimm sonucta düsünüp almissinn
bende ceket aldimm
Esimde bana
kalp yaninda güller
gümüs kolye ve yüzük
parfüm
gecelik
3tane cok güzel kiyafet
ve ceket almiss
ben sadece ceket almistim :):):):)
Wuuuuuuu ne çok hediye gelmişş