• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Abla saka bi yana boyle devam edelim.

Sen.kilo bildircen.yarin dimi yuzde falan.hesaplamaya gerek.yok baslangic ve o hafta verilen.kiloyu yazmak yeterli olur bence birda toplam verilen.kkilo yazarsak net olur goruruz verdigimiz kiloyu

Kizlar 5 kisi olayina takilmayalim burasi hep.beraber yurutecegimiz bir gunluk.olsun.

@ulasimiz aysecim burda olman bizleri de mutlu.ederrr

Mefkurem Mefkurem zuhal abla ben.sabah.tartildim hala + yim anlamadim ggitti :KK43:

esmerm91 esmerm91 aktif olacaksan hosgeldin.
Canm ben hep aktif halde 14.takimdayim zaten.burdada olmak isterim sizin icinde mahsuru yoksa

Tabiki. Hosgeldin. İsim
Neydi tanitirmisin.kendini
Hosbuldm canm :KK200: 25 yaşındayım 2.5 senelik evliyim cocugum yok 2 aydir diyetisyen kontrolünde kilo vermeye calisiyorum.diyetisyene gitmeden 83 kilo idim gidene kadar 2 kilo verdim ve 80.9 ile diyetisyene gittim 72.9 idim gecen cuma bakalim yarini heycanla bekliyorm
Sende kendinden bahsedermisin canm :KK49:

Canim.bende 30 yasindayim ogretmenim kayseride yasiyorum.1 oglum var 16 aylik

102 den 76.9 a dusmustum.ama dikkat etmedim.3-4 aydir ciktim 81.4 idim cuma. 70 e dusmeliyimmm

Pazartesiyle ayniysa cumaya ggore de artiyim.abla niye oldu anlamadim olsun yilmak yok devammmmm
Sen güzel gidiyosun Cnm nasıl olsa eksiye düşersin takma kafana

Ben pazartesileri kursa Gittiğim için kendimi ona göre ayarlıcam artık

Kursda yeni seyler ogrenirsen bizlede paylas ablammm
Tabiki Cnm

Ben pazartesileri orda tartılıyorumya
O yüzden bildirimi pazartesi yaparım
Tartılmadım ama kesin artıyımdır çünkü bikaç gündür hiç dikkat etmedim
Pazartesiye kadar eksiye düşmem lazım

Hosbuldm canm :KK200: 25 yaşındayım 2.5 senelik evliyim cocugum yok 2 aydir diyetisyen kontrolünde kilo vermeye calisiyorum.diyetisyene gitmeden 83 kilo idim gidene kadar 2 kilo verdim ve 80.9 ile diyetisyene gittim 72.9 idim gecen cuma bakalim yarini heycanla bekliyorm
Sende kendinden bahsedermisin canm :KK49:

2 ayda çok güzel kilo vermişsin maşallah diyetisyenin verdiği özel tarifler var mı beslenme düzenin nasıl paylaşır mısın biraz

Back