• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Aslında sürekli dışarda olmak zorunda olduğumdan düzensizlik oldu. İnşallah bu hafta daha iyi olur. Sanırım iki haftadır kaldı böyle

Anladım diyet düzen olunca güzel ilerliyor gerçekten ama dışarda olmanı avantaja çevirip hareketli olursan daha iyi verebilirsin canım çalışıyor musun?

Anladım diyet düzen olunca güzel ilerliyor gerçekten ama dışarda olmanı avantaja çevirip hareketli olursan daha iyi verebilirsin canım çalışıyor musun?

Çalışıyorum canım. Mümkün olduğunca yürümeyi tercih etsem de ufaklığı bakıcısına arabayla bırakıp,arabayla almak gibi zorunluluklar yüzünden o bile sınırlı. Eve geldiğimdeyse sabah bıraktığım halde bulup ortalık topla yemek yap gibi şeyler yüzünden nasıl geçiyor zaman anlamıyorum.

Günaydın Emel bu az önce gördüm konu kapanmış üzüldüm :KK14: senin için hayırlı olsun azmin azmimiz daim olur inşAllah arkadaşım hep beraber 5 er 10 ar gitsin ramazana daha çook varr :KK19:

hoşbuldum canım
anadolunun küçük bir şehrinde memurum 1.5 sene önce evlendim tabi hızla kilo aldım
tartıya çıkmak kabustu benim için hiç tartılmadım
eve bir baskül aldık 2 hafta önce korkunç rakamı o zaman gördüm
yaklaşık bir aydır ekmek yemiyorum bu sabah 80.8 kiloydum
azimliyim hayırlısı bakalım

İnsallah yaza bu isi bitiririz ben 70 e dussem yeter boyum 1.60 ama.bu rakam bana yeterli ben asir zayifligi sevmiyorum.

Baslangici hatirlamiyorum 102 den ocak ayinda 76.9 a dustum fakat sonra bosladim suan 81.4 kiloyum. Sadece bes kisi ile (kimse gelmese bile ben tek basima yaparim) ramazana kadar ne kadar olursa kilo vermek istiyorum.

Bilemiyorum motive olurmu bu gunluk bana ama denemekten ne cikar? Sonucta baslamadan bitiremem.

Eslik ederseniz de sevinirim. Gelen HOSGELDİ.

Kilo bildirimi cuma yapicam. C
Canım bende katılmak istiyorum :) kabul edersen

Back