- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Sağolasın Cnm iyiyimMefkurem ablacim nasilsin ? Seker orucun bozulmus sanirim suan kilon ne durumda ? Dikkat ediyosundur yediklerine eminim ki
Iyi geceler kizlar benim bir onerim var ama kimler katlr bilmiyorum bu sekilde siteye girip yazmak cok uzun is benim icn heleki bu telefonla olum onkere basyorum harflere yazablmek icn ben diyorumki bu sekilde ugrasmak yerine watsapp gurup kursak tabiki burda telfn numarası paylassk sknti olablr ama mrsela bu gurubun kurucusu emelya hepimiz telfnlarimizi mjla yazalm ona o bir grup kirup toplasn hepimizi hem uzun uzun menuleri yazmak yerine foto ceker atarz boyle gorselle dahada motive edick olir hem porsiyonlarida görmüş oluruz acil isimiz oldugnda sesli mesaj gndeririz hem sesli mesajlada motive edebiliriz birbirimizi bilmiyorum siz nasl bakarsnz bnm dusunceme onetilerinizi fikirlerinizi bekliyorum
Gunaydin.
Bebegim.atesli maalesef.
Kizlar watsapp olabilir ama herkes kabul eder mi bilmiyorum.
Kuzuya geçmiş olsun canım.
Bu sene hastalıklar peşimizi bırakmadı.
Merhabalar kızlar Nasılsıniz.
Aynen canim.yaaaa bi yaz geleydi hayirla...
İyiyiz asyacim sen.nasilsin canimm?
Benim diyet hakgetire bebisten firsat bulup yemekte yapamiyorum.
Amannn offf.
Kimseciklerde yok niye boyle oluyo kizlar acaba eger motive edici gelmiyorsa baska gunluklere gecebilirsiniz.
Selamlar napionuz bakimm
Esra ozelden numarani yollasana canim watsaptan.yazisalimKizlar yazdklarnza bakamyorum benim mesaji alntalayn haberim olsn grup acarsanz
Afiyet olsun reyhancim.
+ lari attin mi :)
Esra ozelden numarani yollasana canim watsaptan.yazisalim
Ask olsun.mavisim at sende kaydedemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?