- 6 Mart 2016
- 180
- 531
- 18
- 41
- Konu Sahibi EMELinEMELi
Duraklama mi oldu ne kadardır 99 da takıldın?
Aslında sürekli dışarda olmak zorunda olduğumdan düzensizlik oldu. İnşallah bu hafta daha iyi olur. Sanırım iki haftadır kaldı böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duraklama mi oldu ne kadardır 99 da takıldın?
Aslında sürekli dışarda olmak zorunda olduğumdan düzensizlik oldu. İnşallah bu hafta daha iyi olur. Sanırım iki haftadır kaldı böyle
Anladım diyet düzen olunca güzel ilerliyor gerçekten ama dışarda olmanı avantaja çevirip hareketli olursan daha iyi verebilirsin canım çalışıyor musun?
Günaydın Emel bu az önce gördüm konu kapanmış üzüldüm senin için hayırlı olsun azmin azmimiz daim olur inşAllah arkadaşım hep beraber 5 er 10 ar gitsin ramazana daha çook varr
Haklı uğraşmak zor oluyor az olalım öz olalım kararlı olalımZuhal abla cok.yorulmustu. burdan.devam.ederiz veririz insallah kararli ve devamli olursa elbette
Canım bende katılmak istiyorum :) kabul edersenBaslangici hatirlamiyorum 102 den ocak ayinda 76.9 a dustum fakat sonra bosladim suan 81.4 kiloyum. Sadece bes kisi ile (kimse gelmese bile ben tek basima yaparim) ramazana kadar ne kadar olursa kilo vermek istiyorum.
Bilemiyorum motive olurmu bu gunluk bana ama denemekten ne cikar? Sonucta baslamadan bitiremem.
Eslik ederseniz de sevinirim. Gelen HOSGELDİ.
Kilo bildirimi cuma yapicam. C
Hayırlı olsun bitanem umarım herşey gönlünce olur
@benita_ask
X xDerinMavix
deep_fat
@esraylmzkurt23
@asya_01
@Ekim85
Kızlar isteyen burdan devam etsin
Kötü hissetcek bişey yok Tatlım ha orası ha burasıKötü hissettim