- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi EMELinEMELi
Mefkurem ablam grubumuz ad degisti yine kaptan sensin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bebeğim ben almayımMefkurem ablam grubumuz ad degisti yine kaptan sensin
Canm ben hep aktif halde 14.takimdayim zaten.burdada olmak isterim sizin icinde mahsuru yoksa
Canm ben hep aktif halde 14.takimdayim zaten.burdada olmak isterim sizin icinde mahsuru yoksa
Kötü hissetcek bişey yok Tatlım ha orası ha burası
Orda olunca ben daha çok sorumluluk hissediyodum
Böyle free takılcam
Hosbuldm canm 25 yaşındayım 2.5 senelik evliyim cocugum yok 2 aydir diyetisyen kontrolünde kilo vermeye calisiyorum.diyetisyene gitmeden 83 kilo idim gidene kadar 2 kilo verdim ve 80.9 ile diyetisyene gittim 72.9 idim gecen cuma bakalim yarini heycanla bekliyormTabiki. Hosgeldin. İsim
Neydi tanitirmisin.kendini
Allah bağışlasın canm süpersin ya 100 lerdrn düşmüşsün 80den 70 e mi düsemeyeceksinCanim.bende 30 yasindayim ogretmenim kayseride yasiyorum.1 oglum var 16 aylik
102 den 76.9 a dusmustum.ama dikkat etmedim.3-4 aydir ciktim 81.4 idim cuma. 70 e dusmeliyimmm
Sen güzel gidiyosun Cnm nasıl olsa eksiye düşersin takma kafanaPazartesiyle ayniysa cumaya ggore de artiyim.abla niye oldu anlamadim olsun yilmak yok devammmmm
Tabiki CnmKursda yeni seyler ogrenirsen bizlede paylas ablammm
Hosbuldm canm 25 yaşındayım 2.5 senelik evliyim cocugum yok 2 aydir diyetisyen kontrolünde kilo vermeye calisiyorum.diyetisyene gitmeden 83 kilo idim gidene kadar 2 kilo verdim ve 80.9 ile diyetisyene gittim 72.9 idim gecen cuma bakalim yarini heycanla bekliyorm
Sende kendinden bahsedermisin canm