• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

2 ayda çok güzel kilo vermişsin maşallah diyetisyenin verdiği özel tarifler var mı beslenme düzenin nasıl paylaşır mısın biraz
Özel vermis oldugu birsey yok sadece kacamak yaptigim da dengelememi sagliyor herseylerden yiyebiliyorum şükür ama önemli olan ölçü tabi

Sende hamurişi orucuna başla :KK48:
Merhabaaaa :KK3: sizi gizliden takip eden biriyim azminize masallah diyerek hayretle bakiyorum hic tanisma firsatimiz olmadi burdaki herkes abla diyerk hitap ediyor kac yasindasiniz acaba ? Birde suan koruma dönemindesiniz degil mi ?nasil gidiyor kilo koruma dönemi

Merhabaaaa :KK3: sizi gizliden takip eden biriyim azminize masallah diyerek hayretle bakiyorum hic tanisma firsatimiz olmadi burdaki herkes abla diyerk hitap ediyor kac yasindasiniz acaba ? Birde suan koruma dönemindesiniz degil mi ?nasil gidiyor kilo koruma dönemi
Slm Tatlım, gizli bi hayranım varmış haa :KK48:
Bende aşağı yukarı her takımda ne oluyor bakarım Ordan tanıyorum seni

44 yaşında 5.5 aylık babaanneyim Cnm

Koruma dönemim hiç iyi gitmedi
Ama bugün şeker orucuna başladım
Inşallah aldığımı hemen geri verecem
Benim waffella başım belada da :KK70:

Ayyyy zuhal abla ben hamurisi orucuna baslarsam hergun 61 i boylarim :-)
Anacım o da şeker gibi bağımlılık yapıyor
21 gün sabretsen sonrasında canın istemez

Ömür boyu yemicem demiyom bende
Ilk hedef 21 günü atlatabilmek
O zamana kadarda baya bi artım gider

Slm Tatlım, gizli bi hayranım varmış haa :KK48:
Bende aşağı yukarı her takımda ne oluyor bakarım Ordan tanıyorum seni

44 yaşında 5.5 aylık babaanneyim Cnm

Koruma dönemim hiç iyi gitmedi
Ama bugün şeker orucuna başladım
Inşallah aldığımı hemen geri verecem
Benim waffella başım belada da :KK70:
Tabi tabi en gizli hayranlarindan biriyimdir basari hikayesini yazdimi ki acaba diye habire basari öyküleri sayfasina bakarim felan :KK70:
Ayy masalalh genc babaanne olmussun ne güzel torununuda Allah sizlere bagislasin ablacim
Aman dikkat bundan sonra en önemli sürectesin o kadar diyetin kahrini çektin neler neler yaşamışsındır o kilolari verirken tahmin ediyorum o yüzden simdi niyeti bozup gelsin waffellar gitsin cikolatalar olmasın nolur dikkat et de 1 kilonun dahi ne zorluklarla verildigini en iyi sen bilirsin ablacm:KK19::KK28:

Tabi tabi en gizli hayranlarindan biriyimdir basari hikayesini yazdimi ki acaba diye habire basari öyküleri sayfasina bakarim felan :KK70:
Ayy masalalh genc babaanne olmussun ne güzel torununuda Allah sizlere bagislasin ablacim
Aman dikkat bundan sonra en önemli sürectesin o kadar diyetin kahrini çektin neler neler yaşamışsındır o kilolari verirken tahmin ediyorum o yüzden simdi niyeti bozup gelsin waffellar gitsin cikolatalar olmasın nolur dikkat et de 1 kilonun dahi ne zorluklarla verildigini en iyi sen bilirsin ablacm:KK19::KK28:

Ne kadar artidasin suan abla ?

Sağolasın Cnm

Hemen artılara geçtiğim için başarı hikayesi yazmak hiç içimden gelmedi

Ben çok çabuk alan biriyim
Şimdi 78 civarıyım yani +10 :KK23:
Ama tam olarak yaparsam çabuk vereceğimide biliyorum birazda buyüzden bsşlıyamadım
Bu şeker orucu bana çok iyi gelecek
Yoksa fazla hamurişi şerbetli tatlı falan yemedim Hatta hiç yemedim
Bu çuko ve waffellar bitirdi beni

Sağolasın Cnm

Hemen artılara geçtiğim için başarı hikayesi yazmak hiç içimden gelmedi

Ben çok çabuk alan biriyim
Şimdi 78 civarıyım yani +10 :KK23:
Ama tam olarak yaparsam çabuk vereceğimide biliyorum birazda buyüzden bsşlıyamadım
Bu şeker orucu bana çok iyi gelecek
Yoksa fazla hamurişi şerbetli tatlı falan yemedim Hatta hiç yemedim
Bu çuko ve waffellar bitirdi beni

Bırden cok yuklendın kendıne belkıde bu yuzden vucudun kıtlıkta sanıyor kendını cunku az bıse yesen bıle artısın ben senın cok yedıgını asırı yedıgını dusunemıyorum senın mıgde mınnak kalmıstır :)

Bırden cok yuklendın kendıne belkıde bu yuzden vucudun kıtlıkta sanıyor kendını cunku az bıse yesen bıle artısın ben senın cok yedıgını asırı yedıgını dusunemıyorum senın mıgde mınnak kalmıstır :)
Yok Tatlım hiçde minnak değil yiyince çok yiyebiliyorum
Ama genelde geç vakit yediğim için bide hiç spor yapmadım o yüzden çabuk aldım

Yok Tatlım hiçde minnak değil yiyince çok yiyebiliyorum
Ama genelde geç vakit yediğim için bide hiç spor yapmadım o yüzden çabuk aldım

Olabılır malesf kılo konusunda sansız ınsanlarız bızım sankı kacamaga hakkımız yok ınsanın bazen hıc yemıycegı bıseyı bıle canı cekıyor ben hala anlamadım bu durumu ben bacaklara taktıgım ıcın ınan senın bacaklar benden ınce ve s ende gobek mıgde az boyda var moral olsun dıye demıyorum asla samımı gercek dusuncelerım

Olabılır malesf kılo konusunda sansız ınsanlarız bızım sankı kacamaga hakkımız yok ınsanın bazen hıc yemıycegı bıseyı bıle canı cekıyor ben hala anlamadım bu durumu ben bacaklara taktıgım ıcın ınan senın bacaklar benden ınce ve s ende gobek mıgde az boyda var moral olsun dıye demıyorum asla samımı gercek dusuncelerım
Sağolasın Tatlım biliyorum samimi olduğunu

Aslında şu durumda beni çok rahatsız etmiyor belki o yüzden sıkamıyorum
68 E düştüğümde herkes çok sağlıksız göründüğümü söylüyolardı şimdi normal olduğumu
Yinede ben sağlıksız görünmek istiyorum :KK45:

Aslında seninde fazla değil ama takınca yapacak bişey yok
Inşallah incelir Cnm gönlüne göre olur

Back