- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Menun herzamnki gibi sahane tatlmİyi Geceler Kızlar
Bugünüm
d
sabah 1 bardak limonlu ılık su
1 fincan sade türk kahvesi
1 saat yürüyüş
kahvaltım
bol lor peyniri
1 greyfurt
2. Öğünüm
Kabak yemeği
1 kase yoğurt.Şifa olsun bana :)
2 lt kadar su
1 fincan 10 bitkili çay :)
Bikaç gündür ne güzel gidiyodun Tatlım niye bozdun
Canm pek saglikli bir menü gibi görünmüyor dogrusu sabah kahvaltisini elinden geldigince atlamamaya gayret et haa öglen kalkincada yine dabah kahvaltisi yapiyomuscasina yumurtadan peynirden felan ye.cok az protein alimi yapmissin dün.Iyi aksamlar kızlar menumu veriyim
Sabah Kahvaltısı yok malesef cocukla sabaha kadar ugrastgm icn oglen uyanyrm :-(
Öglen13:00
1.5kase tarhana çorbası azck lor peyniri attm icine
Ara 1fincn yesilcay
17.30yesilcay
18:00
2yk lifalif yulaf ezmesi 1kase sute karstrp uzerine tarcn koydm oyle yedim
Yürüyüş 2km aksama kadar iyiydi ama yuruyusten gelince cok cnm cekti topy fistk yedim :-(
Günaydın kızlarr ağrıdan ölüyorum resmenetlerim dökülüyor kahvaltımı yaptım 1 tane majezik attım inş. iyi gelir akşama toparlıyım dün akşam tartıldım aynı kiloyum sanırım bu regli şişliğim var ve akşam tartılma etkisi olarak görüyorum moralcağzımı bozmuyorum bitince inş eksili bir rakam vereceğim sizlere
Tabi katilabilirsin canim. İsim.neydi? Bide gecen.haftaki ve.bugunki kilonu yaz ilk sayfaya ekleyecegim.Bende araniza katilmk istiyorum arkadaslar. @EMELinEMELi seni diger topikte de takip etmistim cnm süper kilolar verdin. Bende ramazana kadar 10 kilo ve üzeri vermek icin günlük acacaktim ama sen acmissin. Bana da hazir olana katilmak düser bu durumda :)
Gecen cuma kilo 72.9
Bu hafta kilo 71.7
Fark:1.2
Ismim nergisTabi katilabilirsin canim. İsim.neydi? Bide gecen.haftaki ve.bugunki kilonu yaz ilk sayfaya ekleyecegim.
Vayyyyy bravo canimmm devami gelen.olsun.insallah. sende ismini.yazarmisin bende isim.takintisi varda
Gecen ramazanda 77 kiloya kdr düsmüstm ama dikkat etmeyince tekrar aldim. Bu defa kalici kilo vermek istiyorm. Agustosta kardesimin ekimde de esimin kardesinin dügünü var o zamana kdr halletmem lazim kilo meselesini.M.oldun.nergis ben de emel.
Bisey olmaz haftaya ins eksi.goruruz
Hosgeldin canim..kaderimiz benzer...Gecen ramazanda 77 kiloya kdr düsmüstm ama dikkat etmeyince tekrar aldim. Bu defa kalici kilo vermek istiyorm. Agustosta kardesimin ekimde de esimin kardesinin dügünü var o zamana kdr halletmem lazim kilo meselesini.
TebriklerrGecen cuma kilo 72.9
Bu hafta kilo 71.7
Fark:1.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?